Tok først en telefon for å høre om de hadde varen jeg ønsket inne. Ble møtt av en veldig hyggelig dame som bekreftet dette og fortalte litt om hvordan de jobbet og at de inntil videre kun hadde lager... Voir plus

L'entreprise a répondu

Den ene stjernen er fordi produktene er vakre. Men det tok over to måneder før varen kom. Det forventet jeg fordi dere sa den ville ta lang tid. Men lysestaker var knust og pakket dårlig inn. Jeg fikk... Voir plus

L'entreprise a répondu

En butikk med utrolig flotte produkter du ikke finner andre plasser i Norge. Servicen er upåklagelig, å de som jobber der gjør det ytterste for at kunden skal være fornøyd👌

L'entreprise a répondu

Rask, trygg levering og meget godt innpakket De leverer ett produkt som står i samsvar med bildene på nettsiden. Det man får er også av god kvalitet, derfor har jeg handlet både på nettsiden og i b... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

Abel Concept er en butikk med nøye håndplukkede produkter. Vi tilbyr interiør og interiørtjenester av høy kvalietet

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

4,6

Tous les avis

53 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fine og morsomme gjenstander

Fine og morsomme gjenstander. Rask levering.

11 juin 2026

Réponse de Abel Concept AS

Hei Elisabeth. Så hyggelig å høre at du liker varene våre. Det er mye mer morsomt på vei inn i butikken også. velkommen tilbake !

Réponse de Abel Concept AS

Hei Tone Elin. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding her inne.Vi prøver alltid å levere så raskt som mulig. Kjekt at varen var som forventet. velkommen tilbake!

Lekre produkter

Lekre produkter, rask levering, god pris.

10 mai 2026

Réponse de Abel Concept AS

Hei Ina. Så hyggelig at du er fornøyd med leveranse og varer. Vi setter stor pris på at du tar deg til til å gi oss en tilbakemelding.

Lang ventetid….

Det tok veldig lang tid å få varene.
Ble levert sent fra Abel, og ble liggende lenge før de ble sendt videre.
Varene er bra og er kjempefornøyd med det.

1 mai 2026

Réponse de Abel Concept AS

Hei. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding her inne, selv om du ikke var fornøyd denne gangen. Vi beklager at ventetiden ble lang og prøver alltid å forbedre informasjon og rutinger for at dere kunder skal ha den beste opplevelsen. Vi håper vi får en ny sjangs hos deg og at vi kan imponere deg da.

Veldig god service alltid

Veldig god service alltid. Kommer tilbake😊

24 avril 2026

Réponse de Abel Concept AS

Hei Harriet. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og for besøk i Stavanger. Alltid gøy å møte dere kunder og vi håper du kommer tilbake snart!

Nydelige vegglamper

Nydelige vegglamper , men lampeskjermene hadde ulik farge og en var blank , mens den andre var matt. Det er jo litt dumt når dette er et sett vegglamper som henger ved siden av hverandre

24 avril 2026

Réponse de Abel Concept AS

Hei Tone B. Dette er ikke den opplevelsen du skal sitte igjen med. Vi er ikke fornøyd før du er kjempefornøyd. Her må det har skjedd feil i produksjonen for disse skjermene skal være identiske og vi bytter dem gjerne for deg sånn at inntrykket blir supert og du fornøyd !

Dere har de kuleste tingene

Dere har de kuleste tingene, pakker godt, sender kjapt og er så hyggelige å handle med. Elsk på alt 😍❤️

4 avril 2026

Réponse de Abel Concept AS

Hei Merethe. Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og for at du alltid støttet og heier oss frem. Vi verdsetter deg som kunder høyt og setter stor pris på at du tar dere tid til å gi oss tilbakemelding :-)

Rask levering.

Rask levering.
Litt skuffende produksjon.
Ujevn dekor og enkelte hakk.
Forventet bedre kvalitet i forhold til pris.
Kommer ikke til å kjøpe herfra igjen

25 mars 2026

Réponse de Abel Concept AS

Hei Lisbeth. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale. Vi ønsker at dere kunder skal ha opplevelsen av en trygg og god handel hos oss. Vi beklager at inntrykket ikke nådde helt opp denne gang og håper vi får sjangsen til å rette dette opp ved en senere anledning.

Rask levering

Rask levering, bra produkter

25 mars 2026

Réponse de Abel Concept AS

Hei Anne Marie. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale . Det gleder oss at du er fornøyd og at du har et god inntrykk av produktene. Velkommen tilbake!

Veldig fornøyd med produktene

Veldig fornøyd med produktene

19 septembre 2025

Réponse de Abel Concept AS

Hei Bjørg- Marie. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale . Det gleder oss at du er fornøyd med produktene. Velkommen tilbake!

Varene kom raskt

Varene kom raskt, vedlagt skjema for eventuell reklamasjon.Ingen reklamasjon var aktuell, oppleves likevel som god service.

1 mars 2026

Réponse de Abel Concept AS

Hei Sølvi. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale . Det gleder oss at du er fornøyd og at du har et god inntrykk av vår service. Vi ønsker alltid at dere kunder skal føle dere ivaretatt og at det er trygt å handle hos abel. Velkommen tilbake!

Rask levering og flotte produkter

Rask levering og flotte produkter. Godt pakket inn.

26 février 2026

Réponse de Abel Concept AS

Hei Kristine. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale . Det gleder oss at du er fornøyd med varene og at du følte du fikk varene raskt. Velkommen tilbake!

God opplevelse hele veien😃

Meget god service og meget rask å svare på henvendelser på mail.
Flotte varer som jeg er veldig fornøyd med+++

8 février 2026

Réponse de Abel Concept AS

Hei Isabel. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale . Det gleder oss at du er fornøyd med varene og at du følte du fikk varene raskt. Vi ønsker å gi dere kunder en god opplevelse av en handel hos abel. Velkommen tilbake!

Fantastisk service

Fantastisk service! Utrolig hyggelig driver av denne butikken. Jeg hadde bestilt en vare på nett som ble delvis ødelagt i transport. Hun var veldig imøtekommende og vi fant en super løsning jeg ble veldig fornøyd med.

8 février 2026

Réponse de Abel Concept AS

Hei Hilde Christin. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale . Det gleder oss at du er fornøyd og at du følte kommunikasjonen med oss var bra. Vi ønsker at dere kunder skal ha opplevelsen av en trygg handel hos oss. Sammen kan vi alltid finne gode løsninger når noe blir ødelagt eller ikke er som forventet. Det viktigste for oss er at du som kunde er fornøyd. Velkommen tilbake!

Den var veldig forskjellig på bildet en…

Den var veldig forskjellig på bildet en i virkeligheten. Bildet viste rosa blomst inni og i virkeligheten var den fargeløs.
Blei veldig seint sendt.

Réponse de Abel Concept AS

Hei Harriet. Vi beklager at opplevelsen ikke nådde høyt opp denne gangen, men takker det for at du tok deg tid til å gi oss en omtale slik at vi får en påminnelse om hva det er vi kan gjøre bedre. Heldigvis er de fleste produktene vi har mye bedre i virkeligheten enn på bilder, men ser også at det enkelte ganger kan oppleves motsatt. Det tar vi læring av.. Det gleder oss at du har handlet hos oss flere ganger og ønsker deg velkommen tilbake, for en forhåpentligvis bedre opplevelse.

Effektivt og seriøst.

Fikk varene jeg bestilte 3 dager etter innmeldt kjøp.

Flott levert og varen var superfin.

Réponse de Abel Concept AS

Hei Anne Lise. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale . Det gleder oss at du er fornøyd med varene og at du følte du fikk varene raskt. Velkommen tilbake!

Nydelige lysestaker. …

Varen kom rask og god informasjon underveis.
Jeg kjøpte papegøye lysestaker i rosa.
Utrolig flotte. Her kommer jeg til å handle igjen.

Réponse de Abel Concept AS

Hei Katrine. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale . Det gleder oss at du er fornøyd med varene og at du følte du fikk god informasjon. Vi ønsker at dere kunder skal ha opplevelsen av en trygg handel hos oss. Velkommen tilbake!

Veldig fornøyd

Veldig bra service,god og ikke minst hyggelig kommunikasjon via mail ang et produkt jeg bestilte...så tipp topp tommel opp.👍

3 janvier 2026

Réponse de Abel Concept AS

Hei. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale . Det gleder oss at du er fornøyd med varene og at du følte kommunikasjonen med oss var bra. Vi ønsker at dere kunder skal ha opplevelsen av en trygg handel hos oss. Velkommen tilbake!

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice, rask levering og flotte produkter. Anbefales!

8 janvier 2026

Réponse de Abel Concept AS

Det gleder oss at du er fornøyd med varene og kundeservice og setter pris på den raske leveringen vi bestreber. Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en omtale.