Banner for Lunar Sweden

Lunar Sweden Avis

9 840
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

The app itself is easy enough to use, but my main issue has been getting help when something urgent happens. I had a payment problem over a weekend and couldn’t reach anyone who could resolve it in ti... Voir plus

Hej Linus, Stort tack för ett trevligt och smidigt bemötande. Allt har känts enkelt och tydligt från början till slut. Jag valde Lunar efter rekommendationer från vänner och tack vare bankens go... Voir plus

Jag är väldigt nöjd med Lunar. Appen är enkel att använda och det är smidigt att hantera mina bankärenden. Kundservicen är också trevlig och hjälpsam. Hittills har jag haft en mycket positiv upplevels... Voir plus

1. Banque
  2. aussi dans
  3. Institution financière

À propos de Lunar Sweden

Welcome to Lunar - Easy banking, all the way

Lunar is a digital bank built on the latest technology, free from legacy systems, rigid thinking and branches. We believe banking should be smarter, easier and cheaper.

Because we are 100% digital, we have no physical branches. Instead, we put all our energy into building the best tools for your money, so you can manage your finances smart and easy straight from your phone.

The Lunar app gives you a whole new overview of your finances and helps you get better control of your money, so you can afford more of what you dream about. That, we believe, is the future of banking. You sign up directly from your phone, and it only takes a few minutes. .

You sign up directly from your phone, and it only takes a few minutes. More than 1.000.000 people are currently using Lunar to spend, save up, take a loan and invest.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

10 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(9 840)

1 730 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Ansökningsprocessen kändes grundlig

Ansökningsprocessen kändes grundlig, inget hastverk. Jag fick svara utförligt på många frågor innan innan det var klart. Och dom ringde också upp mig. Stina, som jag pratade med var trevlig och korrekt.

Réponse de Lunar Sweden

Hej Mikael, & varmt välkommen till Lunar!

Vad kul att höra att du upplevde ansökningsprocessen som grundlig och genomtänkt, och att Stina var både trevlig och korrekt när hon ringde upp dig. Jag har framfört din fina hälsning till henne.

Alva

Jag är väldigt nöjd med kontakten med Linus

Jag är väldigt nöjd med kontakten med Lunar och framför allt med hjälpen från Linus. Jag fick tydliga och snabba svar genom hela processen med mitt nya aktiebolag och aktiekapitalet. Allt kändes smidigt, tryggt och professionellt. Stort tack Linus för fantastisk service och ett trevligt bemötande!

Réponse de Lunar Sweden

Hej Mouna, & varmt välkommen till Lunar Business!

Vad kul att höra att Linus gav dig tydliga och snabba svar genom hela processen med ditt nya aktiebolag, och att allt kändes smidigt, tryggt och professionellt. Jag har framfört din fina hälsning till honom.

Vi ser fram emot att ha med dig och ditt företag på vår resa!

Enkel och lätt använda

Enkel och lätt använda

Hej Johan,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att appen känns enkel och lätt att använda – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi.

Bra support

Bra support, snabb återkoppling

Hej Andreas,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du fått bra support och snabb återkoppling – det är exakt den bankupplevelsen vi jobbar för.

Super!!

Super!!! Mycket trevligt!!!

Réponse de Lunar Sweden

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du är så nöjd – det är precis den känslan vi vill att alla våra kunder ska ha.

Den bästa banken!

Den bästa banken, med bästa priser och har de bästa medarbetarna.

2 octobre 2026

Réponse de Lunar Sweden

Stort tack för ditt omdöme! Så bra att höra att du är så nöjd med både priserna och medarbetarna hos oss – det är precis den känslan vi vill att alla våra kunder ska ha.

Vi önskar dig en fin torsdag!

Alva

Bra service med snabb återkoppling.

Hej Jehan,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du fått bra service med snabb återkoppling – det är exakt den bankupplevelsen vi jobbar för.

Alva

Det är helt enkelt och samtalet är…

Det är helt enkelt och samtalet är jätte trevligt.
Lunar Sweden tar hand om kunden så mycket de kan och för fort så mycket som möjligt.
Jag har väldigt tacksam.
Med bästa förrättning

Hej Mohammad,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du upplevt samtalet som enkelt och trevligt, och att du känner dig väl omhändertagen av oss på Lunar.

Stort tack för att du tar dig tid att dela detta med oss. Vi önskar dig en fin onsdag!

Bra bank

Bästa banken

Réponse de Lunar Sweden

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du är så nöjd med oss – det är precis den känslan vi vill att alla våra kunder ska ha.

Riktig bra

Enkelt wtt ordna och enkelt att andvända

Hej Carl,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att det både var enkelt att komma igång och enkelt att använda i vardagen – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi.

Alva

bra att man kan använda Swish

bra med Swish

Hej Sergio,

Tack för ditt omdöme! Så bra att höra att du är nöjd med att kunna ansluta Swish till ditt Lunar-konto – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi.

Smidigt

Smidigt. Tack Johan

Hej Fredrik,

Tack för ditt omdöme! Så bra att höra att allt kändes smidigt, och att du fick bra hjälp av Johan – det är precis den upplevelsen vi jobbar för. Jag har framfört din fina hälsning till honom.

Alva

Lunar är lika med suverän!

Lunar är den banken jag sökt i flera år. Snabb, överskådlig och inte avgifter överallt. Överföring av pengar i Sverige: 10 minut! Från Danmark exempelvis (mellan Lunar DK och Lunar SE) 30 minut! Suveränt!

Hej Hans,

Stort tack för ditt omdöme! Vi blir superglada att höra att du upplever Lunar som snabb och överskådlig, och att du är nöjd med både avgifterna och hur snabbt överföringar går – både inom Sverige och mellan Lunar Danmark och Lunar Sverige.

Bästa service

Jag har haft bra bemötande och kommunikation

Hej Ermias,

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du upplevt bra bemötande och kommunikation hos oss – det är precis den upplevelsen vi jobbar för.

Alva

Jag är så glad att Lunar finns som ett…

Jag är så glad att Lunar finns som ett alternativ till gammelbankerna. Swish och delat mellan båda vårdnadshavarna på youth konton, sen är Ni 100% hemma!!

Hej Christjan,

Tack för ditt omdöme! Vi blir superglada att höra att du är nöjd med oss.

Vad gäller Swish finns det redan tillgängligt för privatkunder idag – du hittar det under "Betala" i appen. Om du syftar på Swish för Youth-konton tar vi självklart med oss den feedbacken vidare inom Lunar.

Vi vet även att det är efterfrågat att båda vårdnadshavare ska kunna dela ett Youth-konto, och vi hoppas kunna erbjuda det i framtiden.

Alva

Hade ett kanon samtal med Stina dagen…

Hade ett kanon samtal med Stina dagen efter jag ansökte. Det dröjde inte mer än 24h efter vårat samtal sen hade jag ett företagskonto!

Réponse de Lunar Sweden

Hej Anton, & varmt välkommen till Lunar Business!

Tack för ditt omdöme! Vi blir superglada att höra att du hade ett så bra samtal med Stina, och att det bara tog 24 timmar efter det innan ditt företagskonto var klart. Jag har framfört din fina hälsning till henne.

Vi ser fram emot att ha med dig och ditt företag på vår resa!

Very efficient communication

Very efficient communication, personal dedicated person for service

Hi Javad,

Thank you for your review! Great to hear that you experienced such efficient communication and had a dedicated, personal point of contact throughout your service.

We look forward to having you with us on our journey!

Best regards,

Bra översikt

Hej Marita,

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du tycker översikten är bra – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi.

Alva

Fått snabb återkoppling på mina frågor…

Fått snabb återkoppling på mina frågor och fint stöd genom processen/ansökan.

Réponse de Lunar Sweden

Hej Katarina, & varmt välkommen till Lunar!

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du fått snabb återkoppling på dina frågor och fint stöd genom hela ansökningsprocessen.

Riktigt bra service

Riktigt bra service, supersmidig ansökan och trevlig support!

Tack Olle och Lunar-teamet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

/Koyuncu Invest

Réponse de Lunar Sweden

Tack för ditt omdöme! Så kul att höra att ansökan kändes supersmidig och att du fick trevligt bemötande från Olle och teamet. Jag har framfört din fina hälsning till dem. ⭐