Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtig fietszadel, mooi om te zien. Het zadel zit er nu een aantal dagen op, ik fiets ca 25 km/dag aan Woon-werkverkeer en het is dus nog niet geheel ingereden. Mijn fiets ziet er nog mooier uit.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Van een gel zadel naar een zadelman tour zadel, en dit had ik eerder moeten doen. Even goed afstellen zodat je een goede zit hebt en dan inrijden. Na 30 km voelde ik al verschil. Het zit super comfo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik bestelde het oranje tour-zadel, voor op mijn zwarte gravelbike. Omdat ik bij de online-bestelling wat miste, nam ik per e-mail contact op. Ik kreeg meteen een heel aardig antwoord! Twee dagen later... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Het zadel ziet er goed uit maar heb nog te weinig tijd gehad om het goed te kunnen testen. Wat ik wel minder vind zijn de bezorgkosten van €9,95 voor een brievenbuspakje (ledervet en inbussleutel) O... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'accessoires de vélo
  2. Magasin de vélos

Écrit par l'entreprise

Fiets langdurig comfortabel op een uniek leren fietszadel van 𝗭𝗮𝗱𝗲𝗹𝗺𝗮𝗻 ©. Ontworpen en geproduceerd in Nederland. Leer ademt, vormt zich naar je lichaam en heeft een exclusieve uitstraling. Zadelman gelooft dat er ruimte is voor een Nederlands fietszadelmerk dat de karakteristieke eigenschappen van leer combineert met een modern en sportief uiterlijk. Zadelman is opgericht met als doel een modern Nederlands leren fietszadel op de markt te brengen. Hoewel leer een klassiek en relatief duur materiaal is ten opzichte van kunststof, is het het meest comfortabel. Zadelman heeft de overtuiging dat leer bij uitstek geschikt is als basismateriaal voor een fietszadel. Het is ademend, vormt zich naar de contouren van je lichaam en warmt tijdens het fietsen niet op. Leer is op de lange duur het meest comfortabele en duurzame materiaal. Nederland is het fietsland bij uitstek. Wij geloven dat er ruimte is voor een Nederlands zadelmerk dat de karakteristieke eigenschappen van leer combineert met een modern en sportief uiterlijk. Zadelman heeft alle unieke eigenschappen van leer verenigd in een serie moderne en comfortabele fietszadels. Leren fietszadels van zadelman zijn uitermate geschikt voor intensief dagelijks gebruik. Zadelman maakt van het belangrijkste contactpunt met je fiets een echte eyecatcher. Met onze zadelmodellen vind je altijd een zadel dat goed past bij jouw fiets en zitpositie. 𝗭𝗮𝗱𝗲𝗹𝗺𝗮𝗻. 𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗖𝘆𝗰𝗹𝗶𝗻𝗴 𝗖𝗼𝗺𝗳𝗼𝗿𝘁.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,6

Tous les avis

107 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Na jaren lange afstanden fietsen…

Na jaren lange afstanden fietsen (Brooks) nu verder op Zadelman. Als Randonneur en langeafstandsfietser blij met mij lederen zadel!

17 juin 2026

Réponse de Zadelman

Hartelijk bedankt Henk voor de goede review, graag wensen we jou veel veilige kilometers toe met jouw nieuwe zadel🙂

Prima snel en duidelijk

Prima snel en duidelijk , kleine rit ,maar net 50 km op gefietst en moet zeggen dat ik naar positieve kant op gaat beetje vroeg nog om daar uit af geleiden top is . Maar denk voor nu wel

17 juin 2026

Réponse de Zadelman

Dankjewel John voor je uitgebreide beoordeling! Goed om te horen dat het zadel na 50 kilometer al beter zit. Graag wensen we jou veel plezier met jouw Zadelman zadel😊🚲

Noté 5 sur 5 étoiles

Het is even passen en meten.

