Jag beställde ett par ortopediska sneakers och jag har inget negativt att säga om dem. Jag har dem på jobbet och de är sköna och mjuka att gå i. Det enda som jag skulle kunna klaga på är att jag fick... Voir plus

Skorna gick sönder redan efter en enda användning, vilket tyder på ett ursprungligt fel och mycket bristfällig kvalitet. Jag har kontaktat säljaren vid två separata tillfällen via e-post för att rekla... Voir plus

Behöver returnera ett par skor men då har de inte registrerat att leveransen skett så då finns inget att returnera.. smart. Citymail har bekräftat att de har levererat men det syns inte på ordern. B... Voir plus

1,4

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

53 avis

Aucune trace de demande d’avis

1,4

Tous les avis

24 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

The product (glow mirror) was rubbish

The product (glow mirror) was rubbish! I thought I would trust an order from Sweden, but apparantly they are delivering stuff from Chinese fastfashion and ultra low price stores. Truly disappointed!!

29 novembre 2024
Avis spontané

Jag köpte två style master 5-in-1 pro…

Jag köpte två style master 5-in-1 pro set. De har jättedålig produkter och dåliga tillverkning och dåliga kvalitet, leveranstid och förpackning.
De lurar människor genom att marknadsföra sämre varor.
Köpa aldrig av dem👎👎👎👎👎

18 novembre 2024
Avis spontané

Sämsta skitet jag varit med om

Sämsta skitet jag varit med om. Packetet sägs vara skickat men jag kan inte ens spåra packetet. Sämsta kundtjänst som tar en vecka på sig att svara på Mail!

Köp inte era produkter från Zoeskin man riskerar att inte få dom!

4 décembre 2024
Avis spontané

Ingen respons på de tre mail jag skickat

Jag har försökt få kontakt med Zoeskin eftersom jag vill utnyttja min 14 dagars ångerrätt. Har nu mailat vid tre tillfällen för att få en adress så jag vet var jag ska skicka den varan jag beställt. Har valt att betala via Klarna och har stoppat fakturan vilket jag också har informerat Zoeskin om. Hur länge ska man behöva vänta innan man får respons från Zoeskin. Känns som ett väldigt oseriöst företag.

27 novembre 2024

Fruktansvärt dålig kvalitet

Fruktansvärt dålig kvalitet. Snett sydda klänningar som dessutom var så tunna att de sprack i sömmarna bara jag tog ur dem ur förpackningen. Jag beställde en gråmelerad och en rosamelerad klänning - fick en knallrosa och en blå….
Jag har mailat två gånger om att jag vill reklamera, returnera och få mina pengar tillbaks - men inget svar!!
449 kronor kastat i sjön alltså. Kan inte rekommendera någon att köpa från dem. Scam

1 juillet 2024

Helt oseriösa

Helt oseriösa! Köp ej ifrån Zoeskin.se!
Beställde 3 klänningar för köpet av 2. Jättefina på bild och reklam. De klänningar som kom var under all kritik!
De såg ut som innantyget till en klänning som ännu ej var klar. Sömmarna ojämna, tyget extremt tunnt och modellen var långt ifrån hur de framställts på bild och film.
Jag har reklamerat/hävt köpet pga att det är helt fel vara mot vad som beställts. Jag får en massa orelevanta svar som inte svarar på mina faktiska frågor om återbetalning eller hur jag returnerar tillbaka, utan får istället erbjudande om viss procent av orginalpriset och viss procent rabatt om jag beställer mer ifrån dem. Som om jag skulle det! Nu har vi mailats i 5-6 vändor och jag har fortfarande ej fått svar på mina faktiska frågor. Ägaren är bosatt i Åkersberga. Jag kommer se till att höra av mig till honom på något sätt. För att detta är fel!

2 juillet 2024

Köpet var en katastrof!

Leveransen tog nästan en månad och när varorna väl kom var de under all kritik! De var trasiga och sydda värre än av barn i slöjden - katastrof! Materialet var också något helt annat än vad som visades på hemsidan. Klänningarna jag beställde duger inte ens till dammtrasor! Har mejlat att jag vill returnera hela beställningen och vet inte vad jag får för svar på det men det här skräpet kan jag bara inte betala för!!!

26 juin 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit