Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was op zoek naar een uniek cadeautje voor een bijzonder iemand en ik heb bij Zalore een prachtig gegraveerd kettinkje besteld. Super blij met mijn bestelling, het viel mij direct op dat het ho... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb onlangs een aantal sieraden hier besteld en laten lazeren met mijn persoonlijke tekst en datum. Dit is er heel erg mooi en scherp op gekomen. Heel erg waar voor je geld gezien de kwaliteit v... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super! Het product bevalt zeer goed, het verkleurt niet en is beeldig! Ook de levering en service zijn goed. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding beter dan bij anderen die hetzelfde soort... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Zalore is een Nederlands sieradenmerk dat luxe en persoonlijkheid samenbrengt in elk stuk dat wij maken. Opgericht vanuit een oprechte liefde voor sieraden, geloven wij dat elk sieraad meer is dan een accessoire het is een tastbare herinnering aan een moment, een persoon of een gevoel dat je altijd bij je wilt dragen. Vanuit Nederland leveren wij aan klanten door heel Nederland en België. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld voor vrouwen die houden van stijl, verfijning en persoonlijkheid. Hoewel onze website primair gericht is op vrouwen, bieden wij ook een selectie sieraden aan voor mannen omdat stijl geen grenzen kent. Bij Zalore geloven wij dat luxe toegankelijk moet zijn. Onze sieraden zijn ontworpen met de allure van een premium merk, maar met prijzen die passen bij de moderne vrouw. Want waarom zou je moeten kiezen tussen kwaliteit en betaalbaarheid? Elk sieraad in onze collectie kan worden gepersonaliseerd met een boodschap die jou dierbaar is. Of het nu gaat om een cadeau voor iemand van wie je houdt, of een verwenmoment voor jezelf bij Zalore maak je het persoonlijk. Wij graveren niet alleen letters in metaal. Wij bewaren verhalen voor altijd. Onze sieraden zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen, zorgvuldig afgewerkt en geleverd in onze luxe Zalore geschenkdoos klaar om weg te geven of te koesteren. Gemaakt met precisie. Gedragen met gevoel. Schoonheid die blijft, is Zalore.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Kwalitatief goede sieraden

Tijd geleden een vingerafdruk van mijn zoontje laten graveren op een armband. Ik was bang dat het sieraad snel krassen zou krijgen maar dit is niet het geval.

Zeker een aanrader als je een leuk sieraad zoekt voor een scherpe prijs.

19 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Blijft mooi, geen verkleuring!!

Zeer tevreden over mijn 2 armbandjes mooie kwaliteit, ik draag ze elke dag ook na mijn vakantie van zon, zee, zwembad etc zie ik geen verkleuring, en daarbij is de prijs goed, ze hebben een snelle service, ik ben er blij mee, voor mij een echte aanrader
En ook nog leuk verpakt !!

1 mai 2026

Perfect

Perfect!

Ik heb pas mijn ketting nu al even en ik kan zeker dat ik er heel erg blij mee ben. Super kwaliteit!

De levering was ook gelukkig erg snel!

18 mai 2026

Ervaring met Zalore

Heel erg waar voor je geld gezien de kwaliteit van de sieraden.

20 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik was op zoek naar een uniek cadeautje…

Super blij met mijn bestelling, het viel mij direct op dat het hoge kwaliteit betreft en dat het met zorg en aandacht is gemaakt. Levering was ook snel, aangezien een last minute cadeautje was, was ik daar erg blij mee.

Ik vond het zelfs zo mooi, dat ik ook nog een cadeautje voor mijzelf ga bestellen ;)

27 mai 2026

Prachtige sierraden

Super mooie ketting met de namen van ons gezin besteld. Mijn dochter van 7 vond deze zo mooi dat ik voor haar een armbandje heb gekocht. Super leuk dat ze haar eigen naam geschreven heeft en deze er nu op staat!

Snelle levering en fijn contact met de klantenservice. Zal Zalore zeker aanraden aan vrienden en familie!

4 mai 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele fijne en mooie sieraden!

Hele fijne en mooie sieraden!!
De levering was ook super snel.

De kwaliteit is ook enorm goed, ik draag het dag en nacht en er gebeurd niks mee. Ook met douchen of zwemmen verkleuren de sieraden niet.
Zeker een aanrader!!!

Geweldig!!!

Heb een mooie ketting laten graveren. Deze was veel sneller binnen dan verwacht!! Heb de ketting altijd om, ook met douchen en het verkleurd niet!!! Heb er niks op aan te merken, de prijs, de kwaliteit, de levering, alles is top!!! Ga zeker meer sieraden hier bestellen. Ook super leuk om als cadeau te geven!

Super

Super! Het product bevalt zeer goed, het verkleurt niet en is beeldig!

Ook de levering en service zijn goed. Daarnaast is de prijs/kwaliteit verhouding beter dan bij anderen die hetzelfde soort producten aanbieden.

Aanrader dus!!

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb de ketting 3 weken geleden…

Ik heb de ketting 3 weken geleden ontvangen, de levering was snel. Ik heb de ketting nu 3 weken lang om, ook tijdens het douchen. Ketting verkleurd niet en hij blijft mooi. Door een fijne ervaring heb ik meer kettingen besteld als cadeau voor mijn moeder en zus. Beide zijn zeer tevreden en dragen het dagelijks.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus