Yourperfecttrip Avis

1. Agence de voyages

Informations provenant de diverses sources externes

Groepsreizen voor jongeren tussen 20 en 40 jaar | Persoonlijk reisadvies | Incentives

Bien

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Sarina is een sociale opgewekte dame…

Sarina is een sociale opgewekte dame die met alle karakters overweg lijkt te kunnen, als begeleidster kon ik mij geen betere wensen! Haar zin om alles tot in de puntjes te organiseren geeft mij veel vertrouwen dat your perfect trip een succesverhaal zal worden, ik gun het ze alvast! Alles was steeds goed geregeld op reis en als er zich een probleem voordeed, begon ze onmiddellijk een oplossing uit te werken. Op de reis die ik onder haar begeleiding deed, was iedereen tevreden met haar en vonden we elke dag goed ingevuld qua activiteiten, in de toekomst reis ik zeker nog met haar mee!

9 mars 2019

Altijd perfect!

Ik ben reeds 3 keer met Sarina op reis geweest (NYC/Canada/Florida) en elke keer was het perfect geregeld. Ze doet haar research grondig en probeert er alles aan te doen om je een onvergetelijke reis te bezorgen.
Haar ervaring en spontaniteit zijn de ideale combinatie om iedere reis weer uniek en memorabel te maken!

26 février 2019

De surfreis was de max

Vorig jaar mijn eerste groepsreis gedaan. Een echte aanrader als je Sarina meehebt als reisbegeleidster. Ze zorgt voor een goeie groepsdynamic en luistert ook naar tips of inbrengen van iedereen. Je bent niet met haar mee maar samen met haar op reis. Wil je een leuke, ontspannen reis dan kan ik je dit zeker en vast aanraden!

21 février 2019

Perfecte reisbegeleiding!

Sarina voelt een groep heel goed aan. Haar enthousiasme geeft ze aan de hele groep door. Ze weet waar ze mee bezig is en je kan altijd op haar terugvallen. Het is zalig voor een groep om met zo een begeleidster je vakantiebestemming te ontdekken! Absolute aanrader!

21 février 2019

Sarina is een aanrader !

Sarina is heel aangename , leuke , goedlachse vrouw . Voor de reis was ik goed op de hoogte gehouden wat er allemaal in orde moest zijn en wat ik nog moest doen ( kwam last-minute mee op reis ) .Neemt haar verantwoordelijkheid als begeleidster goed op , je hebt meer een gevoel dat ze bij de groep hoort dan als begeleidster, is zeer positief !!! Neemt iedereen zoals men zijn , trekt niemand voor . Luistert naar de wensen van de reiziger(s) Is zeker een aanrader om met haar te reizen !!! Niet twijfelen , gewoon doen !!!

11 février 2019