Kwaliteit, denkt met je mee IVM ontwerpen. Super vriendelijk en staat zeker voor een sterke kwaliteit.
Lisez les avis des autres
We hebben nu al verschillende geborduurde items (toiletzakken, XL tetradoeken, truien) en stuk voor stuk zijn het mooie gepersonaliseerde stuks. Mooi afgewerkt, snelle service, goede communicatie. In... Voir plus
Eenvoudige wijze om te bestellen. Makkelijk bereikbaar. mooi en verzorgd ingepakt, een plezier om af te geven als cadeau. Heel mooie artikelen . Goede keuze van Zus en zoen!!! Veel succes en plezier... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Deze webshop helpt je met het vinden van unieke gepersonaliseerde geschenken waarvan je weet dat diegene die het krijgt er blij van wordt! Al onze artikelen worden gepersonaliseerd door ze te borduren.
Coordonnées de contact
Venlosesteenweg 214, 3680, Maaseik , Belgique
- Info@zusenzoen.be
- zusenzoen.be
Les gens ont aussi consulté
Topper
Bestelling dekentje
Vriendelijke mevrouw en snelle service, als ik dan toch een puntje van kritiek mag geven, op het dekentje waren rond de geborduurde letters nog wat lijmresten waardoor het niet zo afgewerkt is, oogt ook niet zo mooi en weet niet hoe ik het eraf kan krijgen

Réponse de zusenzoen.be
Top!
Heel snelle, vlotte en duidelijke levering van super mooie producten. We hadden 5 tassen en elk een andere kleur. We kregen ook snel een berichtje met een aantal opties voor te borduren. Het ging allemaal heel snel en als ik ze niet cadeau zou doen, zou ik ze zelf houden! Heel tevreden!
Makkelijk en vlot besteld
Altijd heel mooie resultaten
Altijd heel mooie resultaten! Kwaliteit is ook top! Vriendelijke service. Een aanrader om hier je gepersonaliseerde cadeautjes te bestellen.
Snelle levering en blij met het…
Snelle levering en blij met het aangekochte product! Ook heel mooi en verzorgd verpakt.
Prachtige creaties van een fantastische…
Prachtige creaties van een fantastische madam!
Perfecte waszak
Perfecte waszak, mooi geborduurd met de naam, zodat de verzorgers in het verzorgingstehuis weten van wie hij is! Heel blij mee!
Bestelling voor ons Boyke 🥰
Overzichtelijk om te bestellen,
Bestelling super snel klaar,
Afhalen zonder problemen en met een grote glimlach als ze de deur opent,
Denkt mee wanneer je niet goed weet wat je wil/wat er kan,
Super mooie materialen en heel mooi afgewerkt!
Ze doet dit met heel veel liefde dat merk en voel je!
En savoir plus sur les différents types d'avis.