Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super kompetent og god behandlinger hvor der blev lyttet og det var ikke bare en standard behandling. Holistisk approach som virker, med gode råd til livstil og træning. Kan helt sikkert anbefales. Al... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Både jeg selv og min teenagedatter får behandling hos Asger Busch fra Aarhus Osteopati. Min datter havde noget udefinerbart ondt i maven, som egen læge ikke kunne finde forklaringer på. Efter to behan... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan varmt anbefale Aarhus Osteopati (Holstebro). Jacob Dejgaard er yderst professionel, grundig og nærværende, man mærker tydeligt hans høje faglighed. Jacob arbejder helhedsorienteret og ser på... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan klart anbefale behandling hos osteopat Alexander Stenkilde i AAO i Hillerød. Han er lyttende og omhyggeligt. Han forklarer, hvad han gør og hvorfor. Efter kun 4 behandlinger er jeg nu stort se... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Santé & médecine

Écrit par l'entreprise

Aarhus Osteopati – Fra lokal klinik til landsdækkende behandlingssted Aarhus Osteopati blev grundlagt af Ívar Dagsson i 2014 og er i dag et anerkendt behandlingssted med klinikker over hele Danmark. Selvom virksomheden vokser, er missionen den samme: at tilbyde holistisk behandling af høj kvalitet, hvor kroppen ses som en helhed.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 33 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Aarhus Osteopati

Min datter har haft nogle spændinger i ryggen, som opstod under fødslen og vi besluttede os for at prøve osteopati som en alternativ behandling. Vi var heldige nok til at finde Sanne ved Aarhus Osteopati. Hendes ekspertise og omsorg har virkelig gjort en forskel. Efter blot et par besøg har min datters rygproblemer forbedret sig markant, og hun føler sig meget bedre tilpas. Vi er dybt taknemmelige for den dedikerede og professionelle behandling, hun har modtaget, og vi kan varmt anbefale Sanne til alle, der søger lindring fra lignende problemer

4 février 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Marie, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe din datter.
Skulle I få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar.
Vi sender dine roser videre til Sanne.

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var virkelig en positiv oplevelse

Det var virkelig en højst uventet positiv oplevelse at besøge Århus Osteopati's afdeling i Odense. Alle de timer/kroner jeg i årevis har brugt på fysioterapeuter, kiropraktore og massører, som hver især var dygtige til lige netop deres område, men at tale med, og få hjælp af en Osteopat, der har så mange "værktøjer i værktøjskassen", og dermed fanger sammenhængen mellem små og store problemer, jeg efterhånden føler har hobet sig op, og ødelægge megen fysisk aktivitet og især livskvalitet.

5 février 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Jan.

Det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til vores afdeling i Odense.

Sofia

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin behandling og konstruktive…

Super fin behandling og konstruktive råd, lydhør og nærværende.. vil varmt anbefale stedet.. har hele tiden følt mig tryg i deres hænder.

4 février 2024

Tusind tak for de søde ord, Gitte. 😊

Det glæder os virkelig at høre, at vi har kunnet hjælpe dig. 🌟
Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar! 💪

Ha' en dejlig dag! ☀️

Noté 4 sur 5 étoiles

Fantastisk

Jeg har gået nogle gange hos Senthuren Ranjan i Hillerød. Og hvad jeg har døjet med i årevis og gået hos jeg ved ikke hvor mange fysioterapeuter, klarede Senthuren faktisk allerede i første session.
Har kun godt at sige.

8 janvier 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Mange tak for de søde ord Britt, det glæder os at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk insigt i hvad der foregår under huden

Stor grundighed med at forklare så det var forstålig hvilke udfordringer jeg stod med. Læger har jeg været i dialog med nogle gange, der på trods fik jeg ikke rigtig den forståelse jeg gerne vil have. Men det har jeg nu. Jeg har været ved flere behandler, men Rami rørte faktisk bare de rigtige stede og efter bare 2 behandlinger var der betydelig forbedring.

14 novembre 2023

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Michael, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar.

Noté 2 sur 5 étoiles

Det startede ret godt hos østerbro…

Det startede ret godt hos østerbro osteopati, men de sidste 2 gange var det som om, at behandlingen bare skulle overståes og den tid jeg havde siddet og ventet, skulle indhentes, så jeg fik henholdsvis 30 og 25 minutters behandling. Det var lige i underkantet og jeg kunne godt have brugt fuld tid.

25 janvier 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Kære Dorte. Vi beklager oprigtigt, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger. Din feedback er vigtig for os, og vi vil straks undersøge de nævnte problemer for at sikre, at de bliver løst. Tak for din ærlighed, og vi håber, at du vil give os en chance en anden gang. Ønsker dig en dejlig dag.

Sofie - Aarhus Osteopati

Virkelig god behandling

Vi har i et forløb med vores baby haft stor glæde af den behandling han har fået.

Den kropslige behandlingen har været virkelig effektiv, og hjulpet på de spændinger der drillede. Samtidig har vi oplevelsen af, at behandleren, Sebastian, har en oprigtig interesse i vores søns trivsel, hvilket gør hvert besøg til en fornøjelse for både os og vores søn.

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord, det glæder os virkelig at høre, at Sebastian kan hjælpe jeres søn. Vi sender dine roser videre til Sebastian.

Mikkel Spliid - AAO Horsens

Jeg har for nylig afsluttet et forløb hos Mikkel Spliid i Horsens, og han kan som behandler anbefales til skyerne!

Da jeg startede hos Mikkel, havde jeg ikke en faktisk “diagnose”, som han kunne tage udgangspunkt i - han har derfor med sin egen viden og kompetencer skulle undersøge og finde frem til “hvorfor” min hofte har ageret træls (især under sport performance) hvilket er en opgave jeg tager hatten af for!
- især når tidligere fysioterapeuter & sygehus-scanninger har efterladt mig med beskeden om at min hofte “intet fejler”. Han fandt gennem grundig screening, flere faktorer undervejs, som der kunne arbejdes med, og jeg har med Mikkels hjælp, formået at slippe af med stramhed/irritation i hoften + jeg er begyndt at kunne løbe og squatte igen, uden at det gør ondt! Han er mildt sagt hammer dygtig. Fra gang til gang, har han evalueret på de foregående tiltag, for at finde ud af, om de øvelser/arbejdsområder der er blevet arbejdet med/taget med sig hjem, har haft nogen effekt, hvilket gør at man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem, da der holdes “opsyn” med problemets omfang.

Der er ingen tvivl om, at vi som mennesker er komplekse når det kommer til skader, smerter og helbred generelt - det er fakta. Derfor er det også enormt beundringsværdigt, når Mikkel som behandler ikke ser sig blind på 1 område for at løse problematikken, men har hele “dig” i fokus. Med ekspertviden, vender og drejer han alle områder der kunne være medskyldige i det pågældende problem, sagt med andre ord - han leder efter roden til problemet i stedet for at symptomløse. Personligt vægter den tilgang højt hos mig, at han sigter efter en varig bedring, i stedet for blot kun at løse problemet lokalt. Alle ens ord bliver lyttet til i forhold til ens situation, og jeg har derfor følt mig både set, hørt og forstået.

Mikkel er utrolig dygtig til at formidle sit komplekse fagsprog til at blive letforståeligt, hvilket også gør at man går derfra med større forståelse for egen krop/’skade’. Udover blot at modtage behandling når jeg har haft en tid, har jeg derfor også lært enormt meget undervejs. Man kan ikke komme udenom, at udredning/bedring af skader også kan tage tid, derfor er det også et stort plus, at han er rigtig god til at arbejde med mennesker - han er enormt venlig, imødekommende og dygtig til at få en til at holde håbet oppe for bedring :)

"Kort" opsummeret - Jeg tror ikke at jeg var sluppet af med mit problem, hvis ikke jeg havde været forbi Mikkel. Jeg er enormt taknemmelig for resultatet af mit forløb, han er nysgerrig, undersøgende og fagligt troværdig - jeg kan kun give ham mine varmeste anbefalinger. Leder du efter en behandler i- eller i nærheden af Horsens, så ville jeg på intet tidspunkt tøve med at kontakte ham. Til trods for at jeg er flyttet til Århus, er han som behandler afstanden værd, hvis jeg skulle løbe ind i en fremtidig skade (7-9-13) :)

30 octobre 2023

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord, det glæder os virkelig at høre Mikkel Spliid har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Mikkel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Martin Kraft v. afdelingen i Odense har…

Martin Kraft i afdelingen i Odense har mere eller mindre givet mig min funktionalitet tilbage. Jeg havde et meget kompliceret problem, der havde stået på i 20 år, og som blev værre og værre år for år. Efter besøg hos 10+ forskellige behandlere i form af fysioterapeuter og kiropraktorer, der ikke kunne hjælpe ligesom diverse skanninger heller ikke kunne, så har han fået rettet op på hele kroppen. Utrolig dygtig, kompetent og empatisk.

19 janvier 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord, det glæder os virkelig at høre Martin Kraft har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Martin.

Noté 5 sur 5 étoiles

Magnus fra Frederiksberg afd.

Jeg har været til mange behandlinger hos Magnus, og jeg har altid oplevet en varm, professionel og kompetent behandling. Han formår altid at behandle mine gener bedst muligt og er altid gået derfra med en god oplevelse. De varmeste anbefalinger herfra!

9 janvier 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Donya, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig.
Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar.
Vi sender dine roser videre til Magnus.

Ha' en dejlig dag! ☀️

Rami Al Saadi - Aarhus

Jeg går til behandling hos Rami Al Saadi. Det har hjulpet meget på mine spændinger/skade og dage - helt op til måneder - er jeg nu smertefri. Han er utrolig god til at lokalisere, hvor smerterne kommer fra, andre steder end lige der hvor det gør ondt. Han ser ikke blot på den fysiske smerte, men på kroppen som en helhed. Det giver så god mening at det psykiske helbred hænger sammen med det fysiske, når først man erfarer det på egen krop - så åbnes der en helt ny verden. Takket være Rami har jeg erfaret det. Han har en høj faglighed, er professionel og imødekommende. Man føler sig tryg ved behandling og man bliver taget seriøst, hvad end man kommer med.
Jeg kan kun anbefale et forløb hos ham.

14 janvier 2024

Tusind tak for de søde ord, Betina! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at vi har kunnet hjælpe dig.
Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar til at assistere. 🌟

Vi sender dine roser videre til Rami.

Ha' en dejlig dag! 🌞

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste og prof osteopat- Emil - Vejle.

Jeg vil gerne udtrykke min dybe taknemmelighed overfor min osteopat- Emil- Vejle afdeling.
Hans enestående faglige dygtighed og evne til at løse mine sundhedsproblemer har virkelig gjort en markant forskel i mit liv. Udover hans imponerende faglige kompetencer, er han også en varm og venlig person, der skaber en utrolig tryg atmosfære.

At blive behandlet af en så kompetent og empatisk osteopat har gjort hele behandlingsprocessen både behagelig og effektiv. Hans evne til at lytte og forstå mine bekymringer har gjort mig tryg gennem hele forløbet. Han formår ikke kun at løse mine sundhedsudfordringer, men gør det med en form for omsorg og dedikation, der virkelig adskiller ham fra andre fagfolk.

Jeg er taknemmelig for den positive indflydelse, han har haft på min sundhed og velvære. Hver session har været en berigende oplevelse, og jeg kan ikke anbefale ham nok til alle, der søger en dygtig og omsorgsfuld osteopat. Han er ikke bare en ekspert på sit fagområde, men også en fantastisk person, der virkelig elsker sit arbejde og kundernes/patienternes velbefindende.

