Yogi Essentials Avis

4,8

De bolsterhoezen in de kleur clay zijn heel mooi. Ik heb mijn bestaande bolsters weer een mooie frisse aardse look kunnen geven. Het contact met yogi essentials verliep heel prettig, de bestelling i... Voir plus

Vriendelijke dame, ik zocht specifieke producten voor mijn bedrijf en ze dacht echt met me mee. Ik zou hier zeker weer bestellen! Ze reageerde snel via de mail, en ook na de betaling werd het gelijk o... Voir plus

Yogi Essentials is een heel prettig bedrijf, ze reageren heel persoonlijk op je mail, er is mogelijkheid om te bellen en al je vragen worden naar alle eerlijkheid beantwoord. Prijs-kwaliteit verhoudin... Voir plus

Die Yogamatte eignet sich super für den täglichen Flow. Ich nutze die Yogamatte seit einigen Wochen und bin insgesamt zufrieden. Kein wegrutschen - auch bei schweißtreibenden Übungen nicht. Ei... Voir plus

1. Studio de yoga

Yogi Essentials is the website for all your yoga needs. Whether you are looking for a new yoga mat, a blanket or incense... Yogi Essentials has it all. Enjoy our beautiful products and completely relax.

4,8

Demande des avis aux clients

39 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Hele fijne communicatie gehad

Hele fijne communicatie gehad! De producten werden netjes en op tijd bezorgd! Ik zou hier zeker opnieuw bestellen :-).

16 décembre 2025

Réponse de Yogi Essentials

Bedankt voor je lieve review! Heel veel plezier met de producten.

Mega goede service

Mijn ervaring met het bedrijf is erg fijn. De behulpzaamheid is goed en er was iets niet naar mijn zin en ik werd echt vliegens vlug geholpen. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!!

28 novembre 2025

Réponse de Yogi Essentials

Bedankt voor je review! Heel veel plezier en succes in je nieuwe studio.

Top service en snel.

Top service en snel.

26 novembre 2025

Réponse de Yogi Essentials

Bedankt voor je review! Veel plezier met de producten.

Gewoon een leuk bedrijf in yoga spullen…

Gewoon een leuk bedrijf in yoga spullen
Prijs kwaliteit is goed
Leuk attent kaartje bij pakketje
Vlotte afwerking van order ( post nl doet er langer over )
Geen twijfel bij wie ik de volgende keer bestel

22 novembre 2025

Réponse de Yogi Essentials

Bedankt voor je bestelling en de mooie review! Veel plezier met de producten.

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd, prima product alleen had ik het matje iets dikker en zachter voorgesteld op basis van de omschrijving.

2 novembre 2025

Réponse de Yogi Essentials

Wat jammer dat het matje iets dunner uitviel dan je had verwacht! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de rest van de producten en de levering. We nemen je feedback mee voor onze producten en omschrijvingen.

Prachtig product

Prachtig product. Nog mooier dan op de foto's! En snelle levering

30 octobre 2025

Réponse de Yogi Essentials

Bedankt voor je review! Heel veel plezier met de producten.

Mooi product

Mooi product. Snelle levering. Fijn contact

17 octobre 2025

Réponse de Yogi Essentials

Heel erg bedankt voor je review. Veel plezier met de producten!

Een prachtig aanbod voor een startend…

Een prachtig aanbod voor een startend bedrijf als ik: mooie kwaliteit en passende prijzen. Supersnelle levering. Het uitpakken was een feest! En er zat een super attent cadeautje en brief bij van Suzanne. Ik voel me welkom in deze prachtige community van Yogi Essentials!

19 septembre 2025

Réponse de Yogi Essentials

Bedankt voor je mooie review! Heel veel plezier met alle producten.

I loved working with Yogi Essentials

I loved working with Yogi Essentials! My product was exactly what I wanted and the staff I worked with for my order was so helpful and prompt. I can't say enough about the professionalism and timeliness of the service I received.
The eye pillows and meditation pillows I ordered are beautiful and a huge asset to my studio

15 septembre 2025

Réponse de Yogi Essentials

I really appreciate your review and interest in our brand. Thank you so much! Enjoy all the new products :)

mooie overzichtelijke website

mooie overzichtelijke website, levering ging perfect, prima kwaliteit

16 août 2025

Réponse de Yogi Essentials

Bedankt voor je lieve reactie! Fijn om te horen dat je tevreden bent.

Super fijne samenwerking en goed…

Super fijne samenwerking en goed contact met Suzanne. Erg tevreden met de kwaliteit, snelle reacties en zorg van Yogi Essentials

22 juillet 2025

Réponse de Yogi Essentials

Heel erg bedankt voor je lieve bericht! Alvast veel plezier met alle producten.

Alles goed doorgegeven

Alles goed doorgegeven.
En een hele fijne mat.

11 juillet 2025

Réponse de Yogi Essentials

Bedankt voor je review en heel veel plezier met de mat!