YouTech IvS Avis 30

4,7

Alt gik hurtigt - bestilling, betaling, levering. Måske lidt irriterende, at man skal hente den i stedet for at det bliver leveret hjem til døren, MEN... gratis levering - så man kan se bort fra afh... Voir plus

Jeg bestilte en miniovn hos Youtech og den blev leveret 24 timer senere. Det var hurtigere end hos konkurrenterne og i øvrigt var prisen også billigere. Eneste forvirring er at de i onlineformula... Voir plus

Spejderhjælpen har fået en kanon hjemmeside! Takket være YouTechs faglige indsigt, kompetencer og gennemførte forståelse for opgaven fik Spejderhjælpen en ny hjemmeside FØR den aftalte deadline.

Da jeg skulle identificere mig som køber blev jeg ikke belemret med en masse irrelevante tilbud. Kvittering blev sendt omgående og da pakke var leveret til ønskede afhentnings sted fik jeg en SMS besk... Voir plus

1. Fournisseur de logiciels
  2. Designer web
  3. Service d'hébergement de sites web

YouTech er et ungt design- og udviklingsbureau, der brænder for sine kunder. Med flere års erfaring i udvikling, design og optimering af hjemmesider, sammensætter vi den helt perfekte hjemmeside til dig eller din virksomhed.

4,7

Aucune trace de demande d’avis

Hurtig levering - sjusket emballering

Købte et vækkeur, som blev leveret i løbet af et par hverdage - OK -
men emballagen var uacceptabel! Varen er til en gave og originalemballagen er transportbeskadiget, fordi varen lå og raslede rundt uden fyldmateriale i en fire gange så stor papkasse. YouTech må være mere omhyggelige i forsendelsesleddet.

5 octobre 2012

Kan ikke gøres bedre

Jeg bestilte elektronik, og oplevede en nem hjemmeside, nem ebstilling og levering inden for to dage.

Alt problemfrit.

29 septembre 2012

Billigt og hurtigt

Pålidelig og billigt. Pakken var lidt ødelagt ved modtagelsen, men varen fejlede intet.

Kan anbefales

26 septembre 2012

Fungerer fint

Bestilte torsdag og modtog mandag min pakke, så den del er upåklageligt. Dog synes jeg ikke at kunne få mulighed for at få pakken sendt til døren - men kun til et afhentningssted 2 km fra min adresse - det er ikke helt holdbart.

13 août 2012

Ingen bekymringer

Alt gik hurtigt - bestilling, betaling, levering.
Måske lidt irriterende, at man skal hente den i stedet for at det bliver leveret hjem til døren, MEN... gratis levering - så man kan se bort fra afhentning alligevel ;o)

20 juillet 2012

Fantastisk service

Fornuftige priser, gratis fragt, super hurtig levering....og meget serviceminded indehaver - kan kun anbefales.

30 juin 2012

Super service

Fik varen til tiden og da det var en gave og jeg skulle bruge den hirtigt blev jeg endda ringet op for at følge op på om det kunne lade sig gøre. Meget seriøst.

29 juin 2012