4x6sofa.com Avis 362

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben onze bank uitgezocht bij 4x6 sofa. Wat een verademing. Een showroom met 6 verschillende banken. Niet eindeloos struinen door woonwinkels en afgeleid worden door alle andere artikelen. Nee 6... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Door onze Binnenhuis Architect op 4x6 sofa gewezen en direct een bezoek aan de showroom ingepland. Wel wat voorwerk gedaan door "onze bank" alvast online uit te zoeken en samen te stellen.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geadviseerd in de winkel, handige online tool om zelf verschillende modellen te bekijken en heel blij met de bank.

Noté 5 sur 5 étoiles

4x6 sofa haar collectie is voor elke doelgroep en heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding. De banken zijn van strak tot speels, van trendy tot tijdloos en je kunt kiezen uit een breed scala van prac... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de canapés
  2. Magasin de meubles
  3. Magasin de meubles de salon

Écrit par l'entreprise

4x6 sofa is een Nederlands meubelmerk en dé specialist in modulaire banken. Ons concept is simpel: 6 modulaire modellen, 24 kleuren en vaste prijzen. Naast onze webshop waar je met de configurator jouw droombank kunt ontwerpen, hebben we een showroom in Naarden. Hier staan onze stylistes voor je klaar voor uitgebreid advies en kan je alle 6 modellen rustig uitproberen. Van schuiven met de losse elementen, puzzelen met de miniatuurtjes en onze 24 stoffen groot in het echt bekijken: bij 4x6 sofa wordt het kopen van een bank leuk én overzichtelijk.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 3 sur 5 étoiles

Ze moeten duidelijk zijn met…

Ze moeten duidelijk zijn met inlevering, ik moest dubbel betalen voor inlevering kost, omdat het niet past bij de trap. Ze moeten dat eerder uitleggen, over de inlevering.

Hi Manju,

Jammer om te horen dat je ontevreden bent over de levering. We hebben intussen contact met je opgenomen via de mail en hopen dat je snel reageert zodat we het goed met je op kunnen lossen en alsnog naar de 5 sterren kunnen toewerken,

Hartelijke groet,

Geweldig

Geweldig! De service is bizar goed, personeel heel aardig en de bank is prachtig. Top bedrijf!

Hi Sophie,

Wat een leuke review! Hier worden we blij van ☺
We hopen dat je nog heel lang zult genieten van je bank.

Noté 5 sur 5 étoiles

Van het begin tot aan het eind is de…

Van het begin tot aan het eind is de levering en afspraken 100% nagekomen

Hi Floris,

We doen ons uiterste best om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en vinden het dan ook superleuk dat je je waardering hierover uit door middel van deze review.
Bedankt hiervoor!

Noté 5 sur 5 étoiles

vanaf de zoektocht op de site tot aan…

vanaf de zoektocht op de site tot aan een fysiek bezoek in Naarden tot aan de levering zijn we zeer tevreden

Hi Wim,

Heel blij te horen dat onze service je in alle stadia van het proces zo goed bevallen is. Bedankt voor je positieve review en veel plezier met je bank.

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb een prachtige bank

Ik heb een prachtige bank, met een heerlijke zit

Hi,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de bank zo goed bevalt. Veel plezier ermee!

Was easy to order and delivered well

Was easy to order and delivered well

Hi Meg,

Thank you for your 5-star review! Glad to hear that our service has been so well appreciated and that you are happy with the sofa.

Greetings,

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service in de winkel

Goede service in de winkel. Snelle levering en de bank zit heerlijk. Goede adviezen meegekregen voor onderhoud. Goede prijskwaliteit verhouding

Hi Mertijn,

Fijn om te horen dat je zo blij bent met de bank! Veel plezier ermee.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed en vriendelijk ontvangen en…

Goed en vriendelijk ontvangen en geholpen in de winkel . Sneller dan verwacht geleverd . Heel blij mee

Hi Emmy,

Bedankt voor het geven van deze 5-sterren review! We vinden het fijn om te horen dat onze service zo goed bevallen is.
Veel plezier met je bank!

Noté 4 sur 5 étoiles

De bank is echt geweldig

De bank is echt geweldig, en er zijn zoveel opties omdat je hem helemaal zelf kan samenstellen. Echt precies wat ik zocht!

Hi Marijn,

Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze banken! Veel plezier met je X4 bank.

