Har fået super god service ! Det har været en virkelig behagelig oplevelse at handle med Zisko auto.
Super sød , behagelig og hjælpsom sted Vil bestemt handle bil der igen og anbefale til andre Hjertevarm famile virksomhed Super service og hjælpsom med råd og vejledning, da jeg ikke har forstan... Voir plus
SUPER GOD SERVICE Vi kan stærkt anbefale zisko automobiler, vi har fået service i topklasse. Da vi købte vires Ford kuga , absolut et sted vi vil købe bil fremover , samt anbefale til andre Mege... Voir plus
Købte en VW Touran hos Zisko. Da der så viste sig at være fejl på gearkassen, så skiftede de ikke bare gearkassen, men også svinghjul og koblingssættet fordi det også trængte. Helt igennem god servic... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Hos ZISKO Automobiler stræber vi efter at skabe en tryg og behagelig købsoplevelse for alle vores kunder. Vi sætter kundetilfredshed i højsædet og er altid klar til at lytte til dine ønsker og behov. Vores mission er at levere den bedste biloplevelse, hvor du kan stole på os som din pålidelige bilforhandler. Når du har fundet den perfekte bil hos os, kan du være helt tryg ved, at bilen er gennemgået omhyggeligt og vi har sikret, at den er i god stand. Vi sætter en ære i at levere kvalitetsbiler, der lever op til vores høje standarder.
Danemark
- zisko-automobiler.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Jeg købte en af mine firmabiler hos…
Jeg købte en af mine firmabiler hos zisko.
Hurtigt betjening, perfekt service og virkelig meget bil for pengene!
Det er ikke sidste gang jeg bruger dem 😊
Advarsel!
Advarsel!
Jeg købte en bil som ejeren af Zisko automobiler fremviste direkte fra vaskehal, bilen er sort og det var umuligt at se den var lakeret på nogle af døre, motorhjelm mm med sort metal lak, resten af bilen er ikke født med metal lak.
Nu har jeg en bil med to forskellige sorte nuancer og Zisko automobiler er ligeglade.
Det kommer til at koste mig 20.000 kr at få lakeret bilen for egen regning.
Pas på derude! Gå en stor bue uden om, du kan hurtigt stå med en stor regning når du køber biler hos Zisko.