YourClean Avis 89

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 3 sur 5 étoiles

Met de machine op zich is het zo makkelijk dweilen. Nadeel is dat, bij exact aanhouden van voorschrift waterlevel, de dweil drijfnat blijft. Ik moet er dus nog met een droge doek achteraan. Heb hier... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

“Ik was aanvankelijk sceptisch, maar dit schoonmaakapparaat heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen! Het feit dat het zowel zuigt als dweilt in één beweging, bespaart me enorm veel tijd en mo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De elektrische dweil al de volgende dag ontvangen, dat is top! Het apparaat is makkelijk in elkaar te zetten en word geleverd met 2 extra pads, dat is óók top! Aan de lader en volgeladen dweilen maar... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super apparaat, wat je gewoon met water kan gebruiken ipv de dure flesjes schoonmaakspul erbij te moeten aanschaffen, na een poosje was er een kleinigheidje, het dopje dat niet meer goed dicht ging,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de nettoyage

À propos de YourClean

Écrit par l'entreprise

Welkom bij YourClean

Dé specialist in het moeiteloos reinigen van vloeren. Onze missie is om het schoonmaken van jouw vloeren niet alleen gemakkelijker, maar ook efficiënter en effectiever te maken. Met onze innovatieve vloerreinigingsoplossingen zorgen wij ervoor dat jouw vloer altijd straalt, zonder dat je daar veel tijd of moeite in hoeft te steken.

YourClean richt zich specifiek op het ontwikkelen van krachtige, draadloze vloerreinigers die jouw schoonmaakroutine transformeren. Of het nu gaat om stofzuigen, dweilen of het verwijderen van hardnekkige vlekken, onze apparaten zijn ontworpen om jouw vloeren er altijd op hun best uit te laten zien. Dankzij onze slimme technologieën wordt het reinigen van verschillende vloertypen, zoals hout, tegels of tapijt, een eenvoudige klus.

Wij geloven dat de basis van een schoon huis begint bij schone vloeren. Daarom hebben we ons volledig toegelegd op het perfectioneren van onze producten, zodat jij kunt genieten van een grondig gereinigde vloer zonder gedoe. Kies voor YourClean en ervaar het gemak van stralend schone vloeren, dag na dag. Eenvoudig in gebruik, maar krachtig in resultaat – dat is waar YourClean voor staat.

Besteld vóór 10:00 uur, dezelfde dag in huis

Gratis bezorging

Gratis bezorging
YourClean biedt gratis levering en snelle bezorging binnen Nederland. Bestellingen die vóór 10:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog geleverd, zodat je snel van jouw aankoop kunt genieten.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Het wordt waar gemaakt

Het wordt waar gemaakt. Enorm snelle levering. Uitstekend product met een goede handleiding. Niets anders dal lof.

19 novembre 2025

Réponse de YourClean

Dank je wel voor deze mooie review Theo. Fantastisch om te horen dat alles volledig is waargemaakt. Snelle levering, een uitstekend product en een duidelijke handleiding, dat is precies wat we nastreven. Geweldig dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het vertrouwen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit apparaat had ik jaren eerder moeten…

Dit apparaat had ik jaren eerder moeten hebben
Top apparaat

15 novembre 2025

Beste Ria,

Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat het apparaat zo goed bevalt en dat u er zo enthousiast over bent. Daar doen we het voor.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijk te bedienen en schoon te…

Makkelijk te bedienen en schoon te maken. Top apparaat.

31 octobre 2025

Beste Rob,

Hartelijk dank voor je mooie review en de 5 sterren! Fijn om te horen dat het apparaat zo makkelijk te bedienen en schoon te maken is. We wensen je nog veel plezier met je aankoop en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dit is een geweldig product

Dit is een geweldig product, zeker voor mensen met reuma. Nu kan ik weer zelf mij kamers, keuken etc dweilen zonder pijn en inspanning

25 octobre 2025

Réponse de YourClean

Bedankt voor je prachtige review, Gon! Wat geweldig om te horen dat onze elektrische dweil het dweilen voor jou weer makkelijk en pijnvrij maakt. Dat is precies waar we het voor doen. We wensen je nog veel schoonmaakgemak toe!

Fantastische communicatie en service

De dweil deed het niet goed kreeg een nieuwe stang gestuurd en die deed het ook niet heb toen een heel nieuwe dweil gekregen en mocht de oude houden voor reserve onderdelen. Het heeft mij niets extras gekost. Goede service en vriendelijke communicatie.
Ria

4 novembre 2025

Réponse de YourClean

Bedankt voor je mooie woorden, Ria! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk naar wens is opgelost en dat je tevreden bent over onze service en communicatie. We wensen je veel plezier met je nieuwe dweil!

zeer tevreden

zeer goede communicatie en snelle en correcte levering.
Toestel eerste maal geprobeerd en in de wolken met het resultaat en het gebruiksgemak

30 octobre 2025

Réponse de YourClean

Bedankt voor je positieve review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de communicatie, levering en het gebruik van de dweil. We wensen je nog veel schoonmaakgemak toe!

Het dweilen gaat licht

Het dweilen gaat licht, niet meer wringen, we zijn er blij mee.
Een minpuntje is wel dat het kabeltje met de oplader wel erg aan de korte kant is.

13 octobre 2025

Réponse de YourClean

Bedankt voor je review Carola. Fijn om te horen dat het dweilen zo licht gaat en dat je tevreden bent met het gemak. We nemen je opmerking over het korte oplaadsnoer mee als waardevolle feedback voor toekomstige verbeteringen. Veel plezier met je aankoop. Met frisse groet, YourClean

fijne elektrische mop…

Het is een hele fijne elektrische mop waar je heel fijn mee kunt dweilen. Het is niet zwaar, de mop zweeft zowat over de vloer. En super dat hij zichzelf reinigt. De verzending was snel. De dag erna al in huis.

19 octobre 2025

Réponse de YourClean

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat de elektrische mop zo goed bevalt en dat je tevreden bent over de snelle levering. We wensen je nog veel schoonmaakgemak met je YourClean 4 in 1 elektrische dweil

Wat een super dweil

Wat een super dweil, echt mega handig en dweilen is nu gewoon leuk en makkelijk. Heb gelijk een 2e besteld voor boven.

17 octobre 2025

Réponse de YourClean

Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Fijn dat het dweilen nu een stuk makkelijker én leuker gaat. Slim ook om er direct een tweede voor boven te nemen, dat maakt het nog handiger. Bedankt voor je bestelling en je positieve feedback!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering van een heel fijn…

Snelle levering van een heel fijn product, dweilen is voortaan heel gemakkelijk.

8 octobre 2025

Réponse de YourClean

Bedankt voor je reactie, Jannie! Wat leuk om te horen dat het product zo goed bevalt en het dweilen nu moeiteloos gaat. Dat is precies het gemak dat we onze klanten willen bieden.

Een top product.

Een top product.
Heel blij mee.
Gebruik het op een houten vloer.
Makkelijk te gebruiken en maakt goed schoon 👍

11 octobre 2025

Réponse de YourClean

Bedankt voor je mooie woorden 💙
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat de elektrische dweil goed werkt op je houten vloer. Veel schoonmaakgemak gewenst

Top product

Top product ! Was wat sceptisch maar de reviews zijn waar !!! Superblij mee

5 octobre 2025

Réponse de YourClean

Bedankt voor je fijne review 💙
Wat leuk om te horen dat het product je zo goed bevalt. We wensen je veel plezier en gemak met je elektrische dweil

Werkt fantastisch

Werkt fantastisch, geen centje pijn zo om te dweilen. Geen pijnlijke rug meer en je hoeft niets uit te wringen. Zo is dweilen leuk!!

1 octobre 2025

Bedankt voor je mooie review Jeanne 💙
Wat fijn om te horen dat het dweilen nu zo gemakkelijk gaat en dat je geen last meer hebt van je rug. Zo wordt schoonmaken inderdaad een stuk leuker

Noté 5 sur 5 étoiles

Een echte uitkomst voor mijn gelakte parket vloer

Een echte uitkomst voor mijn gelakte houten parketvloer!

Nu een paar weken in huis en ik ben helemaal enthousiast over de dweil van YourClean.
Wij hebben een gelakte houten parketvloer, en die vraagt om speciale aandacht bij het schoonmaken en dweilen. Een goede dweil kiezen is daarbij extra belangrijk, omdat parket gevoelig is voor vocht en het gebruikte reinigingsmiddel.
De sproeifunctie van de YourClean dweil is voor mij een uitkomst. Ik kan zelf precies bepalen hoeveel vocht ik gebruik tijdens het dweilen en dat is wat mijn vloer nodig heeft. Bij andere dweilen die ik zelf moet uitwringen, blijft de dweil vaak te nat, waardoor de vloer teveel vocht opneemt en beschadigd. Met de dweil van YourClean heb ik daar geen probleem meer mee. Ook het feit dat ik mijn eigen reinigingsmiddel kan toevoegen vind ik ideaal. Met een paar druppels parketreiniger houd ik de beschermlaag van mijn vloer mooi in stand. De microvezelpads werken prettig, nemen goed vuil op en schuren niet, waardoor er geen krassen ontstaan.
De dweil van YourClean maakt het schoonmaken van van mijn vloer daarmee niet alleen makkelijker, maar ook veiliger. Ik ben er ontzettend blij mee en kan hem iedereen met een gelakte houten parket vloer aanraden!

4 octobre 2025

Wat een prachtige review, J. van Well 💙

We vinden het geweldig om te horen dat de YourClean dweil zo goed werkt op jouw gelakte parketvloer. Precies zoals jij beschrijft: controle over het vocht is cruciaal bij dit type vloer en de sproeifunctie maakt dat perfect mogelijk.

Extra fijn om te lezen dat je tevreden bent over de microvezelpads. Deze laten echt geen krassen achter, ze zijn speciaal ontworpen om vuil op te nemen zonder je vloer te beschadigen. Zo blijft jouw parketvloer extra mooi schoon.

Bedankt dat je jouw ervaring deelt. Dit soort berichten maakt ons trots op wat we doen.

Goede aankoop

Vlotte levering, leuk om te dweilen ( handig) en dan nog zelfreiniging.

15 septembre 2025

Réponse de YourClean

Bedankt voor je positieve review, Eddy. Fijn om te horen dat de levering vlot verliep en dat het dweilen met de elektrische dweil goed bevalt. Het zelfreinigingssysteem maakt het onderhoud inderdaad extra handig. Veel schoonmaakplezier gewenst! 💙 Team YourClean

Snel geleverd

Snel geleverd, fantastisch apparaat , zeer tevreden over alles!
alleen jammer dat hij niet int zwart te leveren is, had bij ons beter gepast

14 septembre 2025

Réponse de YourClean

Bedankt voor je mooie reactie en fijne feedback, Martin! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over de elektrische dweil en de snelle levering. We nemen je wens mee: wellicht bieden we in de toekomst ook een zwarte variant aan 💙

Gewoon top!

Aanrader! Heel blij mee. Geen gedoe meer met wringen of hard duwen. De dweil doet het werk. Ik zag er de laatste tijd zo tegenop om te dweilen, dit maakt het schoonmaken een stuk makkelijker!

6 septembre 2025

Hoi Monique,
Wat een leuke review om te lezen! Fijn dat onze elektrische dweil het dweilen voor jou een stuk makkelijker maakt. Geen gedoe meer met wringen en bukken, gewoon de dweil z’n werk laten doen 💙 We wensen je heel veel plezier met je altijd frisse vloer!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik kan nu perfect kuisen zonder te…

Ik kan nu perfect kuisen zonder te moeten bukken en wringen

7 septembre 2025

Réponse de YourClean

Hoi Chris, wat geweldig om te lezen! Dat is precies het gemak dat we onze klanten willen bieden. Dankjewel voor je mooie review 💙 Met frisse groet, YourClean.

Goede communicatie met YourClean

Goede communicatie met YourClean. Ondanks onjuist huisnummer toch terecht gekomen. Toestel doet wat het beloofd. Dankjewel

5 septembre 2025

Réponse de YourClean

Wat fijn om te horen! 💙 Dankjewel voor je vertrouwen en mooie woorden. Veel plezier met onze elektrische dweil.

YourClean

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus