Hengel adrena poison goed verpakt! Hengel is tussen fast en extra fast. Super gevoelig. Een all-round hengel waarmee je supergoed kan twitchen, carolina, gelijk wat voor techniek

Zunnebeld is voor mij, als sportvisser, al jarenlang een vaste waarde. Het assortiment is voortreffelijk, net als de service. Ook de webshop functioneert uitermate goed. De voorraden zijn steeds up... Voir plus

Januari 2021 een JRC Cocoon 2G shelter besteld. Nadat eindelijk de avondklok in mei van de baan was, kon ik dan eindelijk een nachtje aan de waterkant doorbrengen. Kwam er helaas achter dat ik twee sp... Voir plus

Hallo, ik zou zeker deze winkel aanraden SUPER service en SUPER veel geduld. Geholpen met een compleet nieuwe set up voor De Ned rig visserij van Zman (Roofvissen) SUPER contact via de telefoon bellen... Voir plus

1. Magasin d'appâts de pêche

Bij Zunnebeld vind je meer dan 35.000 producten op het gebiedt van Hengelsport. Wij leveren alles uit onze eigen voorraad en bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan kun je er zeker van zijn dat we je bestelling dezelfde dag nog op de post doen.

4,8

N'a pas répondu aux avis négatifs

Hengel shimano adrena poison

10 avril 2026

Kwaliteit

Ik hou van goede kwaliteit roofvisspullen en die vind je online bij Zunnebeld, heb altijd online besteld omdat de webshop gewoon super duidelijk is en het werkt super goed.

10 janvier 2026

De beste hengelsportwinkel in Nederland

Zunnebeld is voor mij, als sportvisser, al jarenlang een vaste waarde.
Het assortiment is voortreffelijk, net als de service.
Ook de webshop functioneert uitermate goed. De voorraden zijn steeds up to date, en zelden komt het voor dat een product desondanks toch niet geleverd kan worden.
Wat mij betreft de beste hengelsport winkel in Nederland.

29 janvier 2026

Neemt geen verantwoordelijkheid voor zending pakketdienst

Een van de best gesorteerde zaken in ons land. Maar: zodra je pakket zoek raakt heb je een probleem. Zunnebeld is van mening dat het jouw probleem is en wil geen geld teruggeven totdat het pakket boven water is. Ik had geluk dat het pakket (€150!) uiteindelijk weer terug was bij Zunnebeld maar in die tussenliggende periode ben ik ronduit onbeschoft te woord gestaan (JIJ BEGRIJPT HET NIET.......). Goed nadenken of je dit risico wil lopen zodra je hier een bestelling plaatst.

22 décembre 2025

Goede service bij Zunnebeld

Goede service bij Zunnebeld. Heb regelmatig visspullen besteld. Kwaliteit is goed, levering gaat soepel en wanneer er producten niet voorradig zijn, wordt je gebeld voor een oplossing.
Top!

18 décembre 2025

Top!!!

Ben al een paar jaar klant bij ze, online winkelen gaat altijd perfect. Soms is de bezorging vertraagd maar dit heeft verder niks met de werkwijze van hun te maken...

Is er iets niet op voorraad word je netjes opgebeld voor een passende oplossing. Van het jaar ben ik in de fysieke winkel geweest. Niet de grootste zaak maar bomvol met alles wat je nodig hebt kortom, gewoon een dikke aanrader!!!

7 novembre 2025

Top service

Heb een hengel online gekocht deze voldeed niet aan de verwachtingen. Zonder problemen om kunnen ruilen, top service! Fijne zaak met deskundig personeel en groot assortiment.

17 septembre 2025