Jeg har fået farvet hår i zenz i 20 år, da jeg ofte er model for elever og er til de røde nuancer , er det utroligt som farverne holder og har bygget sig ovenpå hinanden. Jeg elsker det økologiske og... Voir plus
Lisez les avis des autres
Kan som hyperallergiker varmt anbefale Zenz Pure kropspleje- og hårprodukter-udover at kunne bruges uden symptomer på allergi er de lækre. Jeg tror Zenz bruger gode råvarer uden overflødige stoffer,... Voir plus
Ville vildt gerne have 'farvet' mit hår en lørdag - en pludselig indskydelse inden fest om aftenen. De sædvanlige Zenz-steder var totalbooket - men heldigvis var @Amina Thulin og @Mikael Haupt fra N... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
À propos de Zenz Organic Products
Écrit par l'entreprise
LOOK GOOD
ZENZ Organic Products er udviklet af frisører og stylister, og vi prioriterer sundhed og bæredygtighed uden at gå på kompromis med den høje kvalitet. Oplev, hvordan de multifunktionelle produkter inspirerer dig til at være kreativ og skabe professionelle resultater.
Produkterne er skabt med et højt indhold af aktive ingredienser. Derfor behøver du kun at bruge ganske lidt for at opnå skønne resultater.
Find inspiration på vores blog her.
FEEL GOOD
Skab din egen wellnessoplevelse og mærk, hvordan ZENZ Organic Products plejer din hud og dit hår med naturens fineste ingredienser. Produkterne skaber et rum til selvforkælelse og velvære uden skadelige ingredienser.
Råvarer fra vores natur er fyldt med vitaminer og mineraler, som plejer og giver styrke. Derfor får du et højt indhold af naturlige ingredienser i ZENZ Organic Products.
Læs mere om vores ingredienser her.
DO GOOD
ZENZ Organic Products er udviklet i samarbejde med videnskabeligt baserede certificeringer og bærer mærker fra Svanemærket, AllergyCertified, Ecocert COSMOS Organic, Vegan Society og Ocean Waste Plastic.
Vores produkter er skabt med den maksimale andel naturlige og certificeret økologiske ingredienser – mere end mærkningerne stiller krav til.
Læs mere om vores certificeringer her.
Coordonnées de contact
Thoravej 7, st.th, 2400, København, Nørrebro, Danemark
- info@zenzshop.dk
- zenzshop.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Det er så lækre produkter
Det er så lækre produkter, mit hår har helt sikkert fået mere glans, om jeg får mere hår med de nye produkter der lige er kommet på markedet må tiden vise, det er for tidligt endnu at kunne sige om de virker på mig.
Alt hvad jeg har købt hos jer har været en fornøjelse at putte i håret. Jeg er helt færdig med at bruge andre mærker til mit hår

Gode produkter - mystisk duft
De Zenz produkter jeg har haft købt med duft - de lugter simpelthen mærkeligt. De duftede lækkert første gang jeg brugte dem - men efterfølgende er duften forsvundet fra både shampoo og conditioner. Det er enormt ærgeligt da produkterne er super gode ellers - mit hår elsker det. Jeg kan bare ikke abstrahere fra den underlige/manglende duft.

Réponse de Zenz Organic Products
god oplevelse i køge afdelingen
god oplevelse i køge afdelingen. tusinde tak for en rigtig god farvning :)
bh
sanne

fijne shampoo maar…..
Heb Zenz shampoo cactus no. 17 aangeschaft na jarenlang droogte en jeuk op het hoofd.
Deze bevalt heel erg goed, zou er heel erg blij mee zijn als ik niet het allerlaatste ingrediënt op de ingrediënten lijst had gelezen. Alles heerlijk natuurlijk, maar phenoxyethanol is niet zo,n fijn ingrediënt, niet alleen voor je huid, maar wat je op je huid smeert komt ook in het lichaam.

Super gode tilbud
Super gode tilbud på de absolut bedste produkter. Levering er hurtig og sikker forsendelse, så alt er intakt ved modtagelse.

Beauty Zenz
Hej Zenz 😉
Veluddannet Frisør, men praktikant i Zenz, Lyngby 2019.Fleksjob vejen for mig. Jeg har altid i inspiration fuldt Anne-Sofie’s udvikling af det fantastiske Zenz. Jeg er vild med filosofien, Produkterne og bidraget til samfundet.
I har min evige anerkendelse og anbefaling af Zenz…
Mange hilsner fra Natashja I Christensen 😁

Skuffet over produkter
Produkter lever ikke op til forventninger. Har valgt produkter ud fra testen på hjemmesiden, men oplever både mere fladt hår fremfor volume/krøllet som var det produkt jeg gik efter. Kombineret med hår der hurtigt bliver fedtet, hvilket jeg ikke har oplevet i mange mange år

Réponse de Zenz Organic Products
har brugt zenz produkter i lang tid…
har brugt zenz produkter i lang tid nu... og har tænkt mig at fortsætte med det...
det er nogle gode produkter uden kemikalier... og dufter super godt... og du kan ikke bruge dem forkert... det synes jeg er fedt... så hvis balsamen kommer på hovedbunden under bad skal man ikke gå i panik...
der er dog 2 minus i deres produkter... det er dyrt og det tager lang tid før man modtager den efter man har bestilt dem...
dog er produkterne så gode at de 2 minusser ikke trækker stjerner ned...

10/10 anmeldelse
10/10 anmeldelse - fantastiske produkter
Jeg elsker jeres produkter og siden jeg startede med at bruge Wood produkterne er mit hår blevet meget sundere samt klør min hovedbund ikke længere.
Stopper aldrig med at bruge disse produkter

Réponse de Zenz Organic Products
Jeres produkter betyder at jeg kan…
Jeres produkter betyder at jeg kan sætte mit fine hår uden allergi.
Det er bare godt☺️🙏 Tak
Levering med Bring er jeg utilfreds med.
Venligs
Britha

Snelle reactie en oplossinggericht
Ontvangen pakje was niet compleet. Na mail contact werd het ontbrekende product meteen opgestuurd en heb ik het een week later ontvangen.
Snel opgelost!

Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling, og levering. Fantastiske produkter ... Meget glad

The best hair products ever 👏👏👏👏
The best hair products ever 👏👏👏👏
I actually love all your products! And it’s so good to know that your products don’t harm the environment 🍀🌳🌎💚

Réponse de Zenz Organic Products
Super glad for jeg har fundet zenz…
Super glad for jeg har fundet zenz shampoo og balsam mit hår føles ikke kruset og det glatter mit hår så det ikke føles ødelagt og slidt

Réponse de Zenz Organic Products
Rigtigt dygtige frisører med god tid…
Rigtigt dygtige frisører med god tid til ens små særheder og prima produkter, der faktisk gør en forskel for ens hår Den manglende stjerne skyldes udelukkende de meget høje priser.

Fantastisk shampoo og balsam
Fantastisk shampoo og balsam!
Men det meningsfulde koncept med genopfyldning ved frisøren mister dog sin værdi når det er billigere at købe på nettet:-(
En skam i disse tider med brug for bæredygtighed.

L’expérience Trustpilot