Amen hvor skal man starte. Har været på et 6 måneders forløb hos Nderim. På de måneder har jeg leveret nogle resutalter jeg ikke engang turde håbe på jeg kunne opnå på det forløb. Svar tiden, e... Voir plus
Lisez les avis des autres
På grund af Nderims ubøjelige vilje til at skabe det bedste liv og self-image for sine kunder står jeg nu skarpere end jeg nogensinde har gjort. -10 kilo på 3 måneder og stærkere end jeg nogensinde ha... Voir plus
L'entreprise a répondu
Nderim er ikke bare en coach! Udover hans vilde ekspertise inden for trænings verdenen, så forstår han også at motivere sine klienter. Han skræddersyer hans planer så uanset hvordan ens hverdag ser... Voir plus
Nderim er verdensklasse! Jeg har lige endt forløb her pr 01-06-2024 og dermed endt 13 måneders forløb og kan kun anbefale igang fitness! Ikke nok med en masse kilo smidt, så er selvtilliden, selvvær... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Til daglig står jeg i spidsen, for at hjælpe unge med at komme i gang med at få din drømmekrop! Uanset om du skal bruge hjælp til vægttab, muskelopbygning eller blot en sundere hverdag, er jeg klar på at få netop dig i mål.
Coordonnées de contact
Aalborg, Danemark
- kontakt@zogajfitness.dk
- zogajfitness.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Les gens ont aussi consulté
Forkøbet hos Nderim har været sindsygt…
Forkøbet hos Nderim har været sindsygt lækkert og virkelig tiltrængt, kæmpe hjælp og kæmpe skud ud!!

Réponse de IGANG FITNESS
Det bedste jeg har gjort for mig selv.
Gør dig selv den tjeneste og køb Nderims forløb! Nderims forløb er noget af det bedste jeg har investeret i, både fordi jeg har smidt en masse fedt og opbygget muskelmasse, men også pga. den læring man får inden for træning. Jeg har i hvert fald ikke fortrudt en eneste krone, så står man og overvejer et forløb hos Nderim, skal man sku bare gøre det!!

Fantastisk coach
Har haft Nderim i cirka 6 måneder og min træning blev bare bedre og bedre jo længere jeg kom ind i forløbet, plus Nderim er den bedste til at give opbakning💪💪🤩

Réponse de IGANG FITNESS
Jeg har aldrig oplevet noget lignende.
Jeg har aldrig oplevet noget lignende.. Jeg har prøvet at tage på de sidste 2 år men intet er lykkes…. Heldigvis kontakter den bedste Coach mig og hjælper mig med at gaine en masse muskelmasse!! Han har støttet mig siden den aller første dag og det sætter jeg så meget pris på. HAN ER ET VIDUNDER

Verdensklasse coach!🥇
Har haft Nderim som coach i lidt over 1 år! Jeg er utrolig glad for at have haft ham som coach! Det har været et ekstremt godt og lærerigt forløb, som har hjulpet mig med at opnå mine mål, samtidig med at give mig viden og erfaring nok til at kunne stå på egne ben med massere af viden og ordentlig teknik💪🏽
Så overvejer du et forløb ved Nderim, så kan det klart anbefales, han er altid klar med den bedste energi og har totalt styr på processen!

Forløb hos Nderim
Jeg afsluttede et 5 måneders forløb hos Nderim i slutningen af maj, og det var en kæmpe hjælp! Med Nderim føler man virkelig at man arbejder med en der har styr på sine ting, ved noget om det og vil det bedste for en, og så er han bare sindsygt motiverende. Alt i alt et rigtig godt forløb, som klart kan anbefales.

Réponse de IGANG FITNESS
Skynd jer at komme igang😍
Kan ikke anbefale Nderim nok💪 Hvis du skal coaches er det den hele rette at tage fat i, du får alt du skal bruge for at det bliver et vildt forløb. Motivation, viden og glæde😍😍

I forløb hos Nderim😍
Jeg er stadig i forløb hos Nderim! Det er mega luksus! Han svare hurtigt, og alle dine spørgsmål kan forstås og hjælpes med! Derudover laver han nogle sindssyge, effektive træningsplaner. Og en mega lækker kostplan! Her snakker vi burger, koldskål osv. Det skal bare passe med det din krop har brug for. Er så mega glad for det her forløb. Kom for et andet forløb der var helt uoverskueligt, og ikke holdbart. Hvor jeg idag ikke fortryder en eneste krone hos Nderim😍

Réponse de IGANG FITNESS
Et forløb hos Nderim kan varmt…
Et forløb hos Nderim kan varmt anbefales. Jeg har nu sluttet et længere forløb, og gennem den tid har Nderim været super god til fortsat, at dele ud af sin viden. Selv hvis man kommer med en god basis viden indenfor træning, kan han også gå mere i dybden med det teoretiske nørderi. Nderim giver viden og værktøjer med videre, der gør, at jeg fremover kan stå på egne ben, og være bedre til at navigere i både en struktureret og ikke struktureret hverdag, uden skyldfølelse. God kommunikation på ugentlig basis, med mulighed og åbenhed for altid at kunne stille spørgsmål. Succes!
Bedste coach jeg har haft!!
Jeg har tidligere prøvet mig hos en anden coach og havde ikke den bedste oplevelse.. så jeg var lidt skeptisk med at begynde. MEN nderim er den bedste til at motivere og skabe resultater og har for første gang fået det godt med min krop.
jeg plejer aldrig at smide min trøje, nu smider jeg trøjen hver gang jeg kan, fordi jeg har fået så meget selvtillid haha! forløbet har været over al forventning og jeg har fået så meget ud af det!! Vil anbefale alle som overvejer at få sig en coach, at vælge Nderim!!

Vildste coach NDERIM 💪🏼👏🏼
Nderim er unormal
Jeg startede forløbet hos en fantastisk person. Han ved hvad han snakker om og han lover at du når dine mål ( det kræver du følger det han siger) coach og jeg satte os nogle forskellige mål. Fra start til slut rykkede jeg mig hver uge kilomæssigt og udsendesmæssigt.
Jeg vænner tilbage til ham ligeså snart jeg har mulighed for det. Han svarer inden for 24 timer og du kan altid skrive til ham og få et svar. Andre personer som også laver forløb svarer nærmest aldrig kun de har lyst til det.
Nderim har så mange klienter at han kan nå og hjælpe alle og ikke har flere 1000 klienter som han ikke svarer. Min coach anbefales til alle 💪🏼

Réponse de IGANG FITNESS
Jeg kan stærkt anbefale nderim han går…
Jeg kan stærkt anbefale nderim han går ikke kun op i din transformation men også hvordan du har det under din transformation jeg har opnået ufattelige resultater på rigtig kort tid så jeg kan stærkt anbefale team igang!

Toppen af poppen
Sindssygt med en coach i verdensklasse der altid står klar med hvad som helst på sidelinjen. Top energi samt fede og fleksible programmer alt efter livsstil og personlige mål.
Varm anbefaling herfra.

Réponse de IGANG FITNESS
En hjælpende hånd uden lige...
En god hjælpende hånd skal man lede længe efter, jeg fandt dog min😁
Er pt i forløb hos Nderim, hvor vi stadig har 12 uger igen. Jeg har kørt 14 uger nonstop med Nderim som coach, og vi har sgu nået et punkt i mit liv jeg ikke ville ha troet jeg så igen.
Hos Nderim finder du den ven du altid har manglet, den ven man altid har manglet til at tro på en og skubbe en. For det kan Nderim sgu finde ud af.
Negativitet? Findes det hos Nderim? Aldrig oplevet og aldrig set, og netop en af grundene til jeg valgte ham, grundet hans tilgang til livet, hans livsglæde og hans energiske jeg.
Træningen og kostplanen har siddet lige i skabet, og har fået nyt på kostplanen når jeg blot spurgte. Vi har gradvist cuttet ned i kalorierne, i små omgange, og jeg har intet mærket af dette.
Dog det jeg har mærket af 14 uger hos Nderim, er fremgang, i ja, det fysiske, og især det mentale, for han lærer netop en ik og se bort fra dit og dat, ik ses bort fra luksus, men at man blot skal fokuserer og tage lidt mere hånd om det, udover det lærer han en at man ikke skal holde fast i/på de ting der er for tunge(dårlige vibes).
For man spilder sgu sin tid, og man spilder andres tid.
-Med det sagt -
Uden at ville det, lærte Nderim mig sgu at leve livet til fulde og nyde et hvert sekund.
Kæmpe champ af en coach, 10/10 herfra💪
husk på: Det okay at række ud for hjælp, det gjorde jeg selv - og den dag i dag, gjorde Nderim mig til et gladere og bedre menneske, og for det er jeg evigt taknemmelig.💪

Coach i verdens klasse 💪🏽
Armen hvor skal man starte! Nderim er et sandt bevis på hvad en “personlig coach” er! Han lever sig ind i det med ild & sjæl!💪🏽
Og er 100% ved din side igennem det hele! Om det er opture eller nedture, så er han klar til at hjælpe🙌🏽 jeg personligt, havde mega svært ved at tabe mig, men da jeg kom på Nderim’s rejse og han kom på min, så tog det fart! Har aldrig været så motiveret som jeg er den dag idag. Let’s go #TEAMIGANGFITNESS
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forløb hos Nderim
Jeg har lige afsluttet mit forløb med Nderim og jeg kan 100% anbefale ham.
Hos Nderim får du en coach der går op i det han laver og sørger for at leverer de bedste planer til dig iforhold til kost og træningsplaner. Han fik mig i sindsyg god form så jeg kan kun være taknemmelig

Réponse de IGANG FITNESS
Et forløb hos Nderim? Ja Tak!
For 3 måneder siden havde jeg slet ikke styr på både min kost, træning og ingen motivation. Jeg var på kanten af at give op. Et forløb hos Nderim er nok det bedste valg, jeg har foretaget.
Fik mig en kost, jeg kan være glad for. Et træningsprogram, der er nemt at følge - med fantastiske resultater i sidste ende. Ugentligt motivation til at blive ved. Og en krop jeg kan være glad for.
Et forløb hos Nderim er ihvertfald noget, jeg anbefaler!

Hvorfor du skal vælge Nderim🚀🔥
Jeg er 11 uger henne i mit forløb og allerede på den korte tid er jeg i stand til at sæt andre igang med den erfaring jeg har fået igennem Nderim!!🙏🏽 jeg har smidt 3.7kg på min kammerat på kun 14 dage!!!
Jeg synes det vildt hvor hurtigt han er kommet ind på mig, mit liv og min hverdag! Han er altid klar på en personlig snak, om det dit forløb eller andre personlige ting, så er han der hurtigere end du kan nå at blinke!! Gør dig selv den tjeneste og få styr på dig selv, og den eneste vej er at kontakte Nderim🚀🔥

Réponse de IGANG FITNESS
Sindsygt godt forløb coach gir virkelig…
Sindsygt godt forløb coach gir virkelig sit bedste for du er tilfreds med dine planer og han er virkelig nem og komme i kontakt med og vis der er noget du ik er tilfreds med så retter han det med det samme

L’expérience Trustpilot