Zoomalia Avis 8

2,4

Bas

HOLD JER VÆK!

HOLD JER VÆK!!
Det er fup. Viser en vare på billedet men leverer noget andet, after at henvendt mig får jeg at vide at det noget andet jeg har købt, selvom at min faktura fint beskriver det jeg ville købe, efter at have skrevet, fik jeg et svar på fransk. Det stod at jeg havde købt den vare som de har sent, på trods af fakturaen. Fransk fupfirma

3 avril 2026

Virker som snyd fra start...

Har oprettet profil på Zoomalia.dk mhp bestilling af varer til fordelagtig pris, sammenlignet med andre online butikker. Hele processen med oprettelse af profil virkede mistænkelig, og som andre har nævnt i anmeldelser her på siden, med en blanding af Dansk/Fransk skrift med dårlig oversættelse, mange muligheder for tilvalg af ekstra ydelser, bonusordninger, hurtig-betaling mm. Ingen slette-funktion til min profil. Har ikke gennemført nogle betalinger.

25 mars 2026

Fake side.

Fake side.
Man får ikke engang en email. Det er en fransk side.
Og de kan ikke kontaktes og svare ikke på Facebook.

4 mars 2026

FIRMAET ER ET FUPFIRMA

KØB IKKE NOGET VED ZOOMALIA DA DE IKKE SENDER DE VARER DER ER BESTILT
ZOOMALIA ER MELDT TIL PAYPAL DA ZOOMALIA IKKE HAR SENDT DE PENGE RETUR SOM DE HAR HÆVET PÅ MIN KONTO.

2 mars 2026

Aldrig mere zoomalia det fup og…

Aldrig mere zoomalia det fup og svindel!
Vidste det ikke før jeg havde købt mine varer:-(
De har INGEN kontakt mail eller andet det hele kører i ring når man vælger kontakt kundeservice ender man tilbage til start igen uden at kunne kontakte dem!
Afbestilte min ordre og har ikke set hverken et tracking nummer eller mine penge!
Kommer pengene ikke retur bliver de meldt til relevante danske myndigheder.

5 février 2026

Jeg modtog et meget dårligt…

Jeg modtog et meget dårligt katteklatretræ som ikke kan samles så det vil vælte det øjeblik kattene vil kravle i det. Kundeservice er ikke noget som findes??? jeg bliver stillet videre til en fransk side

31 janvier 2026

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit