Jeg undersøgte ikke firmaet ordentligt. Varerne bliver sendt fra Kina, og er absolut ikke det samme som annonceret. Det er ren fup, selvom du dog modtager en vare som en slags trøst på dine spildte pe... Voir plus

Varen er som jeg havde håbet, og Hurtig tilbagemelding på mine spørgsmål fra Aalborg butik ... tilfreds med varen og behandlingen fra Aalborg butik 👍😊

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

Kinesisk webshop og falske varer

Jeg undersøgte ikke firmaet ordentligt. Varerne bliver sendt fra Kina, og er absolut ikke det samme som annonceret. Det er ren fup, selvom du dog modtager en vare som en slags trøst på dine spildte penge.

16 décembre 2024

Ikke et firma med dansk adresse

Jeg troede jeg handlede med et dansk firma, varen kommer direkte fra Kina, jeg føler dette. er meget misvisende når hjemmesiden heddeer aalborgbutik, jeg må inddrømme jeg ikke lavede mit hjemmearbejde ved at tjekke trustpilot først, inden jeg bestilte en vare 😔

10 janvier 2025

Markedsføringen passer ikke!

Jeg har modtaget de "ortopædiske" sandaler efter nogle uger, som var for små.
De kom ikke i en æske, men i noget plastik. Jeg tror, at de kommer fra Kina. Så kunne,man jo have bestilt plastik sandalerne på en af deres platforme.
Navnet på firmaet lyder dansk.
Aalborgbutikken.
For at retunere bliver der sendt en fransk adresse.
Jeg er skuffet og advarer imod at handle med det firma.

22 juillet 2024

Hold jer væk fra det her svindlere

De har sendt mig en forkert vare og I stedet for at bytte den tilbyder de mig enten et rabatkode på 50% af varens pris, hvilket kan jeg ikke bruge til en sk... , eller returnere det til Frankrig, som kommer til at koste mig mere end selve varens pris.

16 avril 2024

ADVARSEL..!!!

ADVARSEL..!!!! Køb ikke fra dette firma
De skynder sig at tage dine penge.
Men levere ikke dine vare.
Vi har ventet i 2 1/2 mdr på hjælpe midler til min mand. Ekstrem dårlig hjælp på mailen og ingen Tracking på dine vare. Sidst, men ikke mindst så er det umuligt at få dine penge retur..!!
DET ER SNYD OG HUMBUG..!!
Hold jer langt væk

20 février 2024

Tilfreds kunde

19 janvier 2024

Har købt en lampe

Har købt en lampe. Modtaget et par dage over hvad lovet, men når en vare kommer fra Østen kan man ikke brokke sig over det. Alt ved varen er som lovet. Haft fin dialog med firmaet. Tilfreds.

19 janvier 2024

Jeg har bestilt en hule til katte

Jeg har bestilt en hule til katte, umiddelbart efter vil jeg annullere min ordre, hvilket ikke kan lade sig gøre, selvom de på hjemmesiden skriver noget andet. Jeg har modtaget hulen og vil nu gerne returnere den. Jeg har flere gange skrevet at jeg gerne vil have en adresse hvor jeg kan returnere den til, men høre intet efter en uge.

23 décembre 2023

Har modtaget sko

Har modtaget sko, der ikke passer i størrelsen. De skal returneres til Frankrig?? men er sendt fra Malmø. Returporto til Frankrig er 119 kr. Det er vanvittigt dårlig service og kan jo aldrig svare sig for kunderne. Det fremgår ikke af hjemmesiden, at sko skal returneres til Frankrig samt pris herfor.
Der gik desuden 3 uger før jeg modtog skoene, men pengene blev trukket med det samme.

1 août 2023

SNYD OG BEDRAG.

Jeg har bestilt et par sko for godt 14 dage siden, men har stadig ikke modtaget min pakke på trods sf at de skriver til mig at de har sendt dem og trukket pengene på min konto. Når jeg sporer dem så ligger de stadig i butikken, men de har hævet pengene på min konto.
Køb aldrig noget fra denne butik, de snyder og bedrager.
Tjek altid butikken på trust pilot inden du/i køber noget.

16 juillet 2023

Svindel butik

Svindel butik
Ville ha givet hul, men det kan man ikke.
Det er det værste sted og handle, det er svindel
Der går rigtig lang tid inden varerne kommer og så opdager man at de komme fra Hong kong, hvor man selv kunne ha bestilt dem til en tiendedel af prisen.
Hvis man endelig får svar, er det autosvar hvor de ikke svarer på det man spørger om og man skal selv betale for og sende deres udenlandske varer retur til div. Lande og så håbe på at man får sine penge eller dem som måtte være tilbage retur!!!!!!!!!!!
HOLD JER FRA OG HANDLE MED DEM - havde jeg bare set alle de anmeldelser inden så havde jeg aldrig købt ved dem - man bliver snydt

20 juin 2023

Kan desværre ikke gi’ nul stjerner

Kan desværre ikke gi’ nul stjerner. Købte et par hvide sandaler og da de endelig kom efter 4 uger, var de hudfarvet ( meget grimme ) kan ikke få mine penge tilbage. SÅÅÅ køb ikke fra dem!!!! De snyder og bedrager dig 🤬
Har skrevet til dem mange gange, men nu får jeg intet svar 🤬

9 juin 2023

Dårlig kvalitet og glemmer at oplyse at skoene kommer direkte fra Kina

Dårlig kundeservice. 4 uger om at modtage to par sko, som så viser sig at være fra Kina. Dårlig kvalitet( skæve syninger, lim på skoen og dårlig ruskind )og ligner ikke dem på billederne. Der ligger ingen returseddel. Aalborgbutik var ellers hurtige til at trække pengene og mega uprofessionelle i deres svar tilbage til mig, da jeg rykkede for leveringsstatus.Ærgerligt at den slags butik ikke bliver lukket ned.

29 mai 2023

Snyd og humbug

Snyd og humbug. Dårligste kinabras der stinker langt væk og er den ringeste kvalitet. Ikke brugbare!!!
Hold jer væk!

18 avril 2023

Kan ikke give 0 stjerne

Kan ikke give 0 stjerne, men hold jer langt væk fra dette fub firma. Købte et par sko til 208 kr d 14 marts og de trak pengene med det samme. I dag 30 marts har jeg modtaget et par sko sendt fra Hong Kong som lugter så meget af plastik og slet ikke de ortopædiske sko jeg troede jeg ville modtage...I øvrigt er de ikke til at tale med over mail, på hjemmesiden ingen adresse eller telefonnummer. Hold jer væk, er klar over mine penge er tabt og skoene kommer i affald..

30 mars 2023

Bestilte et par sko 18-2-23

Bestilte et par sko 18-2-23
Modtog dem d 8-3-23
De lugter så meget af plastik og en billig udgave af kondisko
Hold jer langt væk . De skriver på hjemmesiden at de er ortopædiske sko gode for knæ hæle osv.de ryger lige i plastik affald el småt brændbart puha svindel og humbug

8 mars 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit