Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kompetent og god behandlinger hvor der blev lyttet og det var ikke bare en standard behandling. Holistisk approach som virker, med gode råd til livstil og træning. Kan helt sikkert anbefales. Al... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Både jeg selv og min teenagedatter får behandling hos Asger Busch fra Aarhus Osteopati. Min datter havde noget udefinerbart ondt i maven, som egen læge ikke kunne finde forklaringer på. Efter to behan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Aarhus Osteopati (Holstebro). Jacob Dejgaard er yderst professionel, grundig og nærværende, man mærker tydeligt hans høje faglighed. Jacob arbejder helhedsorienteret og ser på... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan klart anbefale behandling hos osteopat Alexander Stenkilde i AAO i Hillerød. Han er lyttende og omhyggeligt. Han forklarer, hvad han gør og hvorfor. Efter kun 4 behandlinger er jeg nu stort se... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Santé & médecine

Écrit par l'entreprise

Aarhus Osteopati – Fra lokal klinik til landsdækkende behandlingssted Aarhus Osteopati blev grundlagt af Ívar Dagsson i 2014 og er i dag et anerkendt behandlingssted med klinikker over hele Danmark. Selvom virksomheden vokser, er missionen den samme: at tilbyde holistisk behandling af høj kvalitet, hvor kroppen ses som en helhed.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Smertefri efter behandlinger hos Rami Al Saadi

Jeg har været i et behandlingsforløb hos Rami Al Saadi med fokus på mine nakkesmerter. Jeg har døjet med nakke smerter i et par år, næsten dagligt, og jeg har været i flere forskellige forløb hos fysioterapeut, smertebehandler plus læge og scanning, og var tæt på at give op, indtil jeg prøvede osteopati. Rami er den behandler, der har hjulpet mig bedst, og jeg er nu for første gang i 2 år helt fri for smerter i nakken! Jeg vil helt klart anbefale et forløb hos ham, da man føler sig i trygge hænder og man får en god forståelse for hvordan ens krop hænger sammen og fungerer.

19 mars 2024

Hej,
Tusind tak for de søde ord, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Rami :-)
Hav en skøn dag!
Martina

Noté 5 sur 5 étoiles

Mikas er en meget dygtig og…

Mikas er en meget dygtig og professionel behandler, som forstår at håndtere en type patient som mig med de udfordringer, jeg kommer med. Både i forhold til at rådgive fagligt og i forhold til hans måde at være på over for mig med tanke på det lange sygdomsforløb, jeg har været igennem. Jeg kan virkelig anbefale behandling hos ham.

2 avril 2024

Hej Mette,
Tusind tak for de søde ord, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Mikas :-D
Hav en skøn dag!
Martina, Aarhus Osteopati

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Daniel Neiiendam var meget omhyggelig, god til at forklare hvad han gjorde og det var rigtig dejligt at han gav mig god tid til at forklare hvor mine smerter var og hvornår de var kommet.

8 novembre 2023

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Valerie, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Daniel :-D
Hav en dejlig dag!
Martina

Effektivt og virkningsfuld behandling

Seriøs og dybdegående screening hos Frej Wagner i Århus, efterfulgt af effektiv og virkningsfuld behandling. Garanti og kvalitet for pengene.

30 mars 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Laila, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Frej!

Ha' en dejlig dag.

Sofia, Aarhus Osteopati

Aarhus Osteopati Odense

Jeg har været til behandling hos Aarhus Osteopati i Odense pga. spændinger, hovedpine og migræne. Det har hjulpet fantastisk godt og jeg har nærmest fået et helt nyt liv, da min mangeårige migræne stort set er forsvundet.

15 mars 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Marianne, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar.
Vi sender dine roser videre til vores medarbejdere.

Ha' en dejlig dag! :D

Sofia, Aarhus Osteopati

Noté 5 sur 5 étoiles

Asger Busch er behagelig, seriøs og har stor viden

Asger Busch giver en meget behagelig, seriøs og vidende behandling.
God til at forklar komplekse udfordringer og han giver enkle meget brugbare øvelser.
Jeg kan anbefale Asger på det varmeste
Mange hilsner
Steen Lund Hansen

29 février 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord, Steen. Det glæder os virkelig, at vi har kunnet hjælpe dig.
Vi sender dine roser videre til Asger Busch!

Noté 4 sur 5 étoiles

74årig med hofte smerter

74årig med dårlig hofte, knæ, forstoppelse, forhøjt blodtryk har jeg valgt osteopati.
Efter 2 behandlinger, kan jeg gå 2-3km uden smerter i hoften, men med en vis spænding. Der hvor jeg førhen måtte stoppe efter 0,5- 1km.
Mave problem/Forstoppelsen er blevet bedre. Jeg vil fortsætte med behandlinger og tror på det er den rigtige vej.
P.s. det bedste hilsner til Victoria, min behandler🌺

29 février 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord, Mirjana. Det glæder os virkelig, at vi har kunnet hjælpe dig.
Vi sender dine roser videre til Victoria!

Et helt andet liv

Mine behandlinger ved Martin gør at mit liv efter en ulykke er til at være i. Martin har ændret min hovedpine og forstår og lytter til mig når jeg kommer til behandling. Og der har været fremgang fra første behandling.
Jeg har en skulderskade og hjernerystelse.
Alt ros til AAO og Martin.

27 février 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord, Kirsten. Det glæder os virkelig, at vi har kunnet hjælpe dig.
Vi sender dine roser videre til Martin!

Daniel Neiiendam - den bedste fysioterapeut og Osteopat

Jeg kom hos Daniel Neiiendam pga. smerter i nakke, ansigt og kranie, samt betændelse i en slimsæk i skulderen. Han lagde ud med at kortlægge mine vaner, såsom kost, søvn, motion og stress niveau, for at se hvor jeg selv kunne sætte ind og så begyndte han at behandle mig. Jeg har haft et fantastisk forløb, hvor smerterne i nakke, ansigt og kranie er helt forsvundet. Han har givet mig et enkelt, men meget effektivt træningsprogram til min skulder, der sammen med hans behandlinger gør, at min skulder er langt mere fleksibel end den har været i 2 ½ år. Tidligere har jeg været til flere fysioterapeuter, der både har givet mig genoptræningsprogram og behandlet mig, men uden resultat. Derudover har jeg fået flere blokader og været tæt på at blive indstillet til operation, så det er helt vildt at opleve at med den rette fysio/osteopatiske behandling har jeg kunnet undgå dette og min skulder etr langt bedre end den har været i 2 ½ år. For et stykke tid siden, fik jeg lændesmerter for første gang i mange år og efter én behandling var det langt bedre og efter 2 behandlinger var smerterne helt væk.

Daniel Neiiendam har en holistisk tilgang til kroppen og dens problematikker, som jeg værdsætter højt. Jeg vil varmt anbefale ham til alle der har brug for en top god osteopat/fysioterapeut.

12 février 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Peter, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig.
Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar.
Vi sender dine roser videre til Daniel!

Sofia

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Daniel !

Jeg kan varmt anbefale Daniel Neiiendam! Daniel er vældig professionel, og man kan tydeligt mærke, at han kan sit håndværk. Daniel kan både sin diagnostik, manipulere væv og give brugbare øvelser med på vejen. hans fokus er ikke kun lokalt, han arbejder grundigt med hele kroppen. I øvrigt er Daniel meget venlig og lytter, før han behandler.

Osteopati, som Daniel praktiserer, har intet med alternativ behandling at gøre, men er reel evidensbaseret behandling.

Daniel er tidligere topatlet, så selv krævende klienters ønsker, kan han sætte sig ind i. Hvad end der værker, så er et par behandlinger ved Daniel Neiiendam et skud værd.

1 mars 2023

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Mvh AAO.

Ida Marie Aarhus Osteopati Esbjerg

Jeg besøgte Aarhus Osteopati Esbjerg, hvor min søn på 1,5 måned blev behandlet af Ida Marie. Vi kom på grund af mavekneb, overdreven gylp, hyppige afføringer, urolig søvn, en let bananform og skrigeture. I begyndelsen var det svært for min søn at samarbejde under behandlingerne, og der var behov for mange pauser undervejs. Efter to behandlinger begyndte vi at mærke en forskel i hans søvn, og efter den tredje behandling var hans symptomer næsten forsvundet. Han har nu fået 4 behandlinger, og vi har nu en dreng, der er glad, afslappet i kroppen og kun græder, hvis han er sulten, træt eller har andre behov. Vi er meget taknemmelige for Idas professionelle og omsorgsfulde tilgang til vores søn. Hun skabte en tryg atmosfære, og vi følte os i gode hænder hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale Aarhus Osteopati Esbjerg og Ida Marie til andre forældre, der står over for lignende udfordringer med deres børn.

20 février 2024

Aarhus Osteopati Frederiksberg - Sebastian

Sebastian har været en fantastisk force og udrettet ufatteligt meget på bare 2 sessioner. Utrolig dygtig og let at tale med. Behagelige, lyse lokaler og let at komme til.
Har haft mange år med nakkestivhed - efter en 30 minutters samtale om alt andet end min nakke, så fik vi kortlagt et forløb, som allerede nu viser klare forbedringer.

19 février 2024

Noté 5 sur 5 étoiles

Århus osteopati i Holstebro.

Hos Århus osteopati i Holstebro blev jeg mødt af yderst kompetente Kenni! Han har givet mig mulighed for at komme mere og mere tilbage til mit liv inden min rideulykke og mange andre traumer.
Kenni er altid smilende og har et godt råd til hvad der kan gøres anderledes for at få kroppen tilbage til at fungere optimalt !
Jeg har forsat min gang hos ham og kan mærke denne behandling giver mig mulighed for at kunne glemme smertestillende en enkelt gang eller to, selv med kroniske smerter 🥳🥳
Kenni har givet mig mit aktive liv tilbage ! 💪🏻
De største og varmeste anbefalinger til Holstebro afdelingen af Århus osteopati ! Giv ham en chance for din egen skyld !

15 février 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Louise, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Kenni.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik professionet hjælp til min…

Jeg fik professionet hjælp til min ledelse.
Efter 5 behandlinger var jeg symptom frit!
Super god oplevelse!

17 février 2023

Ha' en dejlig dag, Mvh AAO

Farvel til smerter!

Jeg har gået hos Emil Hansen fra Aarhus-Osteopatis Vejle afdeling med hovedpine, nakkesmerter, let tinnitus og mavegener, som alt sammen er fuldstændig væk nu! Det har været en rigtig god oplevelse hver gang og det er rigtig skønt med en helhedsorienteret tilgang til mine gener. Lige fra første behandling fandt vi frem til at min livsstil kunne justeres lidt kombineret med behandling og så begyndte det ellers at gå i den rigtige retning dag for dag.

Kæmpe stor ros og anbefaling til Emil

13 février 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Linda, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar.
Vi sender dine roser videre til Emil.

Noté 5 sur 5 étoiles

"Aarhus Osteopati - Vejle"

Jeg har igennem ca. et halvt år gået til behandling hos EMIL Hansen hos "Aarhus Osteopati - Vejle". Emil arbejder dedikeret og meget professionelt, og jeg føler mig rigtig godt hjulpet.
Emil skaber et trygt rum for behandlingen.
Jeg giver Emil mine bedste anbefalinger.

7 février 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Birgitte, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Emil.

Vejle Afdelingen - Sanne Hviid Homaa

Jeg havde gået noget tid med lændesmerter specielt ved bøjning forover og havde prøvet alm. fysioterapi, som ikke rigtig hjalp. Jeg faldt så lidt tilfældigt over Aarhus Osteopati og deres tilbud om en gratis screening og tænkte, at det kunne ikke skade. Og hold da op, hvor er jeg bare SÅ glad for jeg gjorde det. Jeg fik en tid ved Sanne Hviid Homaa i Vejle, som tog mig alvorligt med det samme og virkelig undersøgte mig grundigt ved den gratis screening – meget mere end min fysioterapeut nogen sinde havde gjort. Elsker det med at hun kigger på hele kroppen – og min psyke – som forklaring på og til heling af mine smerter, som jeg stort set ikke mærker noget til mere pga. Sannes kyndige hænder og ekspertise – og min egen indsats med træning 😊 Bare fordi man har lændesmerter er det åbenbart ikke kun der man skal kigge, men også på andre dele af kroppen, men det ved Sanne alt om og hun er god til at forklare og fortælle, hvad hun gør og hvorfor, så man får en forståelse for, hvordan kroppen fungerer og hænger sammen (selv om man har ondt et sted, så kan det godt være at problemet ligger et andet sted). Jeg vil virkelige give hende mine varmeste anbefalinger til alle. Hun er sød og empatisk og tager sig god tid; også til at snakke, for psyken har også indvirkning på kroppens balance og velbefindende.
Nu bøvler jeg så lidt med smerter i højre skulder, men det har jeg fuld tillid til at Sanne også får fikset – vi er i hvert fald allerede godt på vej 😊

12 février 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Jane, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Sanne.

Jeg har gået hos Martin

Jeg har gået hos Martin, og han har hjulpet mig igennem en diskusprolaps i lænden, så jeg slap for operation.
Jeg giver mine bedste anbefalinger.

16 mai 2023

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Pia, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Martin.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil til en hver tid anbefale Århus…

Jeg vil til en hver tid anbefale Århus Osteopati Hjørring afdelingen. Jeg har fået behandling for trigeminusneuralgi af Mathias Jacobsen, som med stor grundighed og for mig forståelig forklaring omkring de voldsomme smerter som jeg havde.[ Min forståelse var at der kun var stærk medicin der kunne afhjælpe det] Men jeg er smertefri med behandlinger af Mathias, så kæmpe stor tak Mathias.

31 janvier 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Jørgen, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Mvh AAO

Effektiv og holistisk tilgang

Jeg kom med nogle spændinger i mit korsben, der ikke rigtig gik væk på trods af tiltag for at gøre det bedre. Daniel var super imødekommende og havde en god overordnet tilgang, så der blev rettet på nogle oversete ting plus tiltag, jeg kunne tage i hverdagen til at forebygge smerte :)

22 décembre 2023

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Josephine det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Mvh AAO

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus