Lisez les avis des autres
Købte sommerhuspakken: net, bolde og 2 ketchere, samt et sæt med 2 ekstra ketchere og bolde. Super underholdende, nemt at sætte op. Vi har stor fornøjelse af det. Boldene er virkelig meget nemmere og... Voir plus
Havde købt et sæt padelbat og bolde. Efter en måned revnede det ene bat, desværre. Sendte en mail med billeder til kundeservice, og 8 minutter efter - 8 minutter!!! - skrev de at det beklagede de m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg købte en sommerferiepakke. Det eneste dårlige ved mit køb, var at jeg ikke købte to ekstra ketsjere med det samme. Så bortset fra at vi slås om ketsjerne virker det super godt. Nettet er nemt at f... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
ZERV er et anerkendt mærke inden for både padel, badminton, tennis & squash. Vi er et "Value for money" mærke, hvor du får kvalitet til en yderst skarp pris.
Coordonnées de contact
Blangstedgårdsvej 14, 5220, Odense SØ, Danemark
- info@zerv.dk
- zerv.dk
To flækkede ketchere
Jeg har to Zerv ketchere der begge er knækket i håndtaget samme sted - begge knækkede i samme kamp, indenfor 11 dueller. Begge knækkede under slag fra baglinjen og jeg har blå mærker på mine lår da ketcheren fortsatte sin kurs kun holdt tilbage af grippet.
Der er ingen tvivl om at det er en produktionsfejl. Desværre tager Zerv og Ketshop ikke ansvaret for den ringe kvalitet. Jeg har brugt ketcherne 4 gange og har til sammenligning ketchere jeg har haft i 20 år uden at opleve noget lignende.
Under al kritik
Opdatering: Jeg har nu fået kompensation for ketcherne på trods af overskredet reklamation.
Vorsicht Betrug
Vorsicht Betrug! Haben meine Kreditkarte 2x belastet ohne das dort was gekauft wurde!!

Réponse : ZERV
Hurtig levering og super godt produkt.
Hurtig levering og super godt produkt.
Have-badminton til hele familien kan varmt anbefales
Hurtig levering. Da der manglede en enkelt ting i forsendelsen, var det let at kontakte Zerv og få rettet fejlen. Det der manglede var fremme næste dag. Venligt og effektivt personale.
Produktet jeg har bestilt svarer fint…
Produktet jeg har bestilt svarer fint med mine forventninger. God kvalitet og hurtig levering.
Rigtig god service!
Hurtigt levering og alt iorden.
God hjemmeside og hurtig levering
Ordre gennemført på ideal tid.
Super service 🙂
Høj service og gode produkter
Produkter af god kvalitet, samt utrolig høj service.
Kan varmt anbefales
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.