Tok først en telefon for å høre om de hadde varen jeg ønsket inne. Ble møtt av en veldig hyggelig dame som bekreftet dette og fortalte litt om hvordan de jobbet og at de inntil videre kun hadde lager... Voir plus
L'entreprise a répondu
Den ene stjernen er fordi produktene er vakre. Men det tok over to måneder før varen kom. Det forventet jeg fordi dere sa den ville ta lang tid. Men lysestaker var knust og pakket dårlig inn. Jeg fikk... Voir plus
L'entreprise a répondu
En butikk med utrolig flotte produkter du ikke finner andre plasser i Norge. Servicen er upåklagelig, å de som jobber der gjør det ytterste for at kunden skal være fornøyd👌
L'entreprise a répondu
Abel Concept er en butikk med nøye håndplukkede produkter. Vi tilbyr interiør og interiørtjenester av høy kvalietet
St. Olavs Gate 11, 4005, Stavanger, Norvège
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de Abel Concept AS
Sykt kule ting, så fornøyd med vasen, og veldig bra service av Ann Kristin som tok med vasen hjem og sønnen som møtte meg så jeg fikk hentet siden jeg aldri klarte å komme meg ut og få hentet 😆

Réponse de Abel Concept AS
Så mange fine varer. Veldig god og hyggelig kundeservice. Kjapp levering.

Réponse de Abel Concept AS
Jeg synes Abel har en god på å kommunisere.Varen kommer raskt . Hyggelige tilbakemeldinger om det er noe jeg lurte på

Réponse de Abel Concept AS
Rask, trygg levering og meget godt innpakket De leverer ett produkt som står i samsvar med bildene på nettsiden. Det man får er også av god kvalitet, derfor har jeg handlet både på nettsiden og i butikken deres flere ganger.

Réponse de Abel Concept AS
Supert butikk , veldig fint varene , supert kontakt 🩷🩷🩷jeg skal kjopt alti fra Abel ! ❤️

Réponse de Abel Concept AS
Service og all hjelp er absolutt i særklasse, noe av det beste jeg har opplevd.

Réponse de Abel Concept AS
Jeg forventet meg at krukken og vasen med papegøyer skulle se mere eksklusiv ut, når prisen er så høy. Synes vasen så plastaktig ut, og ujevnt malte papegøyer. Og krukken så billig ut. Lokket på krukken legger seg ikke helt på plass. Og den orange fargen på krukken er lysere enn hva bildet viser. Ellers er de fine nok til pynt. Og etter min vurdering er prisen er alt for høy!

Réponse de Abel Concept AS
Har bestilt noen kremer fra Janssen som jeg fikk problemer med å finne i Norge. Var ganske fornøyd både med utvalet, priser og service. Fikk bestillingen fortau med noen prøver i tillegg. Kommer til å bestille igjen

Réponse de Abel Concept AS
Liker at de har interiør utenom det vanlige. Elsker fargene og utrykke i det man kan kjøpe der. Liker også at det er unikt og noe ikke alle har.