Boligforeningen AAB Avis

TrustScore 3 sur 5

2,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har fået en rykker og krav om rykker gebyr. Betalte igennem link, som hver måned blir sent via eboks, som af en eller anden grund ikke gik igennem. Intet feedback, blot en rykker! Kontaktede serv... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Skod service. Brandalarm beeper i over en uge fra opgangen (kan hører det bag lukkede døre) før de gør noget.

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejligt sted at bo! Rolige forhold! Velholdte områder inde og ude, behagelige gårdmænd, der er til at tale med. Vedligeholdelse n af lejligheder i almindelighed er der godt styr på også i budgetterne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bor hos AAB ´s afdeling 54 i et år og er super glade for lejligheden Fælles vaskeri og fællesområder bliver rengjort og holdt flot. huslejen er god nok ved privat udlejer Super område, højt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services à domicile

Écrit par l'entreprise

AAB er en almen boligforening. Vi udlejer omkring 20.000 almene boliger fordelt på 110 afdelinger i København og omegn. AAB har eksisteret siden 1912 og er Danmarks ældste og største almene boligforening.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har aldrig oplevet noget magen til

Jeg har aldrig oplevet noget magen til. Man skulle tro der var bonus for inkompetence. Jeg ved ikke hvad der sker. Lad mig komme ind og hjælper jer. Det virker folk en flok stakler der bare gerne vil tidligt hjem og ikke gøre noget forkert. Så hellere gøre det moralske forkerte. Så længe jeres “jura” er overholdt. Det er til grin at individet inde på kontoret har morale til at deltage i noget de udemærket ved er forkert. Så man kan komme tidligt hjem. Og fuldstændigt ligeglade med de folk der betaler deres løn. Os beboer

23 juin 2021

Kære Arango

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Boligforeningen AAB er underlagt gældende lovgivning, og opererer derfor under denne. Vi tager alle de klager, som vi modtager seriøst, og reagerer på dem under de rammer, som loven fastsætter.

Ud fra din anmeldelse kan vi ikke tyde, hvad det konkret drejer sig om. Hvis du sender en mail til aab@aab.dk, hvori du oplyser din adresse og beskriver din oplevelse, så vil vi kigge nærmere på din sag.

Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundecenter på telefon 33 76 04 20 i vores åbningstid, som er mandag til torsdag fra kl. 12:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 12:00 - 14:00, så gør vi alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med det du søger svar på.

AAB AFDELING 40

AAB AFDELING 40

Afdelingen fungere og alt er som det skal være har været yderst tilfreds med AAB.

21 juin 2021

Kære Niklaes

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med at bo i Boligforeningen AAB.

Noté 1 sur 5 étoiles

Det er den dårligste boligforening som…

Det er den dårligste boligforening som jeg kendt indtil nu.
Aab misbruger deres magt.
De giver tilladelse til at fremleje boligen men pludselig trække de deres ord tilbage pga. mærkelig baggrund.
Jeg bedt dem om at tale med deres chef men fik de lagt rør på!!!
Respektløse medarbejdere og useriøse svar.
Jeg håber på at I vil tage stilling til jeres opførsel.

3 juin 2021

Kære Ahmad

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Boligforeningen AAB tager alle de klager, som vi modtager seriøst, og reagerer på dem under de rammer, som loven fastsætter.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har prøvet at finde en løsning

Jeg har prøvet at finde en løsning, og lave en dialog med AAB Horsens. Karine viser en arrogant attityde og vil ikke lave en fair løsning løsning. Mit Medlemsnr. er blevet slettet ved en fejl. Men regler er regler, og AAB laver ikke fejl ?

7 mai 2021

Kære Carsten

Vi gør opmærksom på, at du har rettet henvendelse mod AAB i København, og ikke AAB i Horsens.

Boligforeningen AAB i København er en separat afdeling, og vi er derfor adskilt fra de resterende AAB afdelinger i Danmark.

Du skal derfor rette henvendelse mod AAB i Horsens, som kan hjælpe dig.