Het is even passen en meten maar hij zit nu goed. Nu kilometers maken 👍🏼

16 juin 2026

Réponse de Zadelman

Dankjewel voor de review! Het klopt inderdaad dat het even duurt voordat het zadel helemaal naar jouw zithouding is gevormd. Veel veilige kilometers toegewenst op jouw nieuwe zadel😊🚲

Noté 4 sur 5 étoiles

Zadelcomfort en kwaliteit

Naast de perfecte kwaliteit van het zadel werden ook mijn vragen duidelijk beantwoord. Geen onzin, maar professionele kennis van zaken. Ik heb er inmiddels al honderden kilometers mee gefietst en het is voor mij de beste en meest comfortabele keus na velen miskopen.

28 mai 2026

Réponse de Zadelman

Dankjewel voor de uitgebreide en positieve beoordeling. Goed om te horen dat je een goede ervaring hebt overgehouden aan de service én dat het zadel zo goed zit! Graag wensen we jou veel veilige en mooie kilometers toe op jouw Zadelman🙂

Noté 5 sur 5 étoiles

Het zit gelijk al beter als een…

Het zit gelijk al beter als een gelzadel ,alleen ik ben nog niet aan een langere afstanden toegekomen.
Voor mijn gevoel moet ik bij elke rit het zadel spannen klopt dat?

26 mai 2026

Réponse de Zadelman

Dankjewel Kees voor de goede review, goed om te horen dat het gelijk al een verschil maakt. Naarmate je meer kilometers fietst, zal het zadel nog fijner gaan zitten😊

mooi verpakt

mooi verpakt, persoonlijk schrijven erbij, goede uitleg

24 mai 2026

Réponse de Zadelman

Dankje Chris voor de goede beoordeling!

Prima

Prima! Goede uitleg en top materialen

24 mai 2026

Réponse de Zadelman

Bedankt voor de goede review😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Na problemen met mijn zadel hebben ze…

Na problemen met mijn zadel hebben ze mij een nieuw zadel opgestuurd. Wat een super service. Deze zadels zitten super. Ik fiets 10.000km per jaar zonder zadelpijn.

5 juin 2026

Réponse de Zadelman

Dankjewel Jan voor de mooie woorden. Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen😊 Veel fijne kilometers toegewenst op jouw Zadelman zadel!

Noté 5 sur 5 étoiles

Omdat ik twijfelde belde ik en kreeg…

Omdat ik twijfelde belde ik en kreeg prima advies. De uitleg over het spannen van het zadel mag wel wat duidelijker

3 juin 2026

Réponse de Zadelman

Bedankt Albert voor je review! Fijn dat we je telefonisch goed hebben kunnen adviseren. Je opmerking over de uitleg rondom het spannen van het zadel nemen we zeker mee. Veel comfortabele kilometers gewenst!

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service, na probleem met zadel

Ivm een defect aan het zadel werd zonder problemen een vervangende zadel opgestuurd. Top service.

3 juin 2026

Réponse de Zadelman

Dankjewel voor de review. Fijn om te lezen dat je enthousiast bent over onze service en dat we je goed hebben kunnen helpen! Veel plezier met jouw nieuwe zadel😊

Wat een mooi bedrijf!

Als early adapter vorig als een van de eerste een zadel gekocht bij Zadelman. Het verhaal sprak me aan een jong Nederlands bedrijf. Ondanks dat het niet helemaal goed liep met het eerste zadel. Bleef ik enthousiast. Ik kreeg een nieuw zadel en de communicatie hier om heen was duidelijk en snel. Bij het tweede zadel liep ik weer tegen wat dingen aan. Contact opgenomen met Zadelman en samen met hen de problemen bekeken dmv het sturen van foto’s. Het bleek te komen dat bij mijn model fiets ik niet het juiste zadel had gekozen ondanks dat ik gebruik had gemaakt van de zadelscan. Wat weer te maken had dat ik helemaal in het begin een zadel had gekocht en de zadelscan nog niet zo goed was als nu. Dat bleek ook toen ik de zadelscan opnieuw deed er kwam nu een ander zadel uit. In goed overleg tot een oplossing gekomen en vandaag mijn nieuwe zadel op mijn fiets gezet. Het wordt weer even inrijden maar ik kijk er naar uit. Dank heren voor de service en de goede oplossing ging elk bedrijf maar zo met zijn klanten om!

1 juin 2026
Avis spontané

Réponse de Zadelman

Wat een ontzettend mooie en eerlijk review, dankjewel! Extra fijn dat je er vanaf het begin bij bent en ons ook de kans hebt gegeven om mee te kijken naar de juiste oplossing. Door dit soort ervaringen kunnen wij blijven verbeteren. We hopen dat je nieuwe zadel na het inrijden helemaal goed bevalt. Veel comfortabele kilometers gewenst🙂

Noté 4 sur 5 étoiles

Product ziet er zeer goed uit

Product ziet er zeer goed uit. Snelle levering. Nu nog fietsen en inrijden

22 mai 2026

Réponse de Zadelman

Dankjewel Eric voor de goede beoordeling! Hopelijk is het zadel naar wens na een aantal kilometers😊Veel plezier met jouw nieuwe zadel

Mooi zadel

Mooi zadel. Leuk verpakt! Top Nederlands kwaliteitsproduct!

4 mai 2026

Réponse de Zadelman

Dankje Frans voor de goede review, fijn om te horen dat je zo enthousiast bent!😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Jullie zeggen dat je telefonisch…

Jullie zeggen dat je telefonisch contact op kunt nemen als er wat is maar als je dat doet dan moet je alsnog alles via de mail alles regelen

30 avril 2026

Beste Ep,

Wat vervelend om te horen dat onze bereikbaarheid op de vroege ochtend van 4 mei niet aan je verwachting voldeed. Ik zie in onze administratie dat je ons inderdaad om 08:30 uur telefonisch probeerde te bereiken. Het spijt me dat we op dat exacte moment de telefoon niet konden aannemen.

Gelukkig hebben we je aanvraag direct daarna via de e-mail kunnen oppakken. Omdat een officiële omruiling vraagt om een digitaal retourlabel en een veilige betaallink voor het prijsverschil, handelen we deze logistieke stappen altijd schriftelijk af. Zo heb je alle gegevens en documenten meteen overzichtelijk bij de hand.

Als we naar het totale verloop kijken, hebben we dit gelukkig heel snel samen kunnen oplossen: je aanvraag kwam om 08:49 uur digitaal bij ons binnen en na de vlotte afstemming en betaling was je nieuwe zadel aan het eind van de middag al onderweg. We wensen je heel veel comfortabele kilometers en plezier tijdens het fietsen toe met de Zadelman Modern.

Ferry Bult
Zadelman Service

Goede informatie

Goede informatie, ook een prettig contact via de e-mail. Snelle levering! Eerder al een modern zadel gekocht, helaas is die fiets gestolen. Dus meteen weer een nieuw zadel gekocht. Ervaring leert dat een paar keer afstellen en ongeveer 200km inrijden leidt tot een super fijn zadel

11 mai 2026

Réponse de Zadelman

Bedankt voor de uitgebreide en positieve beoordeling! Vervelend om te horen dat je eerdere fiets is gestolen... Maar wij zijn blij te horen dat je nogmaals voor een Zadelman zadel hebt gekozen en een goeie ervaring hebt overgehouden aan onze service! Zet deze fiets extra goed op slot😉

Zeer vlotte levering.

Zeer vlotte levering.
De hulp om de juiste bestelling te doen was zeer duidelijk.
En mijn eerste ervaring ZIT goed

8 mai 2026

Réponse de Zadelman

Dankjewel Marc voor de mooie review. Fijn om te horen dat de service goed is verlopen en dat je eerste ervaring met het zadel al positief is! Graag wensen we jou veel fijne kilomters toe op jouw nieuwe zadel🚲

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus