Vid telefonkontakt med Mathilda, Lunar Bank, möttes jag av ett mycket trevligt bemötande. Smidig handläggning av mitt ärende, att avsluta mitt nyöppnade konto med SAS EuroBonus-anslutning. Strax eft... Voir plus
Mycket bra bemötande och snabb återkoppling genom hela processen. Cornelius har varit tydlig med vilken information som behövts och har hanterat ärendet professionellt och effektivt. Kommunikationen h... Voir plus
Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.
Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
Kunde inte göra betalningar för mitt företag, utan någon förvarning.
Hänvisar till mail som inte skickats.
Nu sitter jag i skiten med medel på kontot som inte kan gå till leverantörsbetalningar, skattebetalningar och löner.

Réponse de Lunar Sweden
Lite för dålig sparränta, lite för lite som ingår i gratis och standard paketet. Bra app.

Réponse de Lunar Sweden
Jag blir alltid väl bemött av trevlig personal. Och blir hjälpt med det som jag ber om.Alltid fint bemötande . Känner mig så nöjd med Lunar Bank

Réponse de Lunar Sweden
Lovade att ett konto skulle kunna vara öppet innom 24 h efter en telefonkontakt med dom.
Nu 2 veckor senare och jag har fortfarande inget konto alls.
Dom frågar efter några frågor, jag svara. Dom frågar fler frågor, jag svarar, dom frågar yttligare frågor jag får svara igen, dom frågar yttligare frågor och då brinner det för mig.
Samtliga frågor kunde man utan tvekan i första samtalet/mailet. Dom visste att det var ytterst viktigt för mig att få ett konto så fort som möjligt, enda anledningen varför jag ska öppna konto där. Dom har tappat allt mitt förtroende...

Réponse de Lunar Sweden
Jag är supernöjd med Lunar Bank,alltid så trevliga och hjälpsamma.
Nu sist fick jag jättefin,snabb & trevlig Support av Lina! 😋💕💕👍

Réponse de Lunar Sweden
Min konto blev spärrat på grund av 2 störreöverflöringar med bara ett par miniters mellanrum och blev ombedd att redovisa var pengarna kom ifrån, tog screenahot på överföringen från annat konto samt ett foto på lverföringeng som gjordes till det första kontot , direlkt när det var gjort ringde jag kundrjänst för ayt få tillgång igan men dom han inte svara på mitt samtal innan det var uppspärrat . Hela processen tog 16-20 minuter och det var för att min kamera strulaade …. Mycket nöjd

Réponse de Lunar Sweden
Bra support, snabba svar, alltid trevliga svar. Lunar är klart bäst

Réponse de Lunar Sweden
Opening a business account with Lunar Bank was a fantastic experience. The entire process is incredibly clear and straightforward, making it perfect for small business openers. Markus provided excellent service and made everything easy. Highly recommended!

Réponse de Lunar Sweden
Trevlig och snabb kundtjänst. Imponerad av bankens automation och moderna lösningar. Rekommenderas!

Réponse de Lunar Sweden
Buggar och bristande information, både i appen och kunskap internt inom Lunar fördröjde processen flera dagar och skapade en hel del frustration. Bemötandet från vissa var inte heller det bästa då de inte tycktes bry sig så mycket om buggarna och informationsbristen.

Réponse de Lunar Sweden
Tilda är grym på att förklara hur man gör osv 👑

Réponse de Lunar Sweden
Mycket trevlig och kunnig kundsupport. Vet ännu inte hur banken fungerar då vi inte har startat upp verksamheten ännu. Det var lite problem att få igång kontot, men supporten gjorde ett fint jobb. Hade det inte varit för dom hade vi gett upp.