The app itself is easy enough to use, but my main issue has been getting help when something urgent happens. I had a payment problem over a weekend and couldn’t reach anyone who could resolve it in ti... Voir plus
Hej Linus, Stort tack för ett trevligt och smidigt bemötande. Allt har känts enkelt och tydligt från början till slut. Jag valde Lunar efter rekommendationer från vänner och tack vare bankens go... Voir plus
Jag är väldigt nöjd med Lunar. Appen är enkel att använda och det är smidigt att hantera mina bankärenden. Kundservicen är också trevlig och hjälpsam. Hittills har jag haft en mycket positiv upplevels... Voir plus
Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
Ansökningsprocessen kändes grundlig, inget hastverk. Jag fick svara utförligt på många frågor innan innan det var klart. Och dom ringde också upp mig. Stina, som jag pratade med var trevlig och korrekt.

Réponse de Lunar Sweden
Jag är väldigt nöjd med kontakten med Lunar och framför allt med hjälpen från Linus. Jag fick tydliga och snabba svar genom hela processen med mitt nya aktiebolag och aktiekapitalet. Allt kändes smidigt, tryggt och professionellt. Stort tack Linus för fantastisk service och ett trevligt bemötande!

Réponse de Lunar Sweden
Det är helt enkelt och samtalet är jätte trevligt.
Lunar Sweden tar hand om kunden så mycket de kan och för fort så mycket som möjligt.
Jag har väldigt tacksam.
Med bästa förrättning

Réponse de Lunar Sweden
Lunar är den banken jag sökt i flera år. Snabb, överskådlig och inte avgifter överallt. Överföring av pengar i Sverige: 10 minut! Från Danmark exempelvis (mellan Lunar DK och Lunar SE) 30 minut! Suveränt!

Réponse de Lunar Sweden
Jag är så glad att Lunar finns som ett alternativ till gammelbankerna. Swish och delat mellan båda vårdnadshavarna på youth konton, sen är Ni 100% hemma!!

Réponse de Lunar Sweden
Hade ett kanon samtal med Stina dagen efter jag ansökte. Det dröjde inte mer än 24h efter vårat samtal sen hade jag ett företagskonto!

Réponse de Lunar Sweden
Very efficient communication, personal dedicated person for service

Réponse de Lunar Sweden
Fått snabb återkoppling på mina frågor och fint stöd genom processen/ansökan.

Réponse de Lunar Sweden
Riktigt bra service, supersmidig ansökan och trevlig support!
Tack Olle och Lunar-teamet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
/Koyuncu Invest