Goed bedrijf,na klein foutje heel goed…
Goed bedrijf,na klein foutje heel goed opgelost! Een aanrader
Zorgvoordeelshop is een webshop gespecialiseerd in hoogwaardige kwaliteit gereedschap en overige benodigdheden voor zorgpersoneel. Ons doel is het aanbieden van kwalitatieven producten voor eerlijke prijzen. Het grootste deel van ons aanbod valt onder het merk Zorghelden. Zorghelden® is een gerenomeerd merk in de zorgsector en garandeert enkel de beste kwaliteit voor medisch gebruik in de zorg. Doordat het team van zorgvoordeelshop uit ex- en part-time verpleegkundige bestaat, zitten we bovenop de trends, ontwikkelingen en benodigdheden binnen de zorg. Door de zorg voor de zorg!
Korte putstraat 1F, 5211KP, 's-Hertogenbosch, Pays-Bas
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Goed bedrijf,na klein foutje heel goed opgelost! Een aanrader
Update:
Na een vriendelijk mailtje gehad te hebben, is er direct een nieuw zusterhorloge toegestuurd.
Deze heb ik vandaag ontvangen en doet het wel zoals het hoort.
Bedankt voor de ontzettend snelle reactie en top service!!!
Hierbij mijn review aangepast omdat ik vind dat dit wel gezegd mag worden. Nogmaals bedankt!
÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷
Ik heb een scharenset en een pennenhouder met een horloge gekocht.
Het horloge is van erg goedkope kwaliteit. Nadat ik er een batterij in had gedaan, was het al lastig om m op tijd te zetten. Het is een gammel ding die nog net niet uit elkaar valt. En daarbij doet ie het ook niet. Het tikt 3 seconden en loopt dan vast. Erg waardeloos dus. Jammer dat het Ali Express kwaliteit is. Die ligt nu dus in de prullenbak.
De rest is wel goed gelukkig.

Réponse de Zorgvoordeelshop
Ik had een pakket besteld die helaas niet bezorgd was. Heb ik contact met hun opgenomen. Hebben ze mij met geduld ter woord gestaan en mij geholpen met een oplossing. Fijne ervaring overal. Thx zorgvordeelshop!!

Réponse de Zorgvoordeelshop
Snelle levering, was 1 artikel verkeerd geleverd, snelle reactie en netjes opgelost.
Leuke zorg jassen. Vriendelijk te woord gestaan toen ik telefonisch contact opnam. Netjes bezorgd.
Helaas was mijn bestelling niet optijd binnen, verwacht niet dat het de volgende dag geleverd wordt.

Réponse de Zorgvoordeelshop
Alles snel in huis. En producten zoals ze op de website staan
Top service en snelle verzending!
Ik heb een scharenset besteld bij hun en binnen 2 dagen was deze al binnen.
Mijn klokje was na een paar dagen kapot gegaan, waarna ik ze een mailtje gestuurd heb. Ik krijg meteen een nieuw klokje toegestuurd, wat super fijn is
Geen gedoe en een hele fijn service.
Ze zijn erg klantvriendelijk en heel erg behulpzaam over de mail.
Zeker een aanrader als je een leuke scharenset wilt kopen!!
Meerdere producten besteld via de site. Leuke en fijne producten.
De snelle afhandeling van mijn bestelling was ook zeker gewenst!
Sokken besteld, waren netjes de volgende dag bezorgd. Zien er goed uit en zweten niet, heb ik nog weleens last van met andere merken dus positief verrast voor deze prijs!
Scharenset gekocht, verwachtte niets. Vervolgens heel goed product gekregen. Ben verbaasd maar heel tevreden!
Vorige week een scharensetje gekocht hier voor mijn praktijk, stevige set, bevalt goed. Levering was vlot, niets op aan te merken.
Fijne webshop, zelf wat items besteld voor mijn opleiding. De scharen zijn stevig en doen niet tekort aan de sets die ik bij mijn stage in het ziekenhuis heb gebruikt. Verder had ik nog een vraag aan de klantenservice of er ook linkshandige sets beschikbaar waren, de verbandschaar knipt toch wat fijner namelijk als je links bent en die speciaal voor linkshandigen gemaakt is. Had binnen een paar uur reactie en ze konden deze op aanvraag laten maken. Goede service dus! Verder gewoon een duidelijk shop en goede prijzen vergeleken met de alternatieven die ik had bekeken.
En savoir plus sur les différents types d'avis.