À propos de l'entreprise

1. Centre d'éducation
  2. Cours de dessin
  3. Magasin de fournitures scolaires et matériel pédagogique pour enseignants

Écrit par l'entreprise

Zapi je online platforma za obitelji koje žele više od klasičnog obrazovanja. Dovodimo Montessori i kreativnost u tvoj dom – na jednostavan, primjenjiv i suvremen način. Naš cilj nije samo ponuditi materijale, već pomoći ti stvoriti okruženje u kojem dijete razvija fokus, samostalnost, inicijativu i karakter. Djeci donosimo stvaranje bez ekrana – kroz audio priče, likovne radionice, ručni rad i Montessori aktivnosti koje potiču koncentraciju i unutarnju motivaciju. Školarcima nudimo poduzetništvo, inicijativu, financijsku pismenost i STEM – uz odgoj za vrline kao temelj zdrave obitelji. Platforma funkcionira poput osobne digitalne knjižnice – na svom korisničkom računu imaš pristup svim kupljenim i preuzetim materijalima, dostupnima kad god ti zatrebaju. Zapi je tim ljudi koji vjeruju da obrazovanje mijenja svijet – i da promjena počinje u obitelji. Odaberi svoju pretplatu i iskoristi niže cijene do 25. 3. Posjeti nas na zapi-edu.hr i saznaj više. 💛

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Comment cette entreprise utilise Trustpilot

Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.

Prezadovoljna sa Zapi platformom

Prezadovoljna sa Zapi platformom! Iako sam se u početku premišljala treba li nam Zapi i stignem li uopće to implementirati u bogat raspored velike obitelji, ipak sam odlučila pokušati i nismo požalili! Iznenađena sam koliko je ponuda bogata i raznovrsna, te u svakom trenutku dostupna za razliku od aktivnosti na koje moramo djecu odvoziti i dovoziti te uvijek sa sobom nose stres i za roditelja i za dijete... Za svako dijete mogu naći nešto zanimljivo, poticajno i povezujuće, a u većini aktivnosti žele svi sudjelovati (od 2 do 9 god.)! Najdraže su nam audio priče i pipo radionice i veselimo se svakoj novoj! Audio priče su nam izvrsna zamjena kad smo umorni za čitanje prije spavanja ili kasnimo s odlaskom u krevet :) djeca ih jako vole i uvijek se umire uz omiljeni glas zapi prijateljice! Hvala Carli i cijelom timu na ovako divnim sadržajima za nove generacije!

17 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Nakon punoooo traženja i kopanja

Nakon punoooo traženja i kopanja, od instagrama, pinteresta, raznih blogova, kako uopće započeti montessori put napokon dobila sve, ali apsolutno sve u paketu. Zapi je 🔝, imam sve na jednom mjestu, od ideja, usmjeravanja, materijala, super edukacija, ma svega. Vrijedi svakog centa, a najviše vrijedi uložiti truda za krenuti i baciti se u avanturu sa zapijem.💪❤️

5 mars 2026
Logo de Zapi platforma

Réponse : Zapi platforma

Ana hvala na svim ovim divnim riječima, nadamo se da će i tako ostati! Puno pozdrava

Sve preporuke

Zapi platforma je izuzetno bogato i vrijedno mjesto na kojem svaki roditelj može pronaći barem jednu Montessori aktivnost, (barem jednu!), koju će moći implementirati u svome domu sa svojim djetetom.

Kao majka puno sam naučila putem Zapi webinara koji su tematski pun uvijek pogodak i u kojem možemo vidjeti osobe kojima je stalo do toga da djeca zaista procvjetaju u svome razvoju ALI i mi roditelji, učitelji i ostali u tom njihovom rastu imamo prilike proći taj period lagano, bez napetosti.

Velika hvala Carli i ekipi koja zaista daje svoje srce u cijeli ovaj projekt ❤️

8 décembre 2025
Logo de Zapi platforma

Réponse : Zapi platforma

Hvala Andreja na ovakvim divnim riječima. Veselimo se skipa s vama svemu što dolazi 🥰

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus