Jeg købte fuschia dress og slip dress, jeg er ret tilfreds med fuschia, den er som på billederne, men med nogle løse tråde i de broderede blomster. Slip dress synes jeg på ingen måder lever op til fo... Voir plus
Lisez les avis des autres
Nem og overskuelig webshop. Gode priser. Hurtig ekspedition af returvarer. Er super glad for de skjorter jeg har købt. God kvalitet og lækkert tekstil. En webshop jeg helt sikkert vil vende tilbage... Voir plus
Klart den sødeste kundeservice jeg nogensinde har haft kontakt med. De var hjælpsomme, tålmodige og personlige - det skal man lede længe efter. Derudover har jeg modtaget tøjet hurtigt, og kval... Voir plus
L'entreprise a répondu
Har gjort to gode køb og haft en god oplevelse med kundeservice, der hurtigt besvarer (Nicoline), og varerne ankommer hurtigt. Gode anbefalinger herfra .
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
A-VIEW er et dansk express og onlinevenligt fashion brand, som holder til i Aarhus. Vi laver tøj til kvinder med udgangspunkt i den tanke og holdning, at alle kvinder skal have muligheden for at gå trendy klædt. Derfor arbejder vi også ud fra en ambition om altid at have et opdateret ”view” over, hvad der trender og rører sig i modebranchen, og det er netop disse trends og tendenser, vi lader os inspirere af i vores designs.
Coordonnées de contact
Danemark
- a-view.dk
Demande des avis aux clients
Virkelig flot tøj, lang retur
Virkelig flot tøj! Forholdsvis hurtig levering. Desværre er returtiden virkelig lang! Returnerede den ene vare for over 14 dage siden, og har endnu ikke fået bekræftelse på at varen er modtaget retur hos A-view, til trods for jeg selv har kontaktet kundeservice for flere dage siden.

Jeg elsker Aviews designs
Jeg elsker Aviews designs, men deres bytteservice er ikke så fleksibel

Hurtig levering!
Bestilte kl. 11.00. Dagen efter kl. 14.00 blev pakken leveret. Den smukkeste Trenchcoat i lækker kvalitet og skøn pasform! Lige som jeg håbede på.
Skal helt klart bestille derfra igen.

Réponse de A-View
Lynhurtig levering og tøj i super…
Lynhurtig levering og tøj i super kvalitet. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos dem!

Réponse de A-View
Første, men bestemt ikke sidste gang!
Jeg var den heldige vinder af et gavekort på 1000kr til A-View.dk, havde intet genskab til webshoppen før jeg vandt..
Har modtaget 3 virkelig fine kjoler og en Hirse bluse, og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg bestiller! Det er meget nemt at finde ud af hvilken størrelse man bruger under deres fane Størrelse guide.
Der manglede en knap på Hirse blusen, så jeg mailede til dem.. og hurtigt fik jeg svar retur om at der ville komme en ny til mig! - fantastisk service og lækker webshop med smukke stiles! Jeg er meget glad og tilfreds <3

Anbefales!
Fantastisk kundeservice!
Jeg elsker deres tøj samt at det er ganske normalt i størrelserne.
Hurtig levering 🤍

Bedste kundeservice
Bedste kundeservice! Købte en nederdel, men lynlåsen var i stykker. Skrev til AView, og dagen efter var der leveret en ny! 🤩

Réponse de A-View
Super god service da jeg oplevede en…
Super god service da jeg oplevede en fejl på min kjole. ☺️

Har købt en Hirse skjorte
Har købt en Hirse skjorte. Looket er fint, men pasformen dårlig.
Ærmerne er alt for korte - så korte at manchetterne strammer om det sted på armen, hvor ærmet lukkes. Det trækker hele ærmet ned og giver ikke den “puf-facon” som modellen ligger op til.
Faconen er ligesom for kort ift. bredden. Ikke god til høje piger.

Réponse de A-View
Lækre produkter, hurtig levering, problemfri returnering
Har efterhånden bestilt tøj hos A-view flere gange. Super lækre varer, hurtigt levering, problemfri returnering.

Réponse de A-View
Service er i top, men...
Service er i top, men er godt nok ærgerlig over kvaliteten. Selvom det var købt på udsalg og varerne så fik en rigtig god pris ville jeg ikke beholde varerne. De var meget stive i det og larmede når jeg bevægede mig i det. Det var to skjorter. Ved selvfølgelig ikke om det er meningen - men så var det godt jeg kunne returnere uden nogen problemer

Ringe kvalitet
Det eneste jeg vil klage over er kvaliteten, alt andet ved mærket er som man kan forvente. Men kvaliteten er jeg så skuffet over. Jeg har købt en cardigan til 449 og det er alt alt for dyrt for en trøje af så ringe kvalitet. Hvis den havde kostet 90kr ville jeg nok kunne acceptere det, men slet ikke til den pris!

Levering på under 24 timer
Levering på under 24 timer. Så glad for min nye flotte jakke ❤️

Réponse de A-View
Hurtig levering, flotte varer og rigtig god kundeservice med god service!

Réponse de A-View
Flotte varer og hurtig levering
Flotte varer og hurtig levering. Klart et besøg værd :-)

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.