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Anamaria, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar.

Vi sender dine roser videre til Emil.

Sofia
Aarhus osteopati

August Kaiser - Aarhus afdelingen

Jeg har gået ved August Kaiser på Aarhus afdelingen i noget tid nu, som har hjulpet mig virkelig godt på vej med mine IBS symptomer. Der er høj faglighed og god vejledning fra ham, udover selve behandlingerne som også er af høj kvalitet. Kan højt anbefales til alle der har lidt knas med fordøjelsen/maveproblmer!

10 janvier 2024

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Magnus, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til August.

Sofia Mogensen - Aarhus Osteopati

Daniel i Østerbro afdelingen

Jeg har haft flere forløb hos Aarhus Osteopati og altid været meget tilfreds! Mine sidste års behandlinger har været hos Daniel Neiiendam hos Østerbro afdelingen. Han har behandlet min krop i en periode, med sport på eliteniveau med MEGET høj belastning. Hver gang har han fikset mine smerter og forebygget disse. Når jeg er i KBH kommer jeg derfor altid der forbi

21 décembre 2023

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Nikolaj, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar. Vi sender dine roser videre til Daniel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Klart de bedste i Næstved og omegn.

Klart de bedste i Næstved og omegn.

Specielt Mette og Jacob er fantastisk dygtige

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Christian, det glæder os virkelig at høre vi har kunne hjælpe dig. Skulle du få brug for os igen, står vi selvfølgelig klar.

Anbefaling til alle med Migræne

Jeg vil i den grad anbefale behandling hos Aarhus Osteopati. Jeg har altid haft migræne, men da det pludselig blev værre, og ingenting virkede for mig, kom jeg i behandling hos Daniel Neiiendam hos Aarhus Osteopati på Østerbro. Allerede efter de første behandlinger kunne jeg mærke effekten, min krop er nu i balance, og jeg kan igen passe min hverdag.

1 décembre 2023

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Signe!
Vi sender dine roser videre til Daniel.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan absolut anbefale Alexander i…

Jeg kan absolut anbefale Alexander i Hillerød, han er sympatisk, professionel og omhyggelig i sin behandling.
Jeg havde så mange smerter i nakke og skulderregion at jeg fik et alarmerende højt blodtryk. Min søn anbefalede Osteopati, det er det bedste jeg har gjort.
Takket være Alexander kan jeg nu nyde jul og nytår.

15 décembre 2023

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Jette!
Vi sender dine roser videre til Alexander.

Menisk skade

Har mine bedste anbefalinger, har haft en behandlingsforløb i Hjørring i forbindelse med menisk skade, min behandler Kasper Stolze Thorsen har været utrolig dygtig og god til at forklare hvorfor man ikke behandler på skaden, men ser på kroppen som et stort system. Vigtigst behandlingen har virket og jeg kan nu igen træne og bevæge mig uden smerter.

20 décembre 2023

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Flemming!
Vi sender dine roser videre til Kasper.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god oplevelse og behandling hos…

Super god oplevelse og behandling hos Nikolaj.

28 novembre 2023

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Hans!

Vi sender dine roser videre til Nikolaj.

Kan kun anbefale Aarhus Osteopati Odense

Kan kun anbefale Aarhus Osteopati Odense. Har længe døjet med svimmelhed, nakkespændinger samt smerter i hofte og ryg. Utallige besøg hos fysioterapeuter og kiropraktor, havde ingen effekt, men efter 9 behandlinger hos Nikolaj Mørck, er jeg nu et sted hvor svimmelhed og spændinger næsten er væk, og jeg er sluppet af med hoftesmerter. Det at man ser på helheden, istedet for kun lokalbehandling, har en enorm betydning. Stor ros til Nikolaj, for engegament og kompetence.

19 décembre 2023

Réponse de Aarhus Osteopati

Tusind tak for de søde ord Jane!

Vi sender dine roser videre til Nikolaj.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus