Το e shop ειναι φιλικο προς τον χρηστη κ εξαιρετικα χρησιμο, γιατι κ σου δινει επιλογες παρομοιες με τα προιοντα που αναζητας αλλα κ με τι μπορεις να συνδυασεις τα προιοντα που αγοραζεις!!Οι τιμες ειν... Voir plus
Lisez les avis des autres
Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το κατάστημα..έχω κάνει 3 παραγγελίες και τα προϊόντα είναι όπως ακριβώς φαίνονται στις φωτογραφίες.. Οι τιμές των προϊόντων είναι καλές. Το μόνο που θα μπορούσα να πω ως... Voir plus
Είχα πολλές επιλογές, ήθελα να τα αγοράσω όλα, όπου δεν διέθεταν το νούμερο μου με παρέπεμπαν σε παραπλήσια προϊόντα εξίσου δελεαστικά, έβαλα την παραγγελία μου και τα προϊόντα ήρθαν αμέσως χωρίς κανέ... Voir plus
Παραγγελίες, επιστροφές, κουπόνια γενικά και προσωπικά και πολύ καλά προϊόντα για όλα τα γούστα και τα οικονομικά του καθενός. Αρκεί να ψάξεις. Κρίμα που δεν το είχα ανακαλύψει νωρίτερα. Ειδικά για τι... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 28 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Είμαι πολύ ικανοποιημένη με το…
Το μόνο που θα μπορούσα να πω ως αρνητικό είναι πως υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην ετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας.
Θα ήθελα να συνεργάζονται και με άλλες υπηρεσίες παράδοσης γιατί υπάρχει πολυήμερη καθυστέρηση όταν φτάσει στον τόπο μου.
Excellent product.
Everything especially the ease of…
Everything especially the ease of delivery and return
Good prices good service updates
Dissapoinded !!!!
Yes that was looking great at fist!
The photo of the t shirt I was interesting to buy was looking great...
I wanted to have a nice shirt with the signature from Tommy. Do I ordered .When this came to me that was completely different!
A silver color army style.
I was in hurry to have something nice to wear in job!!!

Réponse de ABOUT YOU
Βρίσκεις εύκολα και γρήγορα στο σάιτ τα…
Βρίσκεις εύκολα και γρήγορα στο σάιτ τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν.
Η αποστολή γίνεται με όχι μεγάλη καθυστέρηση. Καλή ποιότητα.
100% Worth it!
Great price, unbeatable! Delivery, package , everything great! 100% worth it. Definitely shopping again.
ABOUT YOU
ABOUT YOU, κάνω την παραγγελία, πληρώνω με κάρτα.. σκευτομαι για σιγουριά το τάδε νούμερο η μεγαλύτερο, περνω τηλέφωνο ζητάω τη γνώμη τους και το κοιτάμε μέσω μεγεθών, και αποστέλεται ακριβώς η και πιο νωρίς από την ημερομηνία που λένε! Ποιότητα ακριβώς αυτό που πήρα!!
Είναι πάρα πολύ σωστή σε όλες τις…
Είναι πάρα πολύ σωστή σε όλες τις παραγγελίες που έχω κάνει και έχω εξυπηρέτηθη άψογα.Εχει πολλές ευκαιρίες αγοράς.Σας ευχαριστώ πολύ.
A reliable e-store
I find many items of my interest in this page and before any purchase from anywhere else, I always search the products in aboutyou as well. I also find things that cannot be found in physical stores and in good prices.
One good thing is also that they replace or refund if a product is defective
Η ποιότητα των προϊόντων σας σε σχέση…
Η ποιότητα των προϊόντων σας σε σχέση με τις προσιτές τιμες
Very good prices at regular intervals
Very good prices at regular intervals, genuine products, and fast delivery
είστε αξιόπιστοι
τα προϊόντα είναι όλα πολύ καλής ποιότητας και η παράδοση της παραγγελίας μου έγινε σε εύλογο χρονικό διάστημα
Η επιστροφή του μπουφάν ήταν εύκολη αλλά κ αγχωτική μέχρι να λαβω την επιβεβαίωση ότι παραλήφθηκε και όλα είναι εντάξει.
Η επιστροφή του μπουφάν ήταν γραφειοκρατικα πολύ εύκολη διαδικασία...τα χρήματα επιστραφηκαν μέσα στο χρονοδιάγραμμα..η μόνη ένσταση είναι ότι όταν κάνεις μια επιστροφή δεν περνεις κάποιο χαρτί ή κάποιο e- mail, άμεσα, ότι παρέδωσες το προϊόν στην κούριερ όπως πρέπει , κ περιμένεις αρκετές ημέρες μέχρι να πάρεις την επιβεβαίωση από την ην εταιρεία..αυτό είναι θέμα που μπορεί να επιφέρει κάποιο πρόβλημα αν κάτι γίνει κατά την διαδικασία της επιστροφής , χωρις μάλιστα εσύ να φταις σε τίποτα ..επίσης το μπουφάν ήρθε τυλιγμένο μόνο μέσα σε μια σακούλα , άρα έτσι έπρεπε και να επιστραφεί, με κυνδυνο να σκιστεί ή να λερωθεί κατά τη μεταφορά...βαθμολόγησα συνολικά την εμπειρία κ για αυτό έβαλα 5..κανονικά έπρεπε να βάλω 4,5 αλλά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα..για αυτό αντί να βάλω 4 που θα ήταν άδικο για την εταιρεία , έβαλα 5 με επιφύλαξη κ ευελπιστώντας ότι θα διορθωθούν τα 2 θέματα που με προβλημάτισαν γιατί κ τα δυο είναι σοβαρά .
true description of the product
I liked the true description of the fabric of the skirt I bought but I would like it better if there were measurements of the product or at least a size chart. I pretty much had to guess the size. The "regular fit" listed, really doesn't say much.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ, ΘΕΛΕΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΕΓΕΘΩΝ (ΤΙ ΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ)
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.