Vi ønsker dig en god dag.

Jeg har været medlem af Aab i 40 år

Jeg har været medlem af Aab i 40 år . Har boet i selskabet i 20 år . Jeg og min kæreste søger nu bolig som interne ansøgere . De sidste 3 boliger vi har skulle til fremvisning på - hhv Letlandsgade Kbh v - lillegade Valby - og idag toftebakkevej i Valby har der ikke været nogen hjemme . Den ene var hjemme men havde fået forkert tidspunkt af aab for fremvisning indtil jeg kunne oplyse ham om korrekt dato . I Letlands gade måtte jeg ringe til et medlem af bestyrelsen som ikke anede hvad der foregik. Toftebakkevej måtte medlemmerne
Stå forgæves og vente på ingenting . Jeg er fuldstændig uforståelig over den her praksis ? Aab siger sikkert det er den tidligere beboers ansvar men 3 bolig fremvisninger - I TRÆK ? Hvordan kan man være det bekendt over for sine medlemmer .. og ikke særlig smart at stå flere mennesker stimlet sammmen foran en bolig i disse corona tider . Kunne virkelig godt tænke mig at få en forklaring fra AAB .. ?

20 avril 2021

Kære B.S.

Vi er kede af at høre, at du er gået forgæves til en fremvisning, og skal naturligvis beklage de gener, du har haft ved dette.

Det er den nuværende lejer, der er forpligtet til at fremvise boligen. En gang imellem oplever vi desværre, at der ikke bliver åbnet i det angivne tidsrum.

Boligforeningen AAB har desværre ikke mulighed for at lave nye fremvisninger af boligerne. Hvis man er interesseret i boligen, men ikke fik muligheden for at se den, så har man som ansøger muligheden for at svare "ja, med forbehold".

”Ja, med forbehold” betyder, at hvis man tildeles boligen, så får man mulighed for at se boligen og efterfølgende ændre sit svar, uden det medfører økonomiske konsekvenser.

Vi skal endnu engang beklage, at du ikke fik adgang til at se boligen.

Vi håber, at dette besvarer dit spørgsmål, ellers skal du være velkommen til at sende en mail til aab@aab.dk, så gør vi alt, hvad vi kan for at hjælpe dig med det, du søger svar på.

Du kan også ringe til vores Kundecenter på telefon 33 76 04 20 i vores åbningstid, som er mandag til torsdag fra kl. 12:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 12:00 - 14:00, hvis du har yderligere spørgsmål.

Noté 1 sur 5 étoiles

værklig dårlig selv glade magt liderlig…klam

værklig dårlig selv glade magt liderlig idioter den eneste grund til at de er er for at kræver penge fra de stakler som er i bolig nød lige maget hvor maget ret du har så skal de nok for dig til at mærke ret med deres love og paragraf overlignede inspektorer og lige maget hvor godt du går det så skal de nok flår dig for de penge værklig klam forretnig form

20 avril 2021

Kære Jose

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse.

Boligforeningen AAB holder sig naturligvis indenfor den gældende lovgivning.

Ud fra din anmeldelse, så kan vi ikke tyde, hvad den konkret drejer sig om. Hvis du sender en mail til aab@aab.dk, hvori du oplyser din adresse og beskriver din oplevelse, så vil vi kigge nærmere på din sag.

Du er også meget velkommen til at ringe til vores Kundecenter på telefon 33 76 04 20 i vores åbningstid, som er mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 10:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 10:00 - 14:00, så gør vi alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med det du søger svar på.

Noté 1 sur 5 étoiles

Betaling for allerede nymalede vægge

Jeg hjalp min søn med at gøre hovedrent og male hans lejlighed, herudover hjalp hans fætter, som er maler, med at male lofter, vægge og træværk. Ved gennemsynet er der ros for rengøring og enkelt kommentar om et par løbere ved vinduespartiet. Alligevel bliver hele vedligeholdelseskontoen plus foreningens andel på 40% brugt til at “male” de selvsamme vægge. Min søn har klaget, men de afviser uden at give et svar. I mine tanker dukker begreber som korruption og svindel op. For hvem stikker disse penge i lommen. Lejligheden var jo malet, så de 16.000 kr må gå til noget andet/andre. Et godt råd må være at dokumentere alt med optagelser, både til selve synet, hvor det er en mundtlig tilbagemelding man får og af din egen istandsættelse.

6 avril 2021

Kære Susanne

Når man fraflytter sin bolig, udarbejdes der i forbindelse med fraflytningen en vurderingsrapport. Hvis man som lejer ikke er enig i vurderingsrapporten, har man mulighed for at klage. Boligforeningen AAB har givet svar på klagen.

Vi har gensendt indsigelsen til vores juridiske afdeling, som vil tage endnu et kig på den. Den vil blive behandlet hurtigst muligt, og I vil modtage svar på indsigelsen på mail.

Du kan også ringe til vores Kundecenter på telefon 33 76 04 20 i vores åbningstid, som er mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 10:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 10:00 - 14:00, hvis du har yderligere spørgsmål.

Manglende svar/reaktion

Det er ikke opløftende at læse anmeldelserne på boligselskabet AAB., og desværre bekræfter det min egen oplevelse. Jeg har skrevet til teamjura for en måned siden uden at modtage svar. I det automatiske mails man får, er der en henvisning til at man, hvis ikke man har modtaget svar inden 14 dage, kan henvende sig til "svar frist" Det gjorde jeg så for 14 dage siden og heller ikke derfra har jeg ikke modtaget svar. Det er virkelig ikke kendetegnet for god og ordentlig administration. Hvem er den næste jeg skal skrive til i håb om svar, - Direktøren??
Larsen hyrdevangen 18

3 avril 2021

Kære Toni

Vi beklager meget, at vi i øjeblikket har lang sagsbehandlingstid, og du derfor ikke har fået svar på dine henvendelser til Boligforeningen AAB. Afdelingen er orienteret om dette, og er netop i gang med at behandle din sag, hvor du vil modtage svar hurtigst muligt.

Tiden.

Synes det er kritisk at i har så travlt åbenbart at når i sender boligtilbud ud at der går 14 dage før i siger hvem der har fået den. Man kan komme til at stå med en ekstra husleje i AAB fordi i ikke prioritere at give et svar tænker ikke det tager mange arbejdstimer at finde ud af det efter tidsfristen.

1 mars 2021

Hej Katrine,

Jeg beklager at vi pt. har lang sagsbehandlingstid.

Det er i alles interesse at vi afgiver et svar hurtigst muligt, og vi gør vores bedste for at håndtere alle sager indenfor de tidsfrister lovgivningen kræver.

Jeg håber at dette besvarer dit spørgsmål, ellers skal du være velkommen til at sende en mail til aab@aab.dk, så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig med det du søger svar på.

Du kan også ringe til vores Kundecenter på telefon 3376 0420 i vores åbningstid, som er mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 10:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 10:00 - 14:00, hvis du har yderligere spørgsmål.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har intet godt og skrive om AAB…

Jeg har intet godt og skrive om AAB alle deres boliger er gamle og dårlige og ikke isoleret. Og når man kontakter dem om nogle problemer så sker der INTET. I har ikke fortjent nogen stjerner.

Kære Maria,

Jeg beklager du føler, at du ikke har fået svar på dine henvendelser når du har kontaktet os.

Vores ejendomme bliver løbende vedligeholdt. Hvis du mod forventning er utilfreds med standen på din bolig, vil jeg henvise dig til at tage kontakt til ejendomskontoret eller bestyrelsen i din afdeling.

Hvis det vurderes at der er brug for at vedligeholde en bolig eller afdelingen generelt, vil dette tages op på et afdelingsmøde hvor dette skal vedtages af beboerne.

