Aanbiedercheck Avis 31

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

À propos de l'entreprise

1. Site de comparaison de prix

Écrit par l'entreprise

Bij Aanbiedercheck.nl vergelijk je eenvoudig en onafhankelijk de beste internet providers op prijs, snelheid en actuele deals. Zo vind je altijd het abonnement dat perfect bij jouw wensen past. Geen gedoe, geen verborgen kosten – alleen de beste keuze voor jouw situatie. Bespaar tot wel tientallen euro’s per maand met een paar klikken! Makkelijk vergelijken, Maximaal besparen!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

TOPP!

Via AanbiederCheck.nl een nieuw abonnement afgesloten en ik ben supertevreden. De site is overzichtelijk en duidelijk, en alle informatie klopt gewoon. Geen verborgen kosten of vage voorwaarden. Binnen een paar minuten had ik het juiste abonnement gevonden. Echt een aanrader als je snel en zonder gedoe wilt vergelijken!

11 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Makkelijk als je wilt overstappen

Mijn abonnement liep bijna af en zou automatisch verlengd worden tegen een hoger tarief. Toch maar snel gekeken wat fe mogelijkheden zijn voor mijn buurt. Nu betaal ik minder en heb ik een mooie bonus gekregen voor het overstappen.

7 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbare en handige vergelijkingssite!

Ik heb AanbiederCheck.nl gebruikt om verschillende energie- en internetabonnementen te vergelijken, en ik ben zeer tevreden over hoe duidelijk en overzichtelijk alles wordt weergegeven. Binnen een paar minuten had ik een goed beeld van de goedkoopste en beste opties voor mijn situatie.

Wat ik vooral fijn vond, is dat de site onafhankelijk lijkt te zijn en niet pusht richting één aanbieder. Je krijgt eerlijke informatie en kunt makkelijk filteren op wat voor jou belangrijk is. De overstap naar mijn nieuwe energieleverancier verliep ook soepel via hun site.

Kortom: AanbiederCheck.nl is een aanrader als je geld wilt besparen en snel de juiste keuze wilt maken.

Réponse de Aanbiedercheck

Bedankt voor je positieve en uitgebreide review. Fijn om te horen dat je onze site als duidelijk, overzichtelijk en onafhankelijk ervaart. Goed dat de overstap soepel is verlopen. We waarderen je aanbeveling en helpen je graag opnieuw bij een volgende vergelijking.

Noté 4 sur 5 étoiles

Alles was heel snel geregeld via…

Alles was heel snel geregeld via Aanbiedercheck. Vergelijken ging super makkelijk en ik had meteen een goed overzicht. Ik vind het fijn dat alles zo duidelijk en overzichtelijk is. Ik ben blij dat ik het via deze website heb gedaan!

25 juillet 2025

Réponse de Aanbiedercheck

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het vergelijken snel en duidelijk ging. Daar doen we het voor!

Noté 5 sur 5 étoiles

Na jarenlang klant te zijn geweest bij…

Na jarenlang klant te zijn geweest bij T-Mobile (inmiddels Odido), besloot ik bij de overgang eens kritisch te kijken naar mijn abonnement. Ik wilde weten of er betere opties waren qua prijs en voorwaarden, zonder in te leveren op data of belminuten. Tijdens mijn zoektocht kwam ik uit bij AanbiederCheck.nl.

Wat mij meteen opviel was hoe overzichtelijk en gebruiksvriendelijk de site is. Binnen enkele minuten had ik een duidelijk beeld van de alternatieven die aansluiten op mijn wensen. Dankzij AanbiederCheck ben ik uiteindelijk overgestapt naar een nieuwe provider met hetzelfde aantal GB en belminuten, maar tegen een veel lager maandbedrag. Een overstap die ik zonder deze vergelijker waarschijnlijk niet had gemaakt.

30 juin 2025

Réponse de Aanbiedercheck

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Geweldig om te horen dat je dankzij Aanbiedercheck.nl een voordeliger abonnement hebt gevonden zonder concessies te doen.

Duidelijk

Duidelijk, overzichtelijk. Doet wat het moet doen!

Réponse de Aanbiedercheck

Kort en krachtig zoals onze vergelijker zelf

Noté 5 sur 5 étoiles

Super blij met de services

Super blij met de services. Alles was duidelijk, wat ik altijd wel relax vind!

23 juillet 2025

Réponse de Aanbiedercheck

Mooi dat je zo blij bent met hoe alles ging!

De beste!

Dit bedrijf heeft alles wat je nodig hebt. Goede en vertrouwelijke uitleg! Al je antwoorden vind je hier. Zeker een aanrader!

Réponse de Aanbiedercheck

Fijn dat je alles vond wat je zocht en met vertrouwen!

Handige site

Scheelt veel uitzoekwerk. Alles staat overzichtelijk en je ziet snel wat de beste deals zijn.

Réponse de Aanbiedercheck

Precies wat we willen duidelijkheid en gemak voor jou!

Noté 5 sur 5 étoiles

Website werkt goed en vergelijken gaat…

Website werkt goed en vergelijken gaat makkelijk en snel.

Réponse de Aanbiedercheck

Fijn om te horen dat onze website goed werkt en vergelijken makkelijk en snel gaat We helpen je graag weer als je wilt overstappen!

Top geregeld

Makkelijk en snel nieuwe internet geregeld. Ik ben tevreden!

1 juillet 2025

Réponse de Aanbiedercheck

Precies wat we willen een site die doet wat ‘ie belooft!

Noté 5 sur 5 étoiles

Sneller internet tegen een lagere prijs!

Via Aanbiedercheck.nl heb ik sneller internet kunnen krijgen, tegen een lagere prijs!

Daarnaast hebben de toppers van Aanbiedercheck.nl mij erg goed geholpen.

Kortom een aanrader!

21 juillet 2025

Réponse de Aanbiedercheck

Blij dat Aanbiedercheck.nl je heeft geholpen met het vinden van een betere en voordeligere internetverbinding. We doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Helemaal top, geen onnodige hoofdpijn

Via AanbiederCheck.nl een nieuw abonnement afgesloten en ik ben supertevreden. De site is overzichtelijk, duidelijk en alles wat erop staat klopt gewoon. Geen verborgen kosten of vage voorwaarden. Binnen een paar minuten had ik het juiste abonnement gevonden. Echt een aanrader als je snel en zonder gedoe wilt vergelijken!

20 juillet 2025

Réponse de Aanbiedercheck

Wat fijn om te horen dat je snel en zonder gedoe het juiste abonnement hebt gevonden. We streven ernaar alles duidelijk en eerlijk te presenteren zodat jij een goede keuze kunt maken.

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus