Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kompetent og god behandlinger hvor der blev lyttet og det var ikke bare en standard behandling. Holistisk approach som virker, med gode råd til livstil og træning. Kan helt sikkert anbefales. Al... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Både jeg selv og min teenagedatter får behandling hos Asger Busch fra Aarhus Osteopati. Min datter havde noget udefinerbart ondt i maven, som egen læge ikke kunne finde forklaringer på. Efter to behan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Aarhus Osteopati (Holstebro). Jacob Dejgaard er yderst professionel, grundig og nærværende, man mærker tydeligt hans høje faglighed. Jacob arbejder helhedsorienteret og ser på... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan klart anbefale behandling hos osteopat Alexander Stenkilde i AAO i Hillerød. Han er lyttende og omhyggeligt. Han forklarer, hvad han gør og hvorfor. Efter kun 4 behandlinger er jeg nu stort se... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Santé & médecine

Écrit par l'entreprise

Aarhus Osteopati – Fra lokal klinik til landsdækkende behandlingssted Aarhus Osteopati blev grundlagt af Ívar Dagsson i 2014 og er i dag et anerkendt behandlingssted med klinikker over hele Danmark. Selvom virksomheden vokser, er missionen den samme: at tilbyde holistisk behandling af høj kvalitet, hvor kroppen ses som en helhed.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Efterfødseltræning

Jeg har gået til efterfødseltræning hos Monica. Som har været en virkelig god oplevelse, trygt og godt. Havde man kunne få et månedligt abonnement havde jeg klart gjort😊

4 juillet 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos Monica. Vi værdsætter din feedback om et månedligt abonnement og vil overveje det for fremtiden 😊.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jon fra Frederiksberg er den bedste osteopat

Jon fra Frederiksberg afdelingen er den bedste osteopat nogensinde. Efter kun 1 behandling blev mit akut hold i ryggen meget bedre. Hvis der var 1 million stjerner havde jeg givet det <3

24 juin 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde Sanne, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Jon :D.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig god behandling i den…

Virkelig god behandling i den nyopstartede afdeling på Frederiksberg. Magnus var top god i første, gratis tjek. Havde efterfølgende to behandlinger med super gode resultater. Kommer helt klart tilbage!

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Gustav, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Magnus.

Meget virksom behandlingi…

Dybdegående,empatisk og nøgtern både i samtale og behandling. Efter få behandlinger er jeg fint for fight igen. Tusind tak. Mine bedste anbefalinger for Mikkel Røn Stage herfra.

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Conny, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Mikkel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mikkel fra Esbjerg - fantastisk!

Jeg har nu været i en længere behandling hos Mikkel fra Esbjerg afdelingen og kan klart anbefale det! Jeg havde fået en hjernerystelse, som havde forårsaget konstant hovedpine, svimmelhed og nakkespændinger. Mikkel er professionel og dygtig. Han gør et godt stykke arbejde, hvor man virkelig kan se et fremskridt. Man forlader desuden altid hans behandlinger med et godt grin!

17 juin 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Secil, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Mikkel.

Effektiv behandling

Jeg har gået hos Rami i Aarhus afdelingen og har været meget tilfreds med mit forløb hos ham. Rami har afhjulpet et problem med særligt nakke-skulder hos mig. Han har haft en rigtig god helhedsorienteret tilgang til behandlingen, hvor han har afdækket andre skavanker, som jeg ikke selv havde tænkt havde sammenhæng med nakke-skulder smerterne.
Rami har givet mig simple, men effektive øvelser, som jeg har lavet mellem behandlinger og efter behandlingen som vejrtrækningsøvelser og simple elastikøvelser.
Rami har dertil et fokus på hvordan krop og psyke hænger sammen. Han har et behageligt væsen og har fået mig til at føle mig godt tilpas i behandlingsforløbet.

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Anne, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til vores medarbejdere.

Ha' en dejlig dag! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

AAO i Vejle får min varmeste anbefaling!

Jeg gik til behandling under min graviditet (3. trimester) hos Sanne i Vejle.

Det kan være hårdt for kroppen og til tider svært at få vejret, når man er gravid. Jeg kom med en del smerter i bækkenet og havde blandt andet mange smerter ved halebenet - efter en enkelt behandling var disse smerter lindret gevaldigt!

Sanne satte fokus på vejrtrækningen og blodcirkulationen i hendes behandlinger, hvilket var med til at give mig en følelse af lethed og ro i kroppen, hver gang jeg gik der fra. Så rart, tak!

Så jeg vil helt klart anbefale Sanne, og AAO, under graviditeten og ville ønske jeg var startet hos dem tidligere i mit graviditetsforløb.

Hej Emilie.
Tusind tak for de søde ord, det glæder os virkelig at høre at Sanne har kunne hjælpe dig. Vi sender dine roser videre til Sanne i Vejle.

Fantastisk behandling

Vi har været med vores datter på 2 måneder hos Mikkel i Esbjerg (også kaldet mirakel Mikkel herhjemme 👌). Hun skreg op til 4 timer om eftermiddagen/aftenen og var utrøstelig. Det gjorde ondt hver gang hun skulle prutte, græd når hun kom om på siden at ligge. Vi mistænkte om hun kunne have kolik. Sundhedsplejersken havde ikke vurderet at hun var låst. En desperat aften bestilte vi tid. Og sikke en forskel! Det viste sig at hun var låst i højre side. Vi har nu en glad og tilfreds pige som kun græder normalt når hun er træt osv. Hun er trøstelig og det gør ikke ondt at komme af med luft! Vi kunne mærke forskel allerede efter første gang. Vi var afsted 4 gange i alt. Det har været den bedste beslutning for hende! Så af hjertet tak for virkelig god behandling!

5 juin 2024

Hej Elisabeth.
Tusind tak for de søde ord, det glæder os virkelig at høre at Mikkel har kunne hjælpe jeres datter. Vi sender dine roser videre til Mikkel i Esbjerg.

Smertefri efter første behandling

Jeg blev smertefri efter første behandling af Emil i Vejle. Efter næsten et år med smerter i det ene ben og mange nyttesløse behandlinger hos en fysioterapeut, så er det fantastisk at være smertefri. Jeg har kunnet genoptaget min fysiske træning, som er så vigtigt for mig. Emil er en behagelig behandler, og vi har en god dialog om behandlingen. Jeg giver min bedste anbefaling.

22 mai 2024

Hej Aksel.
Tusind tak for de søde ord, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Vi sender dine roser videre til Emil i Vejle.

Noté 5 sur 5 étoiles

Thomas er en meget behagelig person

Thomas er en meget behagelig person, der tog godt imod mig, og var meget grundig i forhold til at komme hele vejen rundt om den problemstilling, som jeg kom med.
Han er god til at forklare alt omkring behandlingen, og alle spørgsmål bliver besvaret.
Han husker, hvad vi har talt om, kan se og sammenligne mine fremskridt fra gang til gang og har virkelig god sans for, hvilke tiltag der er realistiske for mig som “hjemmearbejde”, så det ikke kun virker overkommeligt men også motiverende.

22 mai 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for din fantastiske feedback om Thomas. Det glæder os meget at høre, at du har haft en så positiv oplevelse. Thomas sætter en stor ære i at give sine patienter en grundig og forståelig behandling, og det er dejligt at høre, at hans indsats bliver værdsat.

Sofia, AAO

Effektiv behandling

Efter 3 mdr. Med svimmelhed efter en hjernerystelse fik jeg kontakt med Thomas fra AAO i Haderslev. Efter 2 behandlinger/ besøg var svimmelheden forsvundet. Jeg kan varmt anbefale AAO.

16 avril 2024

Hej Malene.
Tusind tak for de søde ord, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Thomas i Haderslev.

Effektiv behandling

Jeg kan varmt anbefale AAO i Vejle. Min datter og jeg gik til behandling hos Sanne som virkelig gjorde en forskel. Min datter kom der på grund af hovedpine, og jeg på grund af knæ, og senere skulder. Sanne og AAO får mine varmeste anbefalinger.

2 mai 2024

Hej Maj-Britt,
Tusind tak for de søde ord om Sanne.
Det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig og din datter og at høre I har haft en rigtig god oplevelse.
Vi sender selvfølgelig dine roser videre til Sanne.

Virkelig god oplevelse

Jeg kan virkelig anbefale osteopati i Aarhus. Jeg har døjet med kronisk migræne i 3 år nu, og endelig føler jeg mig taget seriøs. Jeg har været inde ved Stine tre gange nu og det er bare så godt, hun tager sig meget god tid og er meget i dybdegående. Man føler sig set og hørt og Stine er helt vildt imødekommende og smilende. Man bliver taget så god hånd om i hændes hænder. Personligt har jeg mærket forskel med det samme.

6 mai 2024

Hej Juliane,
Tusind tak for de søde ord om Stine.
Det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig og at høre du har haft en rigtig god oplevelse.
Vi sender selvfølgelig dine roser videre til Stine.

Osteopati kan varmt anbefales

Jeg kan varmt anbefale at få behandlinger hos Århus Osteopati. Jeg er glad for den helhedstænkning, som ligger bag osteopati, og jeg er glad for samtalerne med min behandler, som netop har sammenhængen mellem krop
og psyke som omdrejningspunkt.

2 mai 2024

Hej Joan,
Tusind tak for de søde ord om Joan.

Noté 5 sur 5 étoiles

Aarhus Osteopati er kun en 5 stjernet…

Aarhus Osteopati er kun en 5 stjernet anmeldse værd, jeg har haft den bedste oplevelse hos Thomas, jeg havde virkelig mange smerte og meget gang besvær, men en hurtig og professionel behandling har gjort at jeg nu intet kan mærker, man føler sig virkelig hørt og set her, og det er virkelig værdsat, jeg kan kun anbefale Aarhus Osteopat og især Thomas.

1 mai 2024

Hej Jesper,
Tusind tak for de søde ord om Thomas.
Vi sender selvfølgelig dine roser videre til Thomas.

Noté 5 sur 5 étoiles

Aarhus osteopati på Frederiksberg er…

Aarhus osteopati på Frederiksberg er top professionelle og er hurtige til at diagnosticere og behandle. Magnus er super venlig og kompetent og jeg føler mig hørt og taget alvorligt. 6 stjerner herfra

2 avril 2024

Hej Louise,
Tusind tak for de søde ord om Magnus.
Vi sender selvfølgelig dine roser videre til Magnus.

Har været ved Martin

Har været ved Martin i Horsens. Dygtig og meget engageret. Virker meget empatisk. Kan kun anbefale ham.

30 janvier 2024

Hej Jens,
Tusind tak for de søde ord om Martin.
Det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig.
Vi sender selvfølgelig dine roser videre til Martin.

Signe i Aalborg klinikken😊

Vi fik behandlet vores 8 uger gamle datter ved Signe, i Aalborg.
Forud for behandlingerne havde vi en datter, som var plaget af spændinger og mange timer med gråd, hver dag. Vi er ovenud tilfredse med Signes tilgang og udbyttet af hendes behandlinger. Vi vil helt sikkert anbefale hende.😊

15 mars 2024

Hej Line,
Tusind tak for de søde ord om Signe og den dejlige opdatering!
Det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender selvfølgelig dine roser videre til Signe.

Alle pengene værd☺️!

20 mars 2024

Hej Amanda,

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har fået behandling hos Nikolaj…

Jeg har fået behandling hos Nikolaj Mørck i Odense, som har hjulpet mig med ryg- og nakkesmerter samt arvævsløsning, kæbesmerter og spændinger. Jeg har været utrolig glad og det har hjulpet mig meget i min hverdag. Han får min varmeste anbefalinger.

3 avril 2024

Hej Bente,
Tusind tak for de søde ord, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre Nikolaj.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus