Palvelu näyttäytyy hyvin etäisenä. Asiakaspalautteeseeni prosessin aikana en saanut mitään vastausta. Palvelun hinta on lähes sama, kuin että olisi tehnyt perukirjoituksesta sopimuksen lakimiehen kans... Voir plus
Aatoksessa on näppärästi täytettävät lomakkeet eri asioille. Aatos-apuri vastaa sekunneissa kysymyksiin ja jos sillä menee sormi ns suuhun, se kyllä siirtää kysymyksen oikealle ihmiselle. Olen saanut... Voir plus
Aatos ohjelmaa oli hyvin helppo käyttää. Se on selkeä ja sitä voi tehdä pienissä osissa ihan "keittiön pöydän ääressä" . Apurilta tuli vastaus heti, kun oli kysynyt jotakin ja sai varmistuksen as... Voir plus
Ohjelmisto teki hyvän luonnoksen, mutta sitä täydennettävä. Tilivelvolsuuden puuttuminen altistaa väärään käytökseen. Olisikin hyvä, jos asiakirja saisi sekä .pdf että word-muodossa, koska kaikilla ei... Voir plus
- Services juridiques
- aussi dans
- Avocat de planification successorale
- Avocat spécialisé en droit des aînés
- Service juridique de gestion des divorces
À propos de Aatos
Bind UK →
Lapinlahdenkatu 16, 00180, Stockholm, Suède
- hello@aatos.app
- aatos.app
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Selkeät ohjeet
Selkeät ohjeet
Sain vastauksen lisäkysymyksiin
ymmärrettävästi.
Eri vaihtoehtoja selvästi
Etukäteen tuumin miten todistajat…
Etukäteen tuumin miten todistajat lisätään?? Mutta lopputuloksessa kaikki olikin kohdallaan. Helppo nakki!
Oli helppoa ja nopeaa.
Super dejligt firma
Kaikki ok vaimo täytti
This is specifically for the Aatos Bind…
This is specifically for the Aatos Bind app. They make it seem like there's a free option. So you go through the whole process of creating a doc, fixing it, because it's not complete, then they ask you to sign up, and then they show you it'll cost a dollar. Okay, so what does free mean in the country they operate in? And even if they reimburse, it's still a mission. I don't necessarily walk around with my boss' card.
Vaivaton ja luotettavan oloinen
Toimi sujuvasti. Mutta?
Toimi sujuvasti.
Mutta:
jo esittelyssä pitäisi kertoa, että 69€ on kuukausimaksu!
99€ on todellinen kertamaksu.
Asiakkaan aliarviointia!
Suosittelen
Sain tehtyä perukirjan alusta loppuun ilman ongelmia. Sovellus oli selkeä. Laki apua sai hienosti aina silloin kuin tarvitsi ja vastasivat jopa typeriinkiin kysymyksiin asianmukaisesti. Olen erittäin tyytyväinen palveluun, ja se helpotti stressiä sen keskellä kun läheiseni on kuollut.
Helppoa oli
Kerrankin jokin on helppo tehdä
Oseriöst??
999:- för ett dokument, 639:- för alla dokument under ett helt år. Märkligt upplägg.
Kunde inte använda dokumentet (gåvobrev) då jag ville uppge 6 personer, kom inte vidare och blev av support som förstod mitt ärende efter ett tag att uppgradera för ytterligare 99:-

Réponse de Aatos
Maksoin
Maksoin, että saan testamentin tulostettuina kotiosoitteeseen. Sitä ei koskaan tullut