Noté 4 sur 5 étoiles

Zaak waar men nog tijd voor je neemt

Goed geholpen met uitzoeken van onze bank.
De medewerker heeft ons goed begeleid bij onze keuze: eerst ervaren wat lekker zit en daarna pas kiezen welke opstelling en kleuren leuk zijn.
Levertijd sneller dan verwacht. En alle rommel wordt netjes mee genomen bij levering.

Hi Linda,

Bedankt voor je uitgebreide review. We zijn blij te horen dat onze service je zo goed bevallen is en jullie nu kunnen genieten van jullie nieuwe bank! Veel plezier ermee.

vlot contact

vlot contact! fijne levering en mooie banken

Hi Wendy,

Fijn om te horen dat alles zo goed verlopen is! We wensen je heel veel plezier met je X1 bank.

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn heel blij met onze nieuwe…

Wij zijn heel blij met onze nieuwe bank! Dank aan de medewerkers van 4X6 sofa voor de fijne hulp!

6 mars 2025

Hi Piene,

Bedankt voor je leuke bericht en het geven van deze 5-sterren!
We vinden het fijn om te horen dat je bank zo goed bevalt en wensen je er veel plezier mee.

Blij met 4x6 Sofa

De communicatie is goed en duidelijk. Zowel in de showroom als per mail. Ik heb nooit lang op mijn antwoorden hoeven wachten.
De levering van de bank is eerder dan verwacht. Alles zoals afgeproken.

13 février 2025

Dag Elly,

Bedankt voor je review. Wat fijn dat alles van begin tot eind zo goed is ervaren. Geniet van je bank!

groetjes,

team 4x6 sofa

Hi Marieke,

Bedankt voor je 5-sterren review! We zijn natuurlijk heel blij dat onze service zo goed bevallen is, maar natuurlijk ook om te horen dat je blij bent met de bank.
Geniet ervan!

Super service

Allereerst in de showroom al super geholpen. De meiden van 4X6 Sofa denken goed mee en het is zo fijn om de opstelling al neer te kunnen zetten. De levering is ook perfect gegaan en toen ik een berichtje stuurde dat de spray van de beschermingsspray kapot was, lag er de volgende dag een nieuwe set in de bus!
Heel blij met deze aankoop dus!

6 février 2025

Hi,

Wij hechten veel waarde aan onze service en het is dan ook heel fijn om te lezen dat je deze zo positief ervaren hebt. Bedankt voor je fijne review.
Veel plezier met je bank!

Fantastisch bank

Prachtige bank mogen ontvangen
Zit heerlijk

13 février 2025

Hi Wilma,

Bedankt voor deze 5-sterren review! Veel plezier met je mooie X2 bank.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede communicatie, relaxte sfeer, geen nummer maar een klant

Fijne winkelervaring (niet onder druk gezet. Mederwerker denkt met ons mee), makkelijke bestelprocedure, goed op de hoogte gehouden over de voortgang, levering snel en professioneel.

4 février 2025

Hi Peter,

Wat een positieve review! We hechten veel waarde aan onze service en vinden het dan ook heel fijn om te horen dat alles zo goed verlopen is.
Veel plezier ermee.

de perfecte bank!

Plezierig en ontspannen de perfecte bank kunnen samenstellen, totaal niet opdringerig en goed geholpen. De miniatuurtjes maken het helemaal af, heel fijn om opstellingen te kunnen bekijken.
De levering iets minder, hadden niet het gereedschap mee om de bank/poten te kunnen monteren. Er werd niet echt meegedacht in oplossingen dus dan zelf maar het juiste gereedschap in huis halen en de bank monteren.

20 décembre 2024

Hi Mirjam,

We zijn blij te horen dat je de service in onze showroom als prettig hebt ervaren. Jammer alleen dat de levering minder goed verliep. We hebben hiervan geen melding gekregen anders hadden we het voor je kunnen oplossen. Fijn dat het toch nog goed gekomen is en dat je nu kunt genieten van de bank.
Veel plezier ermee!

Perfect

Perfect
De levertijd die beloofd was. Kwamen ze ook na .
En de levering was prima .
De mannen hielpen in elkaar zetten en namen al het verpakkingsmateriaal mee

4 février 2025

Hi Coby,

Wat leuk om te horen dat alles zo goed bevallen is. Dat vinden wij natuurlijk heel fijn. Hopelijk geniet je nog heel lang van je mooie bank.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus