Boligforeningen AAB Avis

TrustScore 3 sur 5

2,9

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har fået en rykker og krav om rykker gebyr. Betalte igennem link, som hver måned blir sent via eboks, som af en eller anden grund ikke gik igennem. Intet feedback, blot en rykker! Kontaktede serv... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Skod service. Brandalarm beeper i over en uge fra opgangen (kan hører det bag lukkede døre) før de gør noget.

Noté 4 sur 5 étoiles

Dejligt sted at bo! Rolige forhold! Velholdte områder inde og ude, behagelige gårdmænd, der er til at tale med. Vedligeholdelse n af lejligheder i almindelighed er der godt styr på også i budgetterne... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bor hos AAB ´s afdeling 54 i et år og er super glade for lejligheden Fælles vaskeri og fællesområder bliver rengjort og holdt flot. huslejen er god nok ved privat udlejer Super område, højt... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services à domicile

Écrit par l'entreprise

AAB er en almen boligforening. Vi udlejer omkring 20.000 almene boliger fordelt på 110 afdelinger i København og omegn. AAB har eksisteret siden 1912 og er Danmarks ældste og største almene boligforening.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Får altid en god behandling hos AAB

Får altid en god behandling hos AAB, hjælpsomme og flinke.

19 avril 2022

Kære Bjarne

Tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med Boligforeningen AAB.

Fejl, tidsspild og misinformationer

Boede i en dejlig lejlighed men valgte at flytte i hus.
Flytteopgørelsen blev lavet og alt der var galt med lejligheden selv ting som var galt da vi flyttede ind og som stod på indflytning rapporten stod vi pludselig til at betale.
Vi klagede men vores klage blev væk i deres system. Vi sendte den igen 2 gange men den blev ignoreret og vi skulle altså betale det fulde beløb.
Vi indgår en afdragsordning med aab da vi ikke havde råd til at betale det fulde beløb.
Jeg underskriver papirerne. En måned senere sender de en rykker og siger at jeg skal underskrive papirerne. Jeg ringer ind. De underskrevende papirer er blevet væk i deres system, men de finder dem så.

Som sikkerhed for betalingen kan de så gå ind og tage ens skattepenge. Jeg ringer og spørger hvad det betyder. Jeg får at vide at det betyder at hvis ikke man overholder den aftale der er indgået går de ind og tager ens skattepenge.
De glemmer at sende mig regningen og jeg ringer ind igen. Aftalen bliver rykket så jeg først skal starte med at betale måneden efter og spørger igen om det så betyder at de tager mine skattepenge. Nej får jeg at vide det gør de ikke.

Så vælger de at trække mine overskydende skattepenge på trods af hvad jeg har fået at vide.
Jeg ringer ind igen. Denne gang en helt anden besked. De trækker ALTID overskydende skat og det ved ALLE medarbejdere.. De nægter simpelthen at det er den information jeg har fået fra deres side. Og siger at det er der aldrig nogen der har sagt.

Helt igennem en dårlig oplevelse med masser af fejl, tidsspild og misinformation.
Jeg kan på ingen måde anbefale aab hvis man ønsker at fraflytte deres lejligheder igen på et tidspunkt!

8 avril 2022

Kære C. Smith

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din fraflytning, og vi beklager naturligvis, hvis du har modtaget forskellige informationer omkring proceduren.

Når man fraflytter en bolig udarbejdes der en flytteopgørelse, som viser de udgifter, som udlejer har haft i forbindelse med istandsættelse af lejemålet.

Hvis lejer skal betale og beløbet ikke kan betales på én gang, tilbydes lejer et Frivilligt Forlig, der koster 500 kr. i oprettelse og 7 % i renter årligt.

Det er normal procedure for alle firmaer at registrere gæld som 'Transport i SKAT', hvilket indebærer at ens kreditorer har mulighed for at inddrage overskydende skat til betaling af gæld, hvis der ikke afdrages på gælden.

Vi må ikke sagsbehandle offentligt, hvorfor vi opfordrer dig til at sende en mail til beboerokonomi@aab.dk, hvori du oplyser den pågældende adresse eller lejemålsnummer.

Du er også meget velkommen til at kontakte os i vores åbningstid på telefon 33 76 04 42 i vores åbningstid, som er mandag - torsdag fra kl. 12:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 12:00 - 14:00.

Noté 1 sur 5 étoiles

AAB er bare en lorteforening på alle områder.

Igen må jeg bare erkende at AAB er en rigtig lærte forening som kun er ude på at tage penge fra folk. Ikke nok med at de snød mig da jeg fraflyttede (har tidligere indgivet anmeldelse her på trustpilot om episoden, som man kan finde længere nede på siden).
Men nu modtager jeg også en opkrævning for varme, for en periode hvor jeg har været fraflyttet og lejemålet har været lejet ud til en anden. Til trods for at jeg har fået en varmeopgørsel sidste år, som jeg allerede har betalt. Det altså 1.5 år siden jeg fraflyttede.

Tak for jeres ubrugeligt svar AAB. Jeg er bekendt med reglerne. Surt I ikke er det. For det første må man ikke sende en regning uden der er påtrykt periode, hvilket I gjorde.
For det andet forlod jeg lejligheden 21.12.2020 MED SLUKKEDE radiatorer, strøm og vand. I har været inde i lejligheden i den periode hvor jeg har betalt husleje, uden at informere mig om det. Jeg havde afleveret nøglerne og havde derfor ikke længere selv adgang. Ergo er forbruget jeres og jeres håndværkeres.

Efter at have set Lorry igår, hvor der var et indslag om hvordan KAB snyder sine håndværkere og ikke betaler deres løn, så blev jeg bare bekræftet i min holdning til, hvad det er for et selskab KAB er, og hvad de står for. De snyder både beboere og ansatte åbenbart.

6 avril 2022

Kære Julie

Boligforeningen AAB holder sig inden for den gældende lovgivning, vi opererer under, og vi snyder naturligvis ikke nogen.

Varmeopgørelserne kommer én gang årligt, og hvilken periode der afregnes for, er påført på opgørelsen. Når man fraflytter en bolig, har man tre måneders opsigelse og en frigørelsesdato. Frigørelsesdatoen er den dato hvortil der skal betales husleje og forbrug, uanset om man flytter fysisk ud indenfor de tre måneder af opsigelsesperioden.

Eksempelvis flytter man fysisk ud i december 2020, men frigørelsesdatoen er fortsat 28. februar 2021. Årsregnskabet kører per kalenderår, men sendes ud i april hvert år. Derfor vil man modtage et årsregnskab i april 2021 for år 2020, og et i april 2022 for januar og februar 2021, som er 1 år og fem måneder efter man fysisk er udflyttet.

Noté 4 sur 5 étoiles

Kort de har åbent på tlf

Kort de har åbent på tlf, men til gengæld god service nåe man kommee igennem

25 mars 2022

Kære Kirsten

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplever en god service i Boligforeningen AAB.

Telefontiderne er bestemt efter, at vi kan yde en så god service til vores beboere og ansøgere som muligt. Telefonerne har åbent mandag - torsdag fra kl. 12:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 12:00 - 14:00. Dog er det altid muligt at kontakte os på mail, som er bemandet i hele vores åbningstid.

Noté 2 sur 5 étoiles

Deres hjemmeside er for indviklet

Deres hjemmeside er for indviklet af finde rundt på og trænger til en opdatering og gøres nemmer af finde rundt på.

20 mars 2022

Kære Nick

Vi er kede af at høre, at du ikke oplever vores hjemmeside optimal. Ud fra din anmeldelse er det dog svært at tyde, hvad det konkret er på hjemmesiden, som du oplever besvær med.

Hvis du sender en mail til aab@aab.dk, vil vi meget gerne kigge på det.

Alternativt er du også velkommen til at kontakte vores Kundecenter, som sidder klar til at hjælpe på telefon 33 76 04 20 i vores åbningstid, som er mandag - torsdag fra kl. 12:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 12:00 - 14:00.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg ved ikke hvem faandenn i betaler…

