4,1

Bien

Aucune trace de demande d’avis

4,1

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Todo parecía muy bonito pero todo mentira.

Comencé la inversión con 250€ que en muy poco tiempo dieron 80€ de beneficio, que me permitieron retirar. Todos los días tenía llamadas y más llamadas para que invirtiera más dinero, estuve un tiempo dándoles largas, pero al final opté por no invertir y intentar retirar los fondos pendientes, que es poco dinero, pero ya no hay manera de retirarlos aparecen como pendientes, y la personó que estaba todo el día avisándome ya no me coge ni teléfono ni WhatsApp
, así que lo doy por perdido, y espero no caigan más personas.

15 septembre 2025

Quick Deposits, Zero Hassles

Transactions are a breeze here—deposited via bank transfer yesterday and funds hit my account in under an hour. No hidden fees, just smooth sailing for this beginner dipping toes into forex. Makes building confidence easier.

17 novembre 2025

Trust Built Through Support

Had a complex question about bond CFDs. The support team didn't just give a generic answer; they connected me with a specialist who explained it thoroughly. Got good support from them, building real trust.

16 novembre 2025

Finally, Clear Fee Structures

No hidden fees or confusing charges. Everything is transparent, from the spreads to the overnight costs. It makes managing my trading capital so much easier and less stressful.

14 novembre 2025

Customer service excellence

i once had a question about an overnight fee quite late. didn't expect a reply till morning, but their live chat answered instantly and clarified the policy. really impressive 24/7 support.

14 novembre 2025

Minor Hiccup, Major Support

My deposit took longer than expected to show up. However, a quick live chat cleared everything up—it was my bank's delay. The support agent was fantastic and followed up to confirm it arrived. Got good support from them.

13 novembre 2025

An Investor Playground

The access to thousands of shares and ETFs is incredible. I'm building a long-term portfolio alongside some CFD trades, all in one place. It's the diversity of instruments that keeps me here.

13 novembre 2025

Index CFDs have good variety

Trade mainly S&P 500 and DAX. Having 43 index options including both cash CFDs and futures gives flexibility depending on your trading timeframe. Spreads are reasonable and execution during market open is reliable.

11 novembre 2025

Fractional shares feature

Can invest in expensive stocks without needing full share prices. This democratizes access to companies like Amazon or Google for retail investors with smaller capital. Smart feature that more brokers should offer.

11 novembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit