Hej! Det var en trevlig tjej som jag hade kontakt med och hon var snabb med information och att återkomma till mig när jag undrade över saker. Sen gick allt så smidigt och väldigt snabbt. Mycke g... Voir plus
Allt gick som på räls. Väldigt tydlig information om vad jag själv behöver göra, vilka papper som måste skickas in. Trevliga, hjälpsamma. Kan varmt rekommendera.
Hej! Jag lånade ytterligare en summa på mitt lån hos er. Pratade med en mycket trevlig kvinna hos er. Lånet blev beviljat, jag skulle köpa en bil för det utökade lånet, det blev en BMV Cabriolet.
Jag upplever tillgängligheten, uppriktigheten, kontakten, snabbheten, korrektheten helt lysande i min kontakt med 60Plusbanken. Min kontakt har under arbetes gång varit Marielle Reffel som varit hjäl... Voir plus

Ynglingagatan 18, 104 35 Stockholm, Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
För att få loss pengar för att kunna ge barnbarnen en större summa till deras framtid. Det visade sig också att jag får en ordentlig summa över efter månadens utgifter utan att behöva snåla och spara.

Réponse de 60plusbanken.se
Klara besked och snabb handläggning Bra att inte skulle använda besiktningsman

Réponse de 60plusbanken.se
Lätt att komma i kontakt med. Överskådlig och lätt att förstå lånen

Réponse de 60plusbanken.se
Ett trevligt bemötande med henne som jag hade kontakt med!
Jag är helt nöjd!

Réponse de 60plusbanken.se
Jag känner när jag ringer till kundtjänst så blir jag bemött på bra sätt

Hej
Jag måste säga att jag inte riktigt förstår förklaringen till den högre räntan?
Ett vanligt bolån kräver ofta anställning och fast inkomst, samt att det finns säkerhet i fastigheten i form av belåningsbart värde. Vid eventulla problem med betalning eller återbetalning, har kreditgivaren möjlighet att begära realisering av bostaden via kronofogden för att täcka kapitalfordran, upplupna räntor och kostnader.
Som jag uppfattat det så är skillnaden hos er att man inte kräver fast anställning eller inkomst, utan avgör vad det finns för övervärde i fastighet vid återbetalning av lånet som då ska täcka upplupna är räntor och kostnader under lånets löptid. Skulle detta inte regleras då, ansöker ni väl på samma sätt till kronofogden om försäljning av bostaden för att täcka kapitalfordran, räntor och kostnader?
Så den enda skillnaden är väl att ni inte kräver fast inkoms eller att man betalar något förrän lånet ska återbetalas?

Réponse de 60plusbanken.se
Tyvärr tryckte jag fel, tyckte räntan var för hög och sänktes för sent jämfört med de andra bankerna.
Annars var ni ju generösa med att pausa lånen.

Tyckte 60plusrepresentanten var toppen
Hade en mängd frågor och farhågor och allt fick jag svar på och tid att tänka efter.
Ö h t gick det väldigt smidigt till.
Känns befriande att nu kinna förverkliga de planer jag hade och inte leva på sparlåga !

Réponse de 60plusbanken.se
Jag fick hjälp med allt som jag undrade och ett väldigt trevligt
bemötande

Réponse de 60plusbanken.se
Allt gick väldigt snabbt och smidigt! Jag kunde installera en ny frånluftsvärmepump och ändå få några hundra tusen på banken. Är väldigt nöjd.