Tok først en telefon for å høre om de hadde varen jeg ønsket inne. Ble møtt av en veldig hyggelig dame som bekreftet dette og fortalte litt om hvordan de jobbet og at de inntil videre kun hadde lager... Voir plus

L'entreprise a répondu

Den ene stjernen er fordi produktene er vakre. Men det tok over to måneder før varen kom. Det forventet jeg fordi dere sa den ville ta lang tid. Men lysestaker var knust og pakket dårlig inn. Jeg fikk... Voir plus

L'entreprise a répondu

En butikk med utrolig flotte produkter du ikke finner andre plasser i Norge. Servicen er upåklagelig, å de som jobber der gjør det ytterste for at kunden skal være fornøyd👌

L'entreprise a répondu

Rask, trygg levering og meget godt innpakket De leverer ett produkt som står i samsvar med bildene på nettsiden. Det man får er også av god kvalitet, derfor har jeg handlet både på nettsiden og i b... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Abel Concept er en butikk med nøye håndplukkede produkter. Vi tilbyr interiør og interiørtjenester av høy kvalietet

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

149 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,6

Tous les avis

54 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fint

Bra, men det som var i putene var ikke bra😊Altfor tynt.. måtte kjøpe puter å ha inni.
Mvh
Gunnar

27 février 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Gunnar. Takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale. Det var trist at putene ikke nådde helt opp til en 5ér, den tilbakemeldingen tar vi med oss :-) Disse er vakumpakket og trenger litt tid før de "vokser litt"er vår erfaring. Ønsker deg en riktig fin uke, og velkommen tilbake!

Nydelig papegøye lysestake!

Varen var veldig fin!
Grunnen til en stjerne mindre enn fullt er at det tok litt lang tid å få varen

27 février 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Siv. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale. Det setter vi pris på:-) Vi ønsker alltid å være gode på service og rask levering og klarer det nesten alltid. Vi beklager at vi var utsolgt for varen du ønsket som gjorde at levering tok lengre tid, men vi håper du syns den var verdt å vente på. Velkommen tilbake til oss :-)

Fin service

Fin service. Nydelig produkt og rask levering.

6 février 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Eva. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale. Det gleder oss at du er fornøyd med produktet og service. Det er viktig for oss å gi kundene en positiv opplevelse

Rask og kvikk ekspedering

Rask og kvikk ekspedering
Flotte produkter
Veldig fornøyd

31 janvier 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Bente. Tusen takk for positiv omtale. Veldig kjekt at du er fornøyd med produkter og service :-) Velkommen tilbake!

Jeg hadde bestilt 2 varer
Den ene var ødelagt
Ringte ang retur og snakket med en veldig hyggelig og hjelpsom dame

7 janvier 2025

Réponse de Abel Concept AS

Tusen takk for din tilbakemelding. Vi ønsker alltid å gjøre deg som kunde fornøyd og håper at du føler deg ivaretatt.

Rask og enkel å ha med å gjøre.

Veldig fornøyd med mitt kjøp hos Abel.
Kjøpte duftyset fra, Kamsen
- Clean Cotton,Sjøtang, Sjasminblader og Mimosa. Duftet fantastisk. Anbefales!
Smertefri levering og betaling.

16 janvier 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Bente. Tusen takk for hyggelig omtale. Kjekt at du er fornøyd :-)

God informasjon fra selger

Varen måtte skaffes fra utlandet, men jeg fikk ryddig informasjon om at det ville ta lengre tid.

8 janvier 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Liv. Takk for hyggelig omtale. Det skal være forutsigbart og trygt og handle hos abel. Kjekt at du opplever at det ble ivaretatt. Gratulerer med et nytt kunstverk til hjemmet :-)

Rask service og levering

Rask service og levering. Kjempefornøyd med lampa

26 décembre 2024

Réponse de Abel Concept AS

Hei Line. Takk for hyggelig omtale og veldig gøy at du er fornøyd med lampen din! velkommen tilbake :-)

Det var noe feil med varen da jeg mottok den, men dette ble raskt ordnet opp i. Veldig god og rask service. Anbefales.

10 décembre 2024

Réponse de Abel Concept AS

Hei Ingvild. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi o ss en omtale. Vi ønsker alltid å ordene opp slik at dere kunder blir fornøyde. Kjekt når vi lykkes i det !

Elsker å handle på Abel Interiør!

Elsker å handle på Abel Interiør!
Gøy og annerledes interiør.
God service og gir kjappe svar om man lurer på noe. Virkelig en butikk og anbefale😊

5 novembre 2024

Réponse de Abel Concept AS

Hei Ingunn. Takk for at du tok deg tid til å gi oss sånn en hyggelig omtale. Vi setter pris på deg som kunde.

Nydelige produkter

Veldig bra service, rask levering. Utrolig nydelige produkter og kjempe fornøyd med alle 4 lampene jeg har kjøpt.

28 octobre 2024

Réponse de Abel Concept AS

Hei Dorthe. Tusen takk for nok en hyggelig omtale :-) Vi setter stor pris på den lojale kunden du er og for all støtte. Ønsker deg en super uke.

Raskt og trygt

Raskt og trygt

28 octobre 2024

Réponse de Abel Concept AS

Hei Sunniva. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en hyggelig omtale :-)