L'entreprise a répondu

Den ene stjernen er fordi produktene er vakre. Men det tok over to måneder før varen kom. Det forventet jeg fordi dere sa den ville ta lang tid. Men lysestaker var knust og pakket dårlig inn. Jeg fikk... Voir plus

L'entreprise a répondu

En butikk med utrolig flotte produkter du ikke finner andre plasser i Norge. Servicen er upåklagelig, å de som jobber der gjør det ytterste for at kunden skal være fornøyd👌

L'entreprise a répondu

Rask, trygg levering og meget godt innpakket De leverer ett produkt som står i samsvar med bildene på nettsiden. Det man får er også av god kvalitet, derfor har jeg handlet både på nettsiden og i b... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Abel Concept er en butikk med nøye håndplukkede produkter. Vi tilbyr interiør og interiørtjenester av høy kvalietet

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

149 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,6

Tous les avis

54 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Knæll farger

Super lekre lys <3

9 août 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Hanne.Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale :-) velkommen tilbake til oss !

Kvaliteten på lysestakene er altfor dårlig!

Kvaliteten på lysestakene er for dårlig! Skjeve og ujevne i form.Er ikke på langt nær verdt prisen! Når det er sagt,så er servicen upåklagelig.Veldig hyggelig kontakt med firmaet som sendte ny lysestake pluss en til i samme serie,som erstatning.Men noe ser ut til å ha sviktet totalt i kontrollen av lysestakene både hos produsent og hos Abel,når en tilbyr disse lyseetakene for salg,og til en pris som er altfor høy!

5 août 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Tor. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale. Vi verdsetter alle tilbakemeldinger og tar dem med oss i å gjøre rutiner og utvelgelse av produkter bedre. Det gleder oss at du var fornøyd med service.

Kjapp leveranse og god kvalitet på…

Kjapp leveranse og god kvalitet på produktene.

25 juillet 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Victoria. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale og for at du opplevde at du fikk varen din raskt og at du ble fornøyd med produktene. Det gleder oss:-)

Réponse de Abel Concept AS

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale og for at du opplevde at du fikk varen din raskt og at den var iht dine forventninger. Velkommen tilbake til oss!

Det var rask levering men litt…

Det var rask levering men litt misvisende informasjon om varen

16 juillet 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Janne. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale selv om varen ikke stod helt til forventningen. Vi verdsetter alle tilbakemeldingen og håper vi kan få en ny sjangs til å bedre inntrykket.

Meget vellykket handel

Tok først en telefon for å høre om de hadde varen jeg ønsket inne. Ble møtt av en veldig hyggelig dame som bekreftet dette og fortalte litt om hvordan de jobbet og at de inntil videre kun hadde lager og nettsalg , men skulle i fremtiden åpne butikk. Jeg bestilte varen på nett, fikk raskt en bekreftelse med takk for bestilling og at varen snart skulle sendes. den kom etter kort tid og var akkurat slik som beskrevet. Kan trygt anbefale dette firmaet

7 juillet 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Mona. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale. Vi er veldig glade for å kunne hjelpe dere som kunder enten dere ringer inn eller på annen måte tar kontakt. At det skal være en trygg handel er viktig for oss! hjertelig velkommen tilbake!

Réponse de Abel Concept AS

Hei Dagfinn. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale og for at du opplevde at du fikk varen din raskt og på en god måte. Velkommen tilbake !

Trygg nettbutikk

Rask levering og kvalitetsprodukt. Kommer til å handle hos Abel Interiør på nytt.

30 mai 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Vanja.Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale. Vi er veldig glade for at du hadde en positiv opplevelse med å handle hos oss!

Super Service

Rask levering. Både det jeg bestilte levert "på døren", og det jeg bestilte som kom i posten.
Fikk også raske hyggelige svar på e-post angående bytte av vare/farge :-)

30 mai 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Randi.Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale og for at du hadde en god opplevelse med å handle hos oss. Kjertelig velkommen tilbake :-)

Fornøyd

Hurtig levering.

28 mai 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Solveig. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale og for at du opplevde at du fikk varen din raskt :-)

Alexander

Raske til å sende!

12 mai 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Alexander. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale og for at du opplevde at du fikk varen din raskt :-)

Vegghengt lysestake

Fantastisk produkt som både pynter og lyser opp!

5 mai 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Janne. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale. Det setter vi pris på. Håper du får mye glede av lysestaken din :-) Velkommen tilbake til oss i abel!

Rask levering- produktet var nesten…

Rask levering- produktet var nesten bedre enn forventet 😀

30 avril 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Elisabeth. Så hyggelig tilbakemelding! tusen takk for at du tok deg tid til å kommentere. Håper kjøpet bringer glede til ditt hjem :-)

Veldig fornøyd med kjøpet og rask…

Veldig fornøyd med kjøpet og rask levering

5 avril 2025

Réponse de Abel Concept AS

Tusen takk for hyggelig omtale. Vi setter pris på at du tok deg tid til det. Vi er glad for at du hadde en positiv opplevelse med å handle hos abel.

Bra produkt

Bra produkt - men litt lang leveringstid

1 avril 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Nils. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale. Vi beklager at denne varen hadde litt leveringstid da vi ikke hadde den på vårt lokale lager, men vi håper du vil syns den var verdt og vente på :-)

Rask og ryddig levering

Rask og ryddig levering. Produktet svarte absolutt til forventningene!

1 avril 2025

Réponse de Abel Concept AS

Tusen takk for hyggelig omtale Eva. Det gleder oss at du er fornøyd kunde mht. levering og varen !

Veldig bra!

Topp service nesten hele døgnet og uken rundt🤗

27 mars 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Siri. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en hyggelig omtale :-) vi håper du er fornøyd med varene!

Fantastisk lysestake

Fantastisk lysestake! Produkt står til forventning. Rask levering og hyggelig hilsen ved levering:) veldig fornøyd og vil handle igjen:)

27 mars 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Nina. Tusen takk for positiv omtale! det gleder oss at du som kunde blir fornøyd med våre varer og tjenester.