Lunar Sweden Avis

9 589
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Smidig app, bra när jag har använt den. Men i samband med att jag avslutade mitt konto så kan jag helt plötsligt inte logga in i appen. Antar att detta beror på att det är avslutat men har inte... Voir plus

Smidigt , och enkelt plus att man ska alltid ha olika alternativ. Inte alla ägg i en korg ,för att tala klarspråk samt banken är ganska ung och håller på att utvecklas. Det är alltid intressant me... Voir plus

Fantastisk hjälp av Richard Jag hade en tight deadline för min ansökan och behövde ett bankintyg för att etablera mitt företag snabbt. Jag hade kontaktat flera andra banker, men Richard var öve... Voir plus

1. Banque
  2. Institution financière

Lunar’s banking app makes managing your spending, budget and savings easy with its sublime user experience for both personal and business finance.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

10 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(9 589)

1 836 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Smidig app

Smidig app, bra när jag har använt den.
Men i samband med att jag avslutade mitt konto så kan jag helt plötsligt inte logga in i appen. Antar att detta beror på att det är avslutat men har inte fått någon bekräftelse om detta.

När jag pratar med roboten säger den att den skapat ett ärende som jag kommer få notis om i appen … men jag kommer ju.

Kanske inte hela världen men hade varit skönt att få ett mejl som säger att det är avslutat.

16 août 2026

Katastrofalt dålig service

Deras service på att betala ut pengarna när man lagt ner / avslutat ett företag. Där man valde dom som bank för sitt företag är katastrofalt. Dom svarar inte revisorn när man nu påmint dom 4 gånger att dom kan betala ut. Gått flera månader nu.

22 août 2026
Avis spontané

Fantastisk och snabb hjälp från Nora!

Fick otroligt snabb och professionell hjälp av Nora på Lunar Support när mitt kort tillfälligt blockerades av säkerhetsskäl. Hon löste det smidigt och med ett supertrevligt bemötande så fort jag bekräftade att allt var i sin ordning. Det känns väldigt tryggt att veta att Lunars säkerhet fungerar så bra och att supporten är så hjälpsam. 5 av 5 stjärnor! ⭐⭐⭐⭐⭐

21 août 2026

Réponse de Lunar Sweden

Tack för dina fina ord! Vi blir superglada att höra att Nora kunde lösa ditt ärende så snabbt och smidigt – och det är precis det vi strävar efter, både när det gäller säkerhet och bemötande. Jag har framfört din fina hälsning till henne ⭐

Bra fem star

Bra fem star

21 août 2026

Hej Imtiaz,

Tack för dina fem strålande stjärnor – det gläder oss att höra att du är nöjd!

Alva

Tack för ditt stöd och dina snabba svar…

Tack för ditt stöd och dina snabba svar under registreringsprocessen för företagskontot hos dig, och tack till den person som ansvarar för kontaktperson med mig, Markus.
Haron

Réponse de Lunar Sweden

Hej Haron, & varmt välkommen till Lunar Business!

Tack för dina fina ord! Vi är väldigt stolta över våra handläggare som alltid sätter kunden i fokus – kul att Markus kunde ge dig ett bra stöd genom registreringsprocessen. Jag har framfört din hälsning till honom.

Alva

Det gick snabbt och smidigt att få…

Det gick snabbt och smidigt att få kontakt. Richard var trevlig och hjälpsam.

17 août 2026

Hej Caroline,

Tack för dina fina ord! Kul att Richard kunde ge dig ett snabbt och trevligt bemötande – jag har framfört din hälsning till honom.

Fantastisk hjälp av Richard

Fantastisk hjälp av Richard

Jag hade en tight deadline för min ansökan och behövde ett bankintyg för att etablera mitt företag snabbt. Jag hade kontaktat flera andra banker, men Richard var överlägset snabbast.

Han svarade direkt på min förfrågan och löste snabbt alla tekniska problem som uppstod när bankintyget skulle skapas. Väldigt proffsig, lösningsorienterad och tydlig i sin kommunikation.

Tack vare Richard hann jag nå min deadline. Det företaget gör bra är att ha medarbetare som tar ansvar och förstår hur viktigt tid är när man startar företag. Rekommenderar starkt!

Réponse de Lunar Sweden

Hej Modan, & varmt välkommen till Lunar Business!

Tack för dina fantastiska ord! Vi är väldigt stolta över våra handläggare som alltid sätter kunden i fokus – och att Richard kunde hjälpa dig nå din deadline med sådan snabbhet och professionalitet är precis det vi strävar efter. Jag har framfört din varma hälsning till honom.

Alva

Det är mycket bra Tackså mycket.

Jag tänker om att Lunar banken är bra för att göra snabbt ett företag konto.

Réponse de Lunar Sweden

Hej Sayed, & varmt välkommen till Lunar Business!

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du upplevde processen som snabb – det är precis det vi strävar efter.

Alva

Quick response and very friendly Richard :)

They said it could take up to 15 working days to analyze my application but it took only 9. Richard called me and asked a few questions, then I received an email to deposit the capital and that's it! Much easier than any other bank I've had to deal with so far in Sweden.

Réponse de Lunar Sweden

Hi Patricia, & welcome to Lunar Business!

Thank you for your kind words! We're glad to hear that Richard could make the process so smooth and efficient – faster than expected is exactly what we strive for. I've passed on your kind words to him.

We look forward to having you and your business with us on our journey!

Best regards,
Alva

Bra bemötande och professionellt…

Bra bemötande och professionellt genomförande av Eric.

Hej Ola,

Tack för dina fina ord! Vad kul att Eric kunde ge dig ett så bra och professionellt bemötande – jag har framfört din hälsning till honom.

Supr snabb

Supr snabb, hjälpsam, lätt.

Hej Andrew,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du upplevde oss som snabba och hjälpsamma – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi.

Smidigt

Smidigt , och enkelt plus att man ska alltid ha olika alternativ.
Det är alltid intressant med nytänkande och utveckling.
Det håller dom andra stora drakarna på plats och det också bra .
Konkurrens är bra

19 août 2026

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du haft en bra upplevelse hos oss – det är precis det vi jobbar för.

Alva

Snabbt och enkelt att starta ett…

Snabbt och enkelt att starta ett företags konto! Fick bra hjälp från Linus!

Réponse de Lunar Sweden

Hej Alex, & varmt välkommen till Lunar Business!

Tack för dina fina ord! Kul att Linus kunde göra starten så snabb och enkel – jag har framfört din hälsning till honom.

Alva

Hade turen att få en väldigt kompetent…

Hade turen att få en väldigt kompetent handläggare som var uppmuntrande och väldigt tydlig under hela samtalet. Tack för hjälpen Richard!

Hej Kim,

Tack för dina fina ord! Vi är väldigt stolta över våra handläggare som alltid sätter kunden i fokus – kul att Richard kunde göra samtalet så tydligt och uppmuntrande. Jag har framfört din hälsning till honom.

Det ser bra ut

Det ser bra ut, har inte kommit igång eftersom jag har tjafs med min gamla bank som är på väg att avslutas

19 août 2026

Hej Stefan,

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att allt ser bra ut – vi hoppas att du snart kommer igång fullt ut. Hör gärna av dig till vår support på telefon eller i chatten i appen om du behöver hjälp längs vägen.

Alva

Very friendly and fast contact with…

Very friendly and fast contact with Eric, so helpful.

Hi Rosa,

Thank you for your kind words! We're glad to hear that Eric could help you in such a friendly and efficient way – I've passed on your kind words to him.

We look forward to having you with us on our journey!

Best regards,
Alva

Mycket nöjd med bemötandet och hjälpen…

Mycket nöjd med bemötandet och hjälpen från Linus. Snabb, tydlig och professionell service. Stort tack.

Hej Axim,

Tack för dina fina ord! Vad kul att Linus kunde ge dig en så snabb och professionell service – jag har framfört din fina hälsning till honom.

Vi önskar dig en fin onsdag!

Helt nöjd med dom.

21 juillet 2026

Hej Christer,

Tack för ditt omdöme! Det gläder oss att höra att du är helt nöjd – det är precis det vi strävar efter för alla våra kunder.

Tack för att du tar dig tid att dela med dig av din upplevelse hos oss!

Anklagelser utan bevis

Undertecknad ansökte för en tid sedan om att bli kund hos Lunar.Jag blev ombedd att tillhandahålla kontoutdrag från den bank som är min huvudbank.Efter stort besvär lyckades jag med detta.

En tid senare fick jag besked om att ansökan hade avslagits.Motiveringen löd att man "inte finner den inskickade dokumentationen tillräcklig för att kunna uppnå en god kundkännedom".

Banken har fått ALLA handlingar, som man har begärt.Ändå är inte det TILLRÄCKLIGT.Vad krävs för att det skall vara tillräckligt?

Känslan är att banken misstänker någonting skumt,kanske penningtvätt eller knarklangning;utan att ha bevis.

Man frågar sig hur en sådan bank kan få bedriva verksamhet.Jag kommer att anmäla ärendet till Finansinspektionen.

17 août 2026

Hej Matz,

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Vi förstår att det är frustrerande att få ett avslag på din ansökan. Vår intention är alltid att kunder ska känna sig nöjda med sin upplevelse hos oss, det gäller självklart även vår ansökningsprocess.

Som reglerad bank är vi enligt lag skyldiga att uppnå en tillräckligt hög kundkännedom vilket innebär att vi måste göra en samlad bedömning utifrån de krav som ställs på oss. Vi beklagar att anledningen till avslaget inte har känts transparent.

Din feedback är viktig för oss. Du är varmt välkommen att kontakta vår support så tar vi vidare din feedback inom Lunar.