YourPerformance Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Havde døjet med smerter i lænden og været til behandling hos fysioterapeut - desværre uden resultat. Hørte tilfældigt om YourPerformance. Allerede efter 2-3 behandlinger og træning med anbefalede øvel... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Anders kan noget helt særligt, og har givet mig en smertefri hverdag. Gennem mange år har jeg haft knas med smerter i lænd/iskiassmerter. Har søgt hjælp hos fysioterapeuter, kiropraktorer o.lign ud... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Anders blev min troldmanden efter flere andre typer behandling hos læger, kiropraktorer, fysioterapi mv. Anders har ganske enkelt magiske hænder og fingre. Efter godt en time, hvor Anders målte, tr... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Centre anti-douleur
  2. Praticien de médecine alternative
  3. Coach particulier
  4. Clinique de médecine du sport

Informations provenant de diverses sources externes

Jeg tilbyder behandling og træning til alle. Behandling med fokus på at hjælpe dig fri af smerter, idrætsskader, stress, angst, astma, KOL og andre lidelser. Træning med fokus på at skadesforebygge og præstationsoptimere den enkelte mod den optimale præstation.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

2 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super skarp og lynhurtig til at besvare…

Super skarp og lynhurtig til at besvare på spørgsmål. Jeg har helt sikkert fået lysten til at starte på hans uddannelse, da jeg mærker at han vil være der 100 procent, og kan sikre mig at have forstået tingene grundigt. Glæder mig til det er muligt for mig at starte.

3 février 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis du er "brændt sammen" i din krop

Hvis du er "brændt sammen" i din krop, og den er øm og smerter, er Anders svaret.
Gode venner har anbefalet Anders. Det var et godt råd, for jeg har aldrig mødt en så kompetent og professionel behandler som Anders. Han ser og behandler hele mennesket - krop og psyke, og har stor viden om det sympatiske og det parasympatiske nervesystem.
Derfor en stor anbefaling herfra.
Mvh Karin

26 août 2025

Lærerigt og praksisanvendeligt åndedrætskursus

Tak til YourPerformance for et meget brugbart kursus, der gav dybdegående viden om åndedrættet, og ikke mindst flerstrengede anvendelsesmuligheder alt efter om vi skal bruge åndedrættet til præstation eller afslapning. Det fungerede særligt godt med afveksling mellem teori og afprøvning af øvelserne undervejs, enten hver for sig eller med de andre kursusdeltagere.

Vi har selv skulle være proaktive, og dermed ansvarlige for at dykke ned i materialet fra gang til gang (3 fremmøde dag med 14 dage i mellem). Jeg kunne selv, som ergoterapeut, anvende materialet imellem kursusdagene fra dag et af. Alt skriftlig materiale er underbygget med videoer man kan tilgå også efter kurset.

4 février 2025

Super kompetent

Anders kan noget helt særligt, og har arbejder målrettet på at givet mig en smertefri hverdag.
Gennem en længere periode har jeg haft knas med smerter i nakke og ribben efter et cykelstyrt.
Anders’ tilgang til at kalibrere kroppen er noget helt særligt, og jeg kan varmt anbefale dig at søge hans kompetente hjælp.

24 mars 2023

Réponse de YourPerformance

Det er en fornøjelse at hjælpe.

Anders er super dygtig

Anders er super dygtig. Anders hjælper mig med min ryg og skæve skrog. Og han gør det ualmindeligt godt. De varmeste anbefalinger herfra.

30 janvier 2023

TAK for de fine ord...

Vores barnebarn på 14

Vores barnebarn på 14, var blevet henvist til Anders med henblik for schlatterknæ. Hele kroppen blev grundigt undersøgt, og med rigtig gode forklaringer hele vejen igennem. Gode øvelser og gennemgang af disse.
En fantastisk oplevelse, hos en nærværende og engageret behandler.

16 mai 2022

TAK for støtten.

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi kom til Anders med vores søn på 10…

Vi kom til Anders med vores søn på 10 år, der havde fået en hockeyskade.
Vi følte Anders var meget grundig og hans konklusion gav virkelig god mening. Vi blev "fulgt helt til dørs" med meningsfyldte øvelser.
Vi vil helt klart vælge Anders, hvis der skulle blive brug for det en anden gang.

27 avril 2022

TAK for de fine ord...

Superkompetent behandling

Anders kan noget helt særligt, og har givet mig en smertefri hverdag.
Gennem mange år har jeg haft knas med smerter i lænd/iskiassmerter. Har søgt hjælp hos fysioterapeuter, kiropraktorer o.lign uden resultat. Reumatologen kunne heller ikke hjælpe.

5 janvier 2022

Vejrtrækningskursus hos Anders

Vejrtrækningskursus hos Anders - ja tak!
Jeg tog meget med mig derfra, og nød en kompetent, indsigtsfuld og dygtig stemning / viden - alle dage.
For mit vedkommende et perfekt mix af hands-on, lytning og bevægelse. Overvejer du et kursus hos Anders, håber jeg du også siger "ja tak" - for din skyld.

8 décembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste behandler nogensinde……

Den bedste - Har nu over længere tid brugt Anders som ejer YourPerformance. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort. Anders har hjulpet mig med alle de problemer jeg har haft,. Iskiasnerve, nakkeoproblemer m.v. Kunne ikke finde på at bruge nogen anden end Anders - herudover har jeg anbefalet Anders til min bror og kollegaer med problemer som andre ikke har kunnet løse og endelig blev de løst med stor tilfredsstillelse fra dem som jeg henviste til Anders - YourPerformance. De allerbedste anbefalinger fra Anders Herbo

16 novembre 2021

Rigtig god hjælp fra Anders

Rigtig god hjælp fra Anders. Min datter har fået fulgt onlineforløbet for Schlatter-knæ, og det går nu meget bedre, end vi turde håbe på. Vi giver vores allerbedste anbefalinger til Anders.

13 novembre 2021

Fremragende behandling

Fremragende behandling. Anders sætter sig grundigt ind i din situation og tilrettelægger behandlingen derefter. Behandlingen gør en mærkbar forskel!

5 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

"En person som fortjener en Bodil"

"En person som fortjener en Bodil"
Aldrig har jeg oplevet en behandler som forstår og sætter sig så grundigt ind i mine problemer, og bruger tid på at finde den rigtige behandling.
Andes har en helt specifik måde at behandle på, som jeg aldrig har oplevet før, og det siger ikke så lidt, for jeg har prøvet lidt af hver.
Når Anders behandler, føler jeg mig fuldstændig tryg, for jeg ved, at Anders har styr på hvad han laver!
Hvis du leder efter en dygtig og kompetent behandler, kan jeg kun anbefale Anders!

13 septembre 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus