Rigtig god tur - med god information undervejs. Unik måde at vise Aarhus og Aarhus Ø på når man har gæster. Venligt personale - serviceminded. Alt i alt kan turen varmt anbefales.
Vi var på en tur med mord ombord og vin. Vinen var fin nok, mordmysteriet var så dårligt skrevet at det var decideret uforståeligt flere steder, og meget af det gav nul mening. Man kunne desuden godt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Afgangssted var lidt svært at finde men telefonisk kundeservice besvatede hurtigt opkald og gav virkelig god vejledning. Da vi ankom stod Kaptajnen og bød velkommen. Der var hyggeligt ombord og... Voir plus
L'entreprise a répondu
En dejlig tur med (h)juldamperen ved Århus lørdag 25. November. Vi bestilte glögg og varm kakao og nød det på turen forbi Lighthouse og Træskibshavnen. Selvom nogle gæster virkede mere interesserede i... Voir plus
Écrit par l'entreprise
Sæt dig til rette og nyd Aarhus inderhavn på Juleskibet Hjuldamperen. En klassisk rundfart med spændende fortællinger om den nye udvikling af Aarhus Ø. Du kommer til at opleve byen fra en ny vinkel, da vi tager dig forbi Toldboden, Mellemarmen, Bassin 7 og videre ind til den gamle lystbådehavn.
Hack Kampmanns Plads 2, 8000, Aarhus C, Danemark
- info@fjordtours.dk
- aarhushavnerundfart.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Rigtig god tur
Venligt personale - serviceminded. Alt i alt kan turen varmt anbefales.
Super fed tur vi var på med kaffe og…
Super fed tur vi var på med kaffe og kage hvor vi fik man informationer om århus

Réponse de Aarhus Havnerundfart
Dejlig tur i skønt solskin og meget…
Dejlig tur i skønt solskin og meget stille vejr.
Guiden gjorde det fantastisk godt.

Réponse de Aarhus Havnerundfart
Fin oplevelse, men ikke som tradition
Selve skibet er ganske hyggeligt og stemningen er fin, men pladsen er meget trang, hvilket hurtigt kan føles lidt klemt – især når det er koldt udenfor og alle er pakket godt ind.
Ventetiden på varm kakao og æbleskiver er desværre ret lang, og de to serveres ikke samtidig, hvilket føles lidt spøjst, når de netop hører sammen, men altså, kakaoen var god!
Derudover var lyden i mikrofonen meget dårlig, så det var svært at høre, hvad der blev fortalt undervejs, hvilket tog lidt af oplevelsen.
Alt i alt hyggeligt nok som en engangsoplevelse, men for mig behøver det ikke være en årlig juletradition.

Réponse de Aarhus Havnerundfart
Fin rundfart og en god guide
Fin rundfart og en god guide, men der var ingen varme på så der var meget koldt på båden

Réponse de Aarhus Havnerundfart
Rigtig hyggelig og flot tur med guide…
Rigtig hyggelig og flot tur med guide ombord og æbleskiver og gløgg. Fin og god service.

Réponse de Aarhus Havnerundfart
Fantastisk sejltur med en perfekt…
Fantastisk sejltur med en perfekt guide! Meget fin informationer!

Super hyggeligt
Sødt og venligt personale
Total julestemning ombord
God info om Aalborg undervejs
Ikke sidste gang vi tager den tur

Julerundfart i Aalborg
Virkelig hyggelig julerundfart i Aalborg - for andet år i træk :)

Julerundfart i Aalborg
Julerundfart i Aalborg. Super hyggeligt med kaffe, gløgg og æbleskiver til rimelige priser :)

Réponse de Aarhus Havnerundfart
Vi havde en mega dejlig aften med god…
Vi havde en mega dejlig aften med god og nærværende musiker - kunne ikke være bedre.

Sløj omgang
Sløj omgang.
Personalet var underbemandet. Radioen virkede ikke så man kunne ikke høre hvad der blev sagt og vi havde bestilt æbleskiver og gløgg der blev serveret 10 min. før turen var slut.
Det bliver ikke en anbefaling herfra

Dejlig juletur
Rigtig hyggelig tur. Svanen var flot pyntet til jul. Perfekt med gløgg og æbleskiver på sådan en juletur.
God guide, som fortalte sjove ting om Århus.

Réponse de Aarhus Havnerundfart
Vi var på jule tur til Aarhus og…
Vi var på jule tur til Aarhus og prøvede derfor også en sejltur med Svanen, Den var rigtig flot pyntet og tur var super hyggelig med dygtig guide som havde styr på de forskellige højhuse.

Réponse de Aarhus Havnerundfart
Vi var et selskab på 6 voksne som havde…
Vi var et selskab på 6 voksne som havde en fantastisk oplevelse d.14/9. Vi sad øverst og turen gik stille og roligt. De unge piger om bord gjorde det fantastisk. Der blev fortalt spændende om Århus Ø, der kunne svares på spørgsmål og hele oplevelsen var rigtig god. Bestemt turen værd.

Réponse de Aarhus Havnerundfart
Interessant sejltur til områder i…
Interessant sejltur til områder i havnen, som man ellers ikke ser

Super oplevelse
Super oplevelse. Dejlig, smilende guide. Skøn tur. Gode og sjove facts. Smukt at se Århus fra vand-siden. Kan kun varmt anbefale sådan en tur.

Rigtig god tur rundt i Århus havn
Rigtig god tur rundt i Århus havn
God guide til at fortælle om de mange forskellige ting der sker omkring havnen. Det var pengene værd

Interessant rundfart i Aarhus havn
Hyggelig og informerende sejltur i Aarhus havn med en dygtig guide