Behagelige og lækre produkter
Behagelige og lækre produkter, som jeg nyder at bruge hver dag.
Samtidige er det et fint design 👌😉
YOUCARE er en premium intimplejeserie med innovative og eksklusive produkter, designet til at forebygge gener og opretholde en sund vaginalflora, samtidig med at den tilbyder oplevelsen af selvforkælelse og velvære. Prøv vores eksklusive produkter, intimsæbe, aftershave mist, fugthedgivende creme og probiotiske kapsler.
Herlev Torv 1, 2730, Herlev, Danemark
Behagelige og lækre produkter, som jeg nyder at bruge hver dag.
Samtidige er det et fint design 👌😉
Jeg har aldrig nogensinde brugt så effektive intim produkter, som både holder intimområdet rent, friskt, fri for lugtgener, fri for skadelige bakterier, fri for infektioner, og samtidig holder huden i intim området blød og lækker !
Alle 3 produkter YOUCARE produkter er blevet et MUST i min personlige daglige intim pleje !
Youcare intimcreme er helt fantastisk. Jeg har prøvet mange forskellige creme, men youcare er bare bedst!
Produkterne er utrolig behagelige på huden og nemme at bruge. Synes de afhjælper de gener jeg har.
Bente
Virkelig behagelige produkter. De føles skønne at bruge - både i badet og efter. Jeg har aldrig været sikker på, om jeg kunne være tryg ved at bruge mine tidligere intimprodukter. Disse ved jeg, der står en veluddannet og dygtig gyn bag. Det gør en stor forskel for mig.
Jeg kunne ønske mig, der blev udvidet med engangsservietter til brug på farten og efter toiletbesøg. 6 stjerner fra mig!
Rene og milde produkter som holder hvad de lover og med pæn diskret emballage. Jeg kommer helt sikker til at fortsætte med at bruge produkterne fra You-Care, som får mine bedste anbefalinger.
Framragende produkter og hurtig leveringstid. YOUCARE er pengene værd.
Jeg er så heldig at have haft Dorthe Snejbjerg som gynækolog (det er hende der har udviklet produkterne).
Hun er en virkelig dygtig og meget kompetent gynækolog.
Jeg fik en lille creme prøve gratis og den hjalp stort set med det samme på min tørre irriterede hud.
Efterfølgende har jeg købt en skum sæbe som jeg bruger til barbering og en mist for at mindske røde knopper og irriteret hud som jeg tidligere var plaget af når jeg barberede mig.
Jeg giver de her produkter min varme anbefaling.
De har ihverfald hjulpet mig :)
Jeg kan på det varmeste anbefale youcares probiotiske kapsler. De har været med til at genopbygge et godt vaginalt mikrobiom, der uden tvivl har spillet en stor rolle i, at jeg efter mange år som barnløs endelig har opnået graviditet. Jeg tog dem samtidig med og efter endt antibiotikakur for uønskede bakterier i underlivet.
YOUCARE intimplejeprodukter er blevet mine nye favoritter. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber derfra. Følelsen jeg får efter et dejligt, langt varmt bad er den samme følelse jeg får efter jeg har brugt disse produkter til at pleje den intime zone. Jeg synes det er top kvalitet. Derudover synes jeg, at produkterne var pænt og sikkert pakket ind i leveringen samt jeg fik et håndskrevet kort med. Alt i alt er jeg meget tilfreds.
En savoir plus sur les différents types d'avis.