Kundeservicen reagerede ikke og var ikke hjælpsom. Jeg havde et problem med min ordre, og det tog en evighed at få en løsning.
Super fedt og flot tøj til ikke ret mange penge og de fedeste stiletter 😃 Bestiller helt klart derfra igen 😃 Helt igennem fantastisk service, hurtig respons når man skriver til dem og de gør vir... Voir plus
Total fed outlet tøjstil, rigtig god kvalitet, rigtig fin service og behagelige kundeservice at snakke med. Kan varmt anbefale zwear samt deres priser er rigtig gode, Nem hjemmeside at finde rundt... Voir plus
Hurtig levering og lækkert tøj. Jeg bestilte både tøj og sko og alt jeg bestilte passede og lignede det på billederne, kvaliteten på tøjet og skoene var godt, det føles ikke billigt. Jeg kommer... Voir plus
Kundeservicen reagerede ikke og var…
Total fed outlet tøjstil
Kan varmt anbefale zwear samt deres priser er rigtig gode,
Nem hjemmeside at finde rundt i.
Super god service og hurtig levering 👍
God og hurtig service og er meget…
God og hurtig service og er meget tilfreds med kvaliteten af den kjole jeg købte. Derfor 5 stjerner
Lækre produkter og lyn hurtig levering!
Lækre produkter og lyn hurtig levering!
Fik lækre sko på tilbud..
En rigtig god service og hurtig fragt
En rigtig god service og hurtig fragt. Varen var bare så meget rigtig som den var vist på hjemmesiden. Kan helt klart anbefale jer.
5 stjerner herfra en meget tilfreds kunde.
Hurtig levering og lækkert tøj.
Hurtig levering og lækkert tøj.
Jeg kommer helt sikkert til at handler her igen😁👍
Hurtig levring
Min største anbefaling
Helt igennem fantastisk service, hurtig respons når man skriver til dem og de gør virkelig noget ved tingene 😃😃
Har kun ros tilovers for dem 😊
Dårlig kvalitet af tøj
Dårlig kvalitet af tøj, ligner tog købt på Wish.
Kunne bruge 2-3 ting ud af 10.

Réponse de Zwear
Super nem hjemmeside
Super nem hjemme side, meget hurtig levering, jeg er top fan af zwear.dk. Vil 100 % anbefale til alle jeg kender
Returnering er noget rod.
Jeg er den heldige vinder af en konkurrence på Facebook.
Jeg har oplyst størrelse, men modtager tøj der er alt for stort (to numre for stort).
Jeg er måske nok forvænt, for de firmaer jeg køber tøj fra på nettet vedlægger altid returlabel.
Det sker ikke fra denne forretning. I stedet skal jeg selv printe, hvilket jeg ikke har mulighed for.
Jeg skal så selv betale for returnering, selvom det er forretningen der har sendt forkert størrelse.
Jeg aner ikke om det er fordi det er en gevinst, eller om dette er sædvane, men det er ikke en forretning jeg efterfølgende vil handle med.
Kender ingen der kan bruge den størrelse jeg har modtaget, hvilket er så ærgrligt.
Jeg giver 2 stjerner, da tøjet har en udemærket kvalitet.

Réponse de Zwear
Virkelig god kvalitet og gode priser
Kan klart anbefale Zwear.dk virkelig god kvalitet til gode priser.
Jeg har bestilt flere gange og jeg elsker tøjet og skoene jeg har bestilt. KAN KUN ANBEFALES jeg er kæmpe fan 😍