Lisez les avis des autres
Ik heb een probleem ondervonden met de uitbetaling. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice. zij hebben mij geholpen en de uitbetaling direct verwerkt. Snel en efficiënt geholpen
Hele goeie ervaring met de klantenservice! Zeker aanrader. Behulpzaam en namen erna zelf contact met me op om iets op te lossen. Erg tevreden.
Mooie korting op een cadeaubon. Hoogste die ik kon vinden. Helaas niet meteen de bon op de mail. De website is nog in ontwikkeling. Maar netjes gereageerd op mail en WhatsApp. Meteen opgelost en alsno... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Inwisselexpert.nl is hét platform voor het inwisselen van ongebruikte cadeaubonnen. Heb je een cadeaubon liggen die je nooit gaat gebruiken? Bij Inwisselexpert zetten we die om in echt geld — snel, veilig en voor de beste prijs. Hoe het werkt Het proces is eenvoudig: geef de waarde van je bon op, voer je boncode in en vul je IBAN-nummer in. Wij verifiëren de bon en betalen je direct uit. Gemiddeld staat het geld binnen 1 uur op je rekening. Geen gedoe, geen verborgen kosten. Wat wij bieden Wij kopen meer dan 50 populaire merken op, waaronder Bol.com, Zalando, H&M, VVV, Apple, Coolblue en nog veel meer. Je ontvangt tot 85% van de originele bonwaarde — direct op je bankrekening via een gewone overboeking. Veilig en betrouwbaar Jouw gegevens zijn bij ons in veilige handen. We gebruiken AES-256 encryptie voor al je persoonlijke informatie en boncodes. Inwisselexpert is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK: 76695808) en werkt volledig transparant. ExpertPoints loyaliteitsprogramma Elke inwisseling levert je ExpertPoints op. Hoe meer je inwisselt, hoe hoger je niveau en hoe beter je uitbetalingspercentage. Zo belonen wij trouwe klanten automatisch. Heb je vragen? Ons team staat klaar via info@inwisselexpert.nl.
Coordonnées de contact
Lichttoren 32, 5611BJ, Eindhoven, Pays-Bas
- +31613038950
- info@inwisselexpert.nl
- inwisselexpert.nl
Geweldige customer service
Geweldige customer service, snel geregeld. Precies zoals beschreven
Top service
Over het algemeen hele snelle reacties van de medewerker en uitbetalingen van de bonnen!
TOP!
Heldere site, duidelijke communicatie en zeer vlotte afhandeling! TOP!
Top!
Goed geholpen, klantenservice ook goed bereikbaar als je problemen ondervind. Alles goed geregeld!
Top!
Top! Kreeg meteen de code. Helaas bleek deze niet te werken dus heb ik meteen een appje gestuurd en kreeg ik meteen een nieuwe code toegestuurd die wel werkte!
Probleem is was snel opgelost
Goede en snelle service
Goede en snelle service, snel geholpen via Whatsapp en binnen een paar minuten uitbetaald!
Ik heb een uitstekende ervaring gehad…
Ik heb een uitstekende ervaring gehad met Inwisselexpert. Vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Het proces verliep snel, duidelijk en zonder gedoe, wat ik erg waardeerde. Alles werd transparant uitgelegd en ik wist precies waar ik aan toe was.
Wat vooral opviel, was de betrouwbaarheid en de klantgerichte aanpak. Er werd echt meegedacht en er was ruimte voor vragen, die ook snel en helder werden beantwoord. De service voelde persoonlijk en efficiënt tegelijk — een combinatie die je niet overal tegenkomt.
Kortom, Inwisselexpert is wat mij betreft een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en vlotte service. Ik zou hier zonder twijfel opnieuw gebruik van maken.
Je weet pas of een bedrijf fijn is als iets misgaat. Bij het opnemen van contact meteen antwoord en perfect snel opgelost. Ik kom terug!
Snel en simpel
Snel en ook duidelijk in te vullen.
De betaling was ook snel en ook ben ik enorm vriendelijk behandeld.
Eerlijk, snel en geen gedoe.
Breed assortiment, snelle service
Breed assortiment aan cadeaubonnen. Een van de aangeschafte bonnen gaf wat problemen, maar na whatsapp contact werd dit direct netjes opgelost.
Fijne laagdrempelige service!
Fijn om hier cadeaubonnen te kunnen…
Fijn om hier cadeaubonnen te kunnen inwisselen.
Ook via whatsapp zijn ze snel bereikbaar als er onverhoopt iets mis lijkt te gaan. Daar wordt dan snel een oplossing gezocht en aangeboden. Prima bedrijf!
Kreeg meteen reactie
Kreeg meteen reactie, op Zondag. Betaling meteen geregeld. Vriendelijke klantenservice
Goede ervaring gehad
Goede ervaring gehad! Ik heb 3 cadeaubonnen ingeleverd en alles werd snel verwerkt. Het geld stond snel op mijn rekening en alles verliep duidelijk en zonder problemen. Fijn om zo’n snelle en betrouwbare service te hebben.
Hele goeie ervaring met de…
Hele goeie ervaring met de klantenservice! Zeker aanrader.
Behulpzaam en namen erna zelf contact met me op om iets op te lossen.
Erg tevreden.
Inwisselen cadeaubon
Goede service, gebruik gemaakt van het inwisselen van een cadeaubon en binnen 5 minuten het geld al ontvangen, super snel!
3 keer nu een bon gekocht en 3 keer…
Na contact netjes opgelost.
Veel bonnen met veel opties.
Betrouwbaar en reageert snel!
Snelle service
Door een technisch foutje mijn cadeaukaart niet ontvangen. Ik heb toen een whatsapp berichtje gestuurd en binnen een paar minuten was het opgelost en had ik de cadeaukaart in mijn inbox.
En savoir plus sur les différents types d'avis.