Jag är väldigt nöjd med kontakten med Lunar och framför allt med hjälpen från Linus. Jag fick tydliga och snabba svar genom hela processen med mitt nya aktiebolag och aktiekapitalet. Allt kändes smidi... Voir plus

The app itself is easy enough to use, but my main issue has been getting help when something urgent happens. I had a payment problem over a weekend and couldn’t reach anyone who could resolve it in ti... Voir plus
Hej Linus, Stort tack för ett trevligt och smidigt bemötande. Allt har känts enkelt och tydligt från början till slut. Jag valde Lunar efter rekommendationer från vänner och tack vare bankens go... Voir plus
Jag är väldigt nöjd med Lunar. Appen är enkel att använda och det är smidigt att hantera mina bankärenden. Kundservicen är också trevlig och hjälpsam. Hittills har jag haft en mycket positiv upplevels... Voir plus
Stockholm, Suède
Demande des avis aux clients
Jag är mycket nöjd med min upplevelse. Jag fick ett trevligt och professionellt bemötande, tydliga svar på mina frågor och snabb hjälp. Det märks att ni bryr er om era kunder. Jag rekommenderar er gärna!

Réponse de Lunar Sweden
Snabba och hjälpsamma under hela processen med att bli kund. Trevligt bemötande till skillnad från andra banker. Rekommenderar starkt!

Réponse de Lunar Sweden
Dålig service, svarar inte i chatten, får inte någon hjälp med att återföra mina pengar, de har spärrat mitt konto utan anledning!!

Réponse de Lunar Sweden
I första anblick tänkte jag att det var som vilken bank som helst: men efter att Stina ringde mig och var så bemötande, inlyssnande & hade en vi löser det attityd blev jag hooked. Tack för detta, nu är jag er kund & superglad för det.

Réponse de Lunar Sweden
Väldigt nöjd med Lunar. Ansökte om företagskonto och gick smidigt till. Fick hjälp av en duktig handläggare som hette Stina. Trevlig och duktig!

Réponse de Lunar Sweden
Tack så mycket. Även ett särskilt tack till Estelle för att hon löste mitt problem så snabbt. Tack.

Réponse de Lunar Sweden
Blev återkopplad ang start av bankgiro ett lyft från starten då det tog tid att få igång kontot

Réponse de Lunar Sweden
Effektiv och smidigt och lätt att göra ärendet.

Réponse de Lunar Sweden
En fantastisk upplevelse från början till slut! Fantastisk service, smidig app och ett riktigt bra bemötande från kundservice. Rekommenderas varmt!

Réponse de Lunar Sweden
Fungerar bra med köp utomlands och snabba och smidiga överföringar

Réponse de Lunar Sweden
Mycket nöjd med Lunar och framför allt med den hjälp jag fått av Estelle!
Under uppstarten av mitt aktiebolag har jag fått snabb, tydlig och personlig hjälp med mina frågor. Estelle har varit engagerad, professionell och verkligen sett till att jag fått den hjälp jag behövt.
Det uppskattas särskilt när man som företagare har mycket att hantera under uppstartsfasen.
Stort tack till Estelle och teamet på Lunar för ett riktigt bra bemötande!

Réponse de Lunar Sweden
Helt otroligt imponerad över så snabb återkoppling och info gällande en enkel fråga på min faktura. Så här borde alla jobba. Bravo!

Réponse de Lunar Sweden
Grymt bra bemötande. Fick hjälp direkt av Astrid på Lunar.

Réponse de Lunar Sweden
Richard var snabb på att svara på frågor och såg till att processen flöt på smidigt.