Jeg ved ikke hvem faandenn i betaler for at skrive positive anmeldelser men vi ved godt alle sammen det er jeres venner og familie I har været ude og bede om og give fem stjerner vi ved godt det er ikke noget der fungerer vi ved godt i ikke har nogen empati overfor nogen mennesker og skider på børnefamilier og hvem faandennn ellers har lyst til alle der har givet fem stjerner af robotter eller betalte familiemedlemmer alle drille anmeldelser med en virkelig oplevelser har givet jer en stjerne i burde bare lukke butikken Og gå ud og samle pant i skider på lige hvem som helst i vil uden nogen moralske skrupler og evne til at Det er bjerge af klager over jeres egen kompetence jeg ved ikke hvordan faandenn “Kundeservice “. Men det er der ingen er der egnede til jeg tror I skalFinde et job uden menneskelig kontakt for i behandler mennesker som var de til At smide ud i skraldespanden. Tag din ting og gå hjem og lade være med at komme tilbage til det Menneske afføring job igen hav hav dog noget integritet og skrid for det Menneske afføring det er sgu da ikke nogen der kan se eller skal se sig selv i øjnene som sidder der inde og ude før så sølle stykke arbejde at flere 1000 mennesker gå ind og giver en stjerne og man er nødt til at få robotter familie medlemmer og betaler Sine venner for at bare få lidt grøn stjerne

12 mars 2022

Kære Gustaf

Ud fra din anmeldelse, kan vi desværre ikke se, hvad det er, du har haft en dårlig oplevelse med. Vi opfordrer derfor til, at du tager kontakt til aab@aab.dk, hvori du oplyser din adresse samt beskriver hændelsen. Derefter vil vi naturligvis kigge på sagen.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores Kundecenter, som sidder klar til at hjælpe på telefon 33 76 04 20 i vores åbningstid, som er mandag - torsdag fra kl. 12:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 12:00 - 14:00.

🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

3 mars 2022

Kære Musa

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at se, at du er tilfreds med Boligforeningen AAB.

AAB afd.55 virker

Vi er generelt glade for AAB. Det er nemt at komme i kontakt med dem over mail, og reparationer bliver oftest udført meget hurtigt. Udendørs arealer bliver holdt pænt.

25 février 2022

Kære Pernille

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med at bo i Boligforeningen AAB samt den service, som vi yder.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været glad for at bo på…

Har været glad for at bo på vognmandsmarken og ragnhildgade.

Kære Emil

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med at bo på begge adresser i Boligforeningen AAB.

Dejligt sted at bo.

Kære Erik

Tak for din positive anmeldelse.

Vi glæder os over, at du er glad for at bo i Boligforeningen AAB.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt sted at bo i dejlige…

Super godt sted at bo i dejlige lejligheder

Kære Kim

Tak for din positive anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du trives med at bo i Boligforeningen AAB og er glad for din bolig.

Dejligt sted at bo

Desværre er det endnu ikke lykkedes at samle store varevogne på endog specielt oprettede p-pladser! Umuligt at se sig for når man holder mellem sådanne to store kasser.. hvis man overhovedet kan få døren op. Vi håber stadig det sker, da der også er en stadig stigning i personbiler.

Kære Bente

Tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os meget, at du er tilfreds med at være beboer i Boligforeningen AAB.

Vi kan ud fra din anmeldelse ikke se, hvilken adresse der er tale om. Hvis du sender en mail til aab@aab.dk, hvori du oplyser din adresse samt det beskrevne problem vedrørende p-pladserne, så vil vi kigge nærmere på sagen.

Du skal også være velkommen til at kontakte vores Kundecenter på telefon 33 76 04 20 i vores åbningstid, som er mandag - torsdag fra kl. 12:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 12:00 - 14:00.

VELHOLDT OG VENLIGT

ALTID VELHOLDTE AREALER OG VENLIGT PERSONALE.

Kære Peter

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores personale og at bo i Boligforeningen AAB.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det er et stille og roligt område og…

Det er et stille og roligt område og søde mennesker

Kære Lotte

Tak for din positive anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med at bo i dit område i AAB.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ønsker jer alt godt fremover MVH…

Jeg ønsker jer alt godt fremover MVH Mahmoud Douzandeh-Mobbarez

23 février 2022

Kære Mahmoud

Mange tak for din anmeldelse og de positive ord.
Det samme ønskes du.

Noté 1 sur 5 étoiles

Flytter ind i en lejlighed hvor der…

Flytter ind i en lejlighed hvor der ikke er blevet malet i nogle år. Flytter efter 2 år, og skal malet ved flytning. VI skulle selv betale for maling da vi flyttede ind. Heldigvis kunne det trækkes af lejlighedens opsparing. Kan bestemt ikke anbefale det. I en lejlighed til 4200 om måneden, og får en regning på 20.000. Håber de går konkurs ASAP

16 février 2022

Kære Nicolai

Vi kan desværre ikke se den pågældende adresse eller afdeling, du henviser til. Ud fra din anmeldelse lyder det dog til at være en afdeling med en B-ordning.

I den såkaldte B-ordning, jf. § 27 i Lov om leje af almene boliger, er der tilknyttet en vedligeholdelseskonto, der tilhører hver enkelt bolig, dvs. ikke lejeren selv. Der indbetales et mindre beløb af huslejen på kontoen, der så herefter kan benyttes til vedligeholdelse, mens man bor i sin bolig.
Vedligeholdelseskontoen kan ikke benyttes, når boligen er opsagt.

Som ny lejer kan du således risikere, at boligen bliver istandsat umiddelbart efter, at du har overtaget den. Du kan altså risikere, at lejligheden eksempelvis ikke er malet, når du overtager den.

Det er kun i afdelinger, som er omfattet af den såkaldte A-ordning, at der ved fraflytning af boligen gennemføres en normalistandsættelse således at ny lejer indflytter i en istandsat bolig.

Hvis du har behov for yderligere hjælp, er du meget velkommen til at kontakte vores Kundecenter på telefon 33 76 04 20 i vores åbningstid, som er mandag - torsdag fra kl. 12:00 - 15:00 samt fredag fra kl. 12:00 - 14:00.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg fik en kontrolafgift fordi min…

Jeg fik en kontrolafgift fordi min handicapbil vejer lidt for meget til at man åbenbart må benytte sig af AAB,s parkeringsplads når man besøger sin familie.
Underlig regel.

Min søn i kørestol som har respirator, har ikke andre muligheder for at besøge vores familie end at bruge bilen.

AAB viser absolut ingen medmenneskelighed, da de nægter at få annulleret kontrolafgiften på trods af det åbenlyse behov der er for at besøge vores familie som desværre har bosat sig i en af AAB´s boligområder.

8 février 2022

Kære Kenneth

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med parkering i en af vores AAB afdelinger.

Afdelingerne har fastsatte parkeringsregler, som skal overholdes for ikke at få kontrolafgifter ved parkering.

Vi kan desværre ikke se, hvilken afdeling det drejer sig om for at kunne uddybe vores svar til dig. Du er derfor meget velkommen til at sende en mail til aab@aab.dk, hvori du oplyser adressen, så vi kan henvise dig til den pågældende afdeling for et uddybende svar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Var i kontakt med kontoret med hensyn…

Var i kontakt med kontoret med hensyn til ny kontrakt, jeg fik en optimal service.
J. -

3 février 2022

Kære Jørgen

Tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet en god service i forbindelse med din nye kontrakt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lovgivningen til forbedring intent i AAB

Man kommer igennem på tlf. inden for en nogenlunde tid. Der skal ikke underholdes med, at det er lovbestemt fra folketinget, hvis man ikke selv i boligselskabet, har gjort noget for at forbedre lovgivningen. For det må man nemlig gerne. Mvh. Lars Erdmann
Jeg takker ligeledes for svaret.
Hvilke fordele har jeg som medlem side 1968 af AAB, hvor jeg i mage år trofast har betal.

1 février 2022

Kære Lars

Vi er glade for at høre, at du har fået hurtig hjælp på telefonen.

Lovgivningen vedtages af Folketinget, hvilket Boligforeningen AAB naturligvis opererer under. Vi kan ud fra din anmeldelse ikke tyde, hvad du konkret refererer til. Hvis du sender en mail til aab@aab.dk, hvori du uddyber, så vil vi kunne besvare dine spørgsmål.

Ingen forskel fra start

Ingen forskel fra start
Vi har kontaktet hoved kontoret og de tager ikke ansvar ligesom resten af AAB.
Vi skal videre med sagen til LLO (Lejernes Landsorganisation).
Dårlig selskab med en masse amatør kontormedarbejder som hverken handler på sager eller behandler folk som de bør.

31 janvier 2022

Kære Birkan

Vi må ikke sagsbehandle offentligt og opfordrer dig derfor til at sende en mail til aab@aab.dk, hvorefter vi vil kigge på sagen.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus