Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

De test was snel binnen en diezelfde dag heb ik hem nog gedaan. Duidelijk stappenplan aanwezig en zonder hulp kunnen afnemen. Ik weet nu welke vitamines ik kan aanvullen om fit te blijven! Aanrader du... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Superhandig zo’n sneltest! Online besteld, snel in huis en door de stap voor stap uitleg via de app echt voor iedereen simpel uit te voeren. In de app kun je de stappen steeds opnieuw weer lezen wat... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Laboratoire d'analyse médicale

Écrit par l'entreprise

Bij Zelftestlab kun je zelf gemakkelijk en betrouwbaar je gezondheid testen vanuit huis. We bieden een breed assortiment aan tests, zoals bloedtesten voor cholesterol en HbA1c, maar ook urinetests en SOA-tests. Zo krijg je snel inzicht in je gezondheid, zonder dat je een verwijzing nodig hebt. Wij maken gezond blijven eenvoudig en toegankelijk!

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Waste of money

My experience with this self-test kit was extremely disappointing and frustrating. The design feels poorly thought out and unnecessarily painful. The instructions require filling a container with up to 5 ml of blood - an excessive amount for a finger-prick test. To make matters worse, the lancets included are far too small, producing only a tiny puncture. This forces you to squeeze your finger repeatedly, and for most healthy people the blood flow stops well before the container is anywhere near full.

The inclusion of three lancets makes it clear that the company is fully aware of this flaw. In practice, this means users are expected to cut themselves multiple times just to complete a single test. This approach is not only inefficient but also careless, showing little regard for the user’s comfort, safety, or well-being.

Frankly, this kit feels like it was designed with no real-world testing or consideration of the user experience. A proper lancet and a simple blood collection tool would solve the issue, yet instead customers are left struggling, frustrated, and in pain. It’s hard not to see this as a careless and disappointing solution to something that should be straightforward.

18 août 2025
Avis spontané

Réponse : Zelftestlab

Jammer om te lezen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze zelftest. We vinden het vervelend dat u uw feedback anoniem deelt en ons niet rechtstreeks om advies heeft gevraagd, waardoor we u niet persoonlijk verder hebben kunnen helpen.

Uit uw bericht maken we op dat u onze Zelftestlab-app niet heeft gebruikt en de instructies niet juist heeft gevolgd, terwijl dit juist belangrijk is voor een correcte afname. In de instructies staat stap voor stap beschreven hoe de test moet worden uitgevoerd. Onze buisjes bevatten een microbuisje dat slechts tot de markering hoeft te worden gevuld, wat neerkomt op ongeveer 0,5 ml bloed. Meer past er ook niet in, waardoor je vermelding van 5 ml niet klopt.

Wij staan altijd klaar om klanten te ondersteunen en vragen te beantwoorden. Het is daarom jammer dat wij u in dit geval niet hebben kunnen adviseren. Wanneer u in de toekomst vragen of problemen ervaart, nodigen wij u graag uit om eerst contact op te nemen met onze klantenservice.

Réponse : Zelftestlab

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb nooit een zelftest gedaan en…

Ik heb nooit een zelftest gedaan en krijg ongevraagde mails.

25 juillet 2025

Réponse : Zelftestlab

Wat vervelend om te horen dat u ongevraagd e-mails van ons heeft ontvangen. Dit is uiteraard niet onze bedoeling. Waarschijnlijk is uw e-mailadres per ongeluk ingevoerd door iemand anders aangezien wij alleen e-mailadressen gebruiken die zijn opgegeven bij een bestelling. We hebben uw gegevens direct verwijderd uit ons systeem, zodat u geen berichten meer zult ontvangen. Onze excuses voor het ongemak.

Noté 1 sur 5 étoiles

Werkte niet staat makkelijk op YouTube…

Werkte niet staat makkelijk op YouTube video maar past niet in flesje en opzuigen ging voor geen meter weg gegooid geld baal er wel van weer €20 weg gegooid

28 juillet 2025

Réponse : Zelftestlab

Bedankt voor je feedback. Vervelend om te horen dat de test niet naar verwachting werkte. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker als je er geld aan uitgeeft en het resultaat tegenvalt.

De sneltest voor thuis hoort in principe goed te functioneren, zoals uitgelegd in de instructies en in de begeleidende video op YouTube. Als het gebruik van het flesje of het opzuigen niet goed lukt, kan dat soms komen door een onjuiste toepassing. We hadden je hier graag bij geholpen en denken graag met je mee over een passende oplossing.

Mogelijk is in jouw geval een test via veneuze bloedafname, uitgevoerd door een professional op locatie, beter geschikt. Ook dat kunnen wij voor je verzorgen.

Vriendelijke groet,
Team Zelftestlab

Omschrijving was niet duidelijk

Omschrijving was niet duidelijk. Ik heb de test niet kunnen uitvoeren.

28 mai 2025

Réponse : Zelftestlab

Bedankt voor je bericht. Spijtig om te horen dat de omschrijving niet duidelijk was en je de test daardoor niet goed hebt kunnen uitvoeren. We helpen je graag verder om dit op te lossen. Zou je kunnen aangeven waar je precies tegenaan liep? Dan zorgen we zo snel mogelijk voor een passende oplossing. Indien gewenst sturen we je kosteloos een nieuwe test toe.

Просто решила проверить

Просто решила проверить, чтобы знать что все в порядке. Получила очень быстро тест и результат, спасибо за хорошую работу!

30 avril 2025

Réponse : Zelftestlab

Fijn om te horen! Bedankt voor je feedback.

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle afhandeling en duidelijke instructies

De test werd snel verzonden en met de brievenbus post bezorgd. Via de app krijg je duidelijke instructies, je wordt stap voor stap door het proces geleid. Mijn test werkte met een vingerprik. Tip: neem daar wel even de tijd voor. Ik wilde het even snel tussendoor doen, dat werkte niet. De test ging ook weer via de brievenbus post terug. Ik had de uitslag de volgende dag al binnen. De app heeft dan ook duidelijk aan wat de waardes betekenen.

23 janvier 2025
Avis spontané

Réponse : Zelftestlab

Bedankt voor je feedback! Fijn dat de test goed gelukt is en de uitslag snel bekend was.

Eenvoudig & snel

De zelftest was eenvoudig en handig in gebruik. Superfijn dat ik de test zelf kon doen. Bovendien kon ik mijn uitslagen direct zien. Zo kon ik snel actie ondernemen, wat altijd rust geeft en bijdraagt aan een sneller herstel :)

29 janvier 2025

Réponse : Zelftestlab

Bedankt voor je review. Fijn dat de test goed is bevallen!

Snel en makkelijk!

De test was snel binnen en diezelfde dag heb ik hem nog gedaan. Duidelijk stappenplan aanwezig en zonder hulp kunnen afnemen. Ik weet nu welke vitamines ik kan aanvullen om fit te blijven! Aanrader dus!

10 février 2025

Réponse : Zelftestlab

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat je nu weet welke vitamines je kunt aanvullen.

Tevreden klant

De site is duidelijk en overzichtelijk. De test was de volgende dag al binnen.. Het doosje met de test ziet er mooi uit. De uitleg is duidelijk en neemt je stapsgewijs mee. De uitslag was er met een dag. Ik ben erg tevreden.

28 janvier 2025

Réponse : Zelftestlab

Bedankt voor je review. Fijn dat de test goed is bevallen!

Super snel!

Binnen 12 uur nadat ik op de poli bloed had laten prikken ontving ik een sms dat mijn uitslag al bekend was! Ik gebruik supplementen en kwam er door de test van zelftestlab achter dat ik bepaalde supplementen teveel innam en andere te weinig. Ik ga over een paar maanden zeker weer testen!

Als je op zoek bent naar een snelle manier om een test uit te laten voeren, dan raad ik zelftestlab zeker aan!

21 janvier 2025

Réponse : Zelftestlab

Bedankt voor je review! Dit laat maar weer zien hoe waardevol ‘meten is weten’ kan zijn. Fijn om te horen dat de test goed is bevallen.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus