Banner for Lunar Sweden

Lunar Sweden Avis

9 840
TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Jag är väldigt nöjd med kontakten med Lunar och framför allt med hjälpen från Linus. Jag fick tydliga och snabba svar genom hela processen med mitt nya aktiebolag och aktiekapitalet. Allt kändes smidi... Voir plus

The app itself is easy enough to use, but my main issue has been getting help when something urgent happens. I had a payment problem over a weekend and couldn’t reach anyone who could resolve it in ti... Voir plus

Hej Linus, Stort tack för ett trevligt och smidigt bemötande. Allt har känts enkelt och tydligt från början till slut. Jag valde Lunar efter rekommendationer från vänner och tack vare bankens go... Voir plus

Jag är väldigt nöjd med Lunar. Appen är enkel att använda och det är smidigt att hantera mina bankärenden. Kundservicen är också trevlig och hjälpsam. Hittills har jag haft en mycket positiv upplevels... Voir plus

1. Banque
  2. aussi dans
  3. Institution financière

À propos de Lunar Sweden

Welcome to Lunar - Easy banking, all the way

Lunar is a digital bank built on the latest technology, free from legacy systems, rigid thinking and branches. We believe banking should be smarter, easier and cheaper.

Because we are 100% digital, we have no physical branches. Instead, we put all our energy into building the best tools for your money, so you can manage your finances smart and easy straight from your phone.

The Lunar app gives you a whole new overview of your finances and helps you get better control of your money, so you can afford more of what you dream about. That, we believe, is the future of banking. You sign up directly from your phone, and it only takes a few minutes. .

You sign up directly from your phone, and it only takes a few minutes. More than 1.000.000 people are currently using Lunar to spend, save up, take a loan and invest.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

10 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(9 840)

1 739 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Allt har fungerat jätte smidigt

Allt har fungerat jätte smidigt. När vi har haft frågor så har Eric varit till stor hjälp under våran kontakt.

29 septembre 2026

Hej Dennis,

Tack för ditt omdöme! Vi blir superglada att höra att allt fungerat smidigt, och att Eric varit till stor hjälp när ni haft frågor. Jag har framfört din fina hälsning till honom.

Toppp

Enkelt och smidigt

5 octobre 2026

Hej Sarah,

Tack för att du delar din upplevelse med oss! Så bra att höra att allt känns enkelt och smidigt – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi.

☺️👍🏻 allt är bra o lätt

☺️👍🏻 allt är bra o lätt med Lunar

25 septembre 2026

Hej Anna,

Tack för ditt omdöme! Vi blir superglada att höra att allt känns bra och lätt med Lunar. 😊🙌

Vi önskar dig en fin måndag!

Hej Linus,

Hej Linus,
Stort tack för ett trevligt och smidigt bemötande. Allt har känts enkelt och tydligt från början till slut. Jag valde Lunar efter rekommendationer från vänner och tack vare bankens goda rykte, och jag är väldigt nöjd med mitt val.

Tack igen för all hjälp och ett professionellt bemötande!

Ali

17 septembre 2026

Réponse de Lunar Sweden

Hej Ali, & varmt välkommen till Lunar!

Tack för ditt omdöme! Vi blir superglada att höra att du upplevt Linus bemötande som trevligt, smidigt och professionellt, och att allt känts enkelt och tydligt från start till slut. Jag har framfört din fina hälsning till honom.

Bra bank

En bra bank jnf med andra stor banker

26 septembre 2026

Hej Armin,

Stort tack för att du tar dig tid att dela detta med oss! Vi blir superglada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss.

Alva

En bank som bryr sig om Sveriges…

En bank som bryr sig om Sveriges uppväxt. inte krånglar som andra banker

2 octobre 2026

Hej Ilhan,

Tack för ditt omdöme! Vi blir superglada att höra att du haft en så bra upplevelse hos oss – det ska vara enkelt att hantera sin ekonomi.

Alva

Att kunna ha användning för dela upp…

Att kunna ha användning för dela upp kontona o bra servis

Hej Ulf,

Tack för ditt omdöme! Vi blir superglada att höra att du har nytta av att kunna dela upp dina konton, och att du fått bra service.

Tålmodig service i världsklass

Med stort tålamod, van hand och en otrolig servicekänsla guidade Eric oss precis dit vi ville.

2 octobre 2026

Hej Lizette,

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att Eric guidade er med stort tålamod, van hand och en riktigt bra servicekänsla fram till precis dit ni ville. Jag har framfört din fina hälsning till honom.

Alva

Karl lotsade verkligen mig igenom den…

Karl lotsade verkligen mig igenom den här processen, och han försökte verkligen förstå mitt speciella upplägg.

Hej Thomas,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att Karl lotsade dig genom processen och tog sig tid att förstå ditt upplägg. Jag har framfört din fina hälsning till honom.

Enkel o smidigt

23 septembre 2026

Hej Bengt,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du tycker allt känns enkelt och smidigt – det är precis den känslan vi vill att alla våra kunder ska ha.

Great experience and services

Everything is good. The app and the services. Good choice to pick Lunar.

24 septembre 2026

Hi Daniel,

Thank you for your review! Great to hear that both the app and the services are working well for you – managing your finances should be easy.

We look forward to having you with us on our journey!

Best regards,
Alva

Smidigt från början till slut!

Smidigt från början till slut!
Hade kontakt med Judith på kundtjänst som var väldigt behjälplig.
Appen känns modern och användarvänlig.

Hej Alpo,

Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att allt var smidigt från början till slut, och att Judith var till stor hjälp. Jag har framfört din fina hälsning till henne.

Alva

My experience was very godd with eric

Hi Faizan,

Thank you for your review! Great to hear that you had a good experience with Eric. I've passed your kind words on to him.

We look forward to having you with us on our journey!

Best regards,
Alva

Blev förvånad att det gick så snabbt…

Blev förvånad att det gick så snabbt och smidigt samt trevligt bemötande

Hej Nova,

Tack för ditt omdöme! Vi blir superglada att höra att du blev positivt överraskad av hur snabbt och smidigt allt gick, och att du fick ett trevligt bemötande.

Vad hade Lunar gjort utan Johan

Jag tycker att Lunars kundservice är toppen. Samtalet med Johan gick jätte smidigt, Med gott humör och bra tålamod för frågor och funderingar. Rekommenderar varmt Lunar till små företag! - Noreldin

Réponse de Lunar Sweden

Hej Noreldin, & varmt välkommen till Lunar Business!

Vi blir superglada att höra att samtalet med Johan gick så smidigt, och att han bemötte dina frågor med gott humör och tålamod. Jag har framfört din fina hälsning till honom.

Vi ser fram emot att ha med dig och ditt företag på vår resa!

Alva

Jag är jättenöjd på eran service och…

Jag är jättenöjd på eran service och tydligt svar allt.tack

Hej Ahmed,

Tack för att du delar din upplevelse med oss! Vi blir superglada över att höra att du är så nöjd med vår service och fått tydliga svar.

Enkel o lätt att förstå

Enkel o lätt att förstå

23 septembre 2026

Hej Peter,

Stort tack för att du delar din upplevelse med oss! Så bra att allt känns enkelt och lätt att förstå – det ska vara enkelt att hantera din ekonomi.

Väldigt trevlig personal

Väldigt trevlig personal
Bra service
Mer än det behövs inte
Tackar er allihopa

29 septembre 2026

Hej Aso,

Stort tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du fått trevligt bemötande och bra service genom hela vägen.

Alva

Väldigt nöjd med Richards bemötande och…

Väldigt nöjd med Richards bemötande och stöd under processen!

Hej Amina,

Tack för ditt omdöme! Vad kul att höra att du fått så bra bemötande och stöd av Richard genom hela processen. Jag har framfört din fina hälsning till honom.