Hold jer langt væk herfra
Jeg blev ringet ud til min hest onsdag, at min hest var blevet syg efter at blive lukket ind. Jeg skyndte mig ud og han blev bedre da jeg kom ud, hvorfor jeg ikke så det nødvendigt at kontakte dyrlæge. Dagen efter bliver jeg igen ringet ud, da han igen er syg efter at være kommet ind, hvor jeg her kontakter dyrlæge, som hurtig kommer. Susanne tjekker hurtig hesten igennem og mener det er sand i maven, hvilket der i stalden sættes en smule skeptisk ved, men hun forklare, giver smertestillende og fortæller jeg skal give loppefrøskaller.
Pga skeptisk tager en anden en sandtest, som Ingen sand viser, hvorfor jeg fredag formiddag kontakter dyrlæge og sætter skeptis op samt forslår andre muligheder til hvad han kan fejle, men nej det er sand. Fredag aften bliver han igen syg og denne gang meget syg. Der vælter slim med madrester i ud af både næse og mund og jeg skynder mig at kontakte dyrlæge igen og hun fortæller at jeg skal gå med ham, hvilket jeg gør. Men i hallen bliver han værre og værre. Der vælter mere slim ud, han prøver flere gange at kaste sig ned og ligge og han kramper, hvorfor jeg vælger at ignorer hendes råd og lader ham stå, som han vil og her kommer lidt ro på. Da hun ankommer tjekker hun ham knap og igen på trods af min skeptis får hun mig overbevist om det er sand i maven og bliver det ikke snart bedre så vil det være heste hospital med kikkert og maveskyldning. Lørdag morgen er han igen syg, men da anden opstalder ikke når at få kontakt til mig smider hun ham ud, da han udenfor har det fint og jeg spørger til råd ved anden behandler, som bliver klart spiserørsforstoppelse, hvilket jeg handler ud fra og det er det. I hele forløbet har min hest været ved at blive kvalt og det eneste hun har gjort er at smertedække ham, som kun er heldig at han ikke er død af. Jeg har været inde og læse op på symptomer, hvor alle hestens symptomer har lagt i en spiserørsforstoppelse og intet hen mod sand i maven, som dyrlæge konstant er blevet ved at påstå og stået hårdnakket fast i. Jeg har efterfølgende gjort indsigelse samt klaget flere gange til Susanne, men hun vælger blot at ignorer mig istedet for at skabe en dialog med mig. Jeg vil fraråde folk at komme ved denne dyrlæge hvis i har jeres dyr kært. Jeg er bare heldig ikke at have mistet min fordi jeg til sidst har handlet ud fra min egen mavefornemmelse samt andres.