1. École d'informatique

At Ztech Education Technologies, we are dedicated to inspiring the next generation of innovators through online technology education. Our courses are designed for children aged 8-13 and cover essential fields like coding, robotics, game development, and artificial intelligence. We offer hands-on learning experiences that empower young learners to explore the world of technology. As a special bonus, students who enroll in our programs receive a Zbot, our very own coding robot, which brings programming concepts to life in a fun and interactive way. Join us to spark curiosity and creativity in your child's education!

4,3

4,3

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Its worth travelling from as far as…

Its worth travelling from as far as Sunderland to find Z Tech . These are honest guys who will provide an expert service . They fixed my Amazon Fire HD for free. Another time I needed a new battery for my outdated phone and they sourced one no bother . Excellent 100 % service.

9 août 2025

Ztec iyi yönler ve kötü yönler…

Bazı noktalarda öğretmenimin ekranı paylaşımı kesildi onun dışında Ztec canlı yayın ve ztec sitesinde sözcük bloklarında vs. Yararlı faydalı ve iyiydi

25 décembre 2024

Değerli yorumunuz için teşekkürler.😊

Oğlumun keyif alarak ve gerçekten…

Oğlumun keyif alarak ve gerçekten kodlama adına birşeyler öğrenerek eğitimlere devam etmesi bizi çok mutlu ediyor. Hevesle, merakla yeni derslerinin geleceği günü bekliyor. Emekleriniz için bütün hocalara ve ekip arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum.

30 décembre 2024

Değerli yorumunuz için teşekkürler.😊

They provide nearly private lessons for…

They provide nearly private lessons for kids (2-3 students in one session), give great support in technology for the children. They have quality plus they are affordable.

30 décembre 2024

Değerli yorumunuz için teşekkürler.😊

Harika bir eğitim teknolojileri deneyimi

Ürettikleri eğitim robotları, dayanıklı ve çocukların kullanımına uygun. Ürünlerin işlevselliği, eğitici içerikler sunması ve kodlama öğrenmeyi eğlenceli hale getirmesi harika

9 octobre 2024

Değerli yorumunuz için teşekkürler.😊

ZTECH demonstrates a commendable…

ZTECH demonstrates a commendable commitment to its students, particularly in delivering technology-focused education. Their custom-designed educational robot (zBot) and tailored training programs have significantly enhanced our student's learning experience, leading to increased satisfaction and engagement.

15 août 2024

Eğitimler çok başarılı

Eğitimler çok başarılı, eğitimcileri çok ilgili. Robotları kullanımı çok pratik ve piyasadaki tüm muadillerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

9 septembre 2024

Çocuklarla iletişimleri güzel.Ders…

Çocuklarla iletişimleri güzel.Ders içerikleri dolu ve çocukların ilgisini çekmeyi başarıyorlar.Bilgsayar bağımlılıklarını pozitif yönlü kullanabildiğimiz için mutluyuz.teşekkürler ztech

7 octobre 2024

Değerli yorumunuz için teşekkürler.😊

Türkiye'nin en iyi online eğitim veren…

Türkiye'nin en iyi online eğitim veren eğitim kurumu diyebilirim. İlgili öğretmenler, eğlenceli etkinikler ve hediye ettikleri robot ile kodlama eğitiminde seviyeyi yukarı taşımışlar.

5 octobre 2024