AAB AFD. 108

AAB108. Mindre afd. i AAB. Velfungerende
velholdt gode ejd. funktionærer.... god service

Kære Suzanne,

Mange tak for din tid og din positive anmeldelse. Det er skønt at høre at du er tilfreds.

jeg er glad for at bo i AAb afdeling 7

jeg er glad for at bo i AAb afdeling 7. har nu boet her i 17 år og er tilfreds.

Kære Lena,

AAB afd 55, Vejkeåparken, Ishøj

AAB afd. 55 Vejleåparken, Ishøj.
Jeg er glad for at bo her. Ejendomskontoret har været ok til at hjælpe.
Vh. ANNE-MERETE

Kære Anne-Merete,

Mange tak for din tid og din positive anmeldelse.

Alt fungerer fint.

Alt fungerer fint i afd 40.

Kære Ahmad,

Mange tak for din tid og din positive anmeldelse.

Noté 3 sur 5 étoiles

Der var lidt mangler

Kære Egon,

Tak for din tid og anmeldelse.

Du skal være velkommen til at sende en mail til aab@aab.dk, så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig med det der skulle mangle.

Du skal også være velkommen til at ringe til vores Kundecenter på telefon 3376 0420 i vores åbningstid, som er mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 10:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 10:00 - 14:00, hvis du har yderligere spørgsmål.

Fint sted at bo i

Fint sted at bo i. Tingene til reb. bliver hurtigt klaret. Pæne vedligeholdte udendørs arealer✅😃

Kære Dennis,

Dårlig Service 👎

Hej

Jeg har også problem med bolig foreningen de er svært at få fat på selvom jeg har indsendt mange mails flere gange og ringet har jeg fået afslag jeg bor i et lejlighed hvor overbo's gulv knirker hele tiden at jeg kan ikk være i min lejlighed pga gulv og varmeplader på loftet som kan høres hvergang hvis nogen går det forstyrre min nattesøvn jeg har kontaktet dem så mange gange og spurgte om de kunne gøre noget lægge under hendes gulv så det kan dæmpe lidt støj de sagde nej så skulle de lave om på hele konstruktion af hele bygning det kan ikke passe hvis gulvet er så gammel eller er ikke nok isoleret så kan de sagtens reparere det og løse problem min gulv knirker også i hele lejlighed men heldigvis bor jeg i stuen overvejer at klage imod Bovia så skal de ikke udleje sådan nogle lejligheder når de er ikk til at bo i det er som om jeg bor i papkasse👎👎👎👎👎👎

13 février 2021

Kære Di Tara,

Det er beklageligt at høre du har så mange gener ved at bo i din bolig.
Da du ikke har skrevet ansøgernummer eller bolignummer er det svært for mig at hjælpe dig.

Hvis du indsender en mail til aab@aab.dk, hvor du anfører at du har lavet en henvendelse på Trustpilot med problemstillingen, vil vi gerne kigge din sag igennem og se om vi kan gøre noget.

Tilfreds!

Tilfreds!
Har boet her i mange år og er for det meste tilfreds, det er nogle dejlige lejligheder, med en rimelig husleje.

12 février 2021

Kære Kim,

Noté 1 sur 5 étoiles

Danmarks værste og upålidelig…

Danmarks værste og upålidelig boligforening!

Efter gentagne gange med kontakt på tlf. og mail, er min problem med lejligheden ikke løst!
"du vil blive kontaktet hurtigst muligst"
"ditten ringer til dig"
"ditten tager kontakt til dig"
INTET SKER !!!
i kan godt finde ud af trække husleje hver måned, men når det kommer til at løse udfordringer og manglerne sker der intet!

11 janvier 2021

Kære Ercan,

Jeg beklager at du føler at du ikke har fået svar på dine henvendelser og at sagsbehandlingstiden har været for lang.

Jeg kan ikke, ud fra din anmeldelse vurdere hvad du har brug for hjælp til. Du skal være velkommen til at sende en mail til aab@aab.dk, så gør vi alt hvad vi kan for at hjælpe dig med det du søger svar på.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus