Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik kontakt med Christian igennem en reklame på instagram. Han kom lynhurtigt ud til 15 buske/stubbe. Fik det ryddet lynhurtigt. Var knivskarp og klar med prisniveauet. Kom med gode råd til hvorda... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har lige betalt for en tromling af min græsplæne, totalt 1600 kr. En ydelse jeg aldrig modtog. Jeg forsøgte helt korrekt at bestille en omgang tromling af min græsplæne i mit sommerhus på fi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har lige haft besøg af AC stub til tromling af min græsplæne som igennem mange år har været velbesøgt af muldvarpe. Samt div spor efter en arbejdsmaskine. (Lift). Tromlingen af plænen og punktligh... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg bestilte stubfræsning af 4 stubbe og betalte på forhånd i henhold til ordre 1220. Da arbejdet blev udført, var jeg ikke selv hjemme. Min kæreste var til stede og blev opkrævet en ekstra be... Voir plus

L'entreprise a répondu

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Elendig service

Jeg har haft en særdeles dårlig oplevelse med AC Schjødtesminde. Jeg bestilte en tromling af min nyanlagte græsplæne, og ifølge firmaets egen markedsføring skulle dette resultere i en jævn plæne. Desværre var resultatet langt fra tilfredsstillende – plænen blev efterladt med store ujævnheder og pukler.

Da jeg kontaktede firmaet for at få arbejdet udbedret, blev jeg mødt med en arrogant og uprofessionel tone. De nægtede at tage ansvar og hævdede, at tromling ikke gør en plæne jævn, på trods af at deres egen hjemmeside lover det modsatte. Jeg gjorde det tydeligt i min bestilling, at plænen skulle udjævnes, men det blev ignoreret.

Jeg har fremsendt billeder som dokumentation og forsøgt at få en dialog om arbejdets udfald – men til ingen nytte. I stedet har jeg modtaget et betalingskrav for et arbejde, der slet ikke lever op til det, de reklamerer med. Jeg nægter at betale, før arbejdet er udført tilfredsstillende!

Jeg kan på ingen måde anbefale AC Schjødtesminde. Dårlig service, manglende ansvarstagen og en uacceptabel kundebehandling. Hold jer væk, hvis I ønsker kvalitet og en respektfuld dialog

26 mars 2025

Hej Daniel.
En tromling retter intet, men kan trykke jorden flad.
At du tror en køkkenhave kan blive jævn med en tromle, tænker jeg ikke er vores ansvar, men nok nærmere din forventning til et værktøj der er helt fejlplaceret.

Eftersom tromlingen er udført i din køkkenhave, og på den etablerede plæne, fremser vi betaling for udført arbejde.
God dag.

Totalt utroværdig…

Totalt utroværdig virksomhed. Ingen faktura, krævede betaling på Mobilepay, skred fra arbejdet og kom aldrig tilbage for at gøre det færdigt selvom vi gentagne gange bad om at får stubben fræset som aftalt og havde betalt for det. Vil på det kraftigste anbefale at man undgår dette firma. Troede faktisk at det var konkurs da Christian stoppede med at svare på vores henvendelser om at få jobbet gjort færdigt.
Nu har han lovet at give mig noget af betalingen tilbage (16 marts)......vi må se, har ingen troværdighed hos os.

15 mars 2025

Hej Stina.
Kunne du ikke tænke dig at uddybe lidt?
Skred fra arbejdet, altså du betalte som alle andre efter udført arbejde, vi tager aldrig imod betaling på forskud, og har aldrig gjort det, en konkurs ? :D
Hvornår er arbejdet udført hos dig, for vi har ingen kunder med dette navn, ihvertfald ikke i 2024 - 2025 ?
Kan du hjælpe med denne info, pft.

2800 kr men ingen faktura

Fik fjernet 4-5 stubbe. Betalte med mobile pay og fik at vide faktura ville blive eftersendt. Trods adskillige henvendelser både på messenger og email er det ikke sket. Arbejdet tog 30min fra ankomst til afgang og kostede 2800 kr. Virkede dyrere end hvad prislisten viser. Næste gang bliver det en lokal så man kan få en faktura og trække det fra. Anmeldelsen bliver revideret hvis jeg modtager faktura.

10 mai 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Christian var på besøg ved både mine…

Christian var på besøg ved både mine forældres og min adresse d. 18/4-2024. Han tilbragte måske total 1 time ved tromling af plæne ved begge adresser, dette inkl. af- og pålæsning af tromlen.

Jeg betalte regningen via MobilePay og blev lovet en efterfølgende faktura. Jeg har nu rykket ADSKILLIGE gange for denne faktura og har stadig ikke modtaget noget.

Udover at arbejdet er UTROLIG hurtigt udført, så er det åbenbart for meget at anmode om en faktura efter arbejdet er betalt.

Måske de var hurtigere hvis man slet ikke betalte regningen?

Come on!

18 avril 2024

Useriøst firma

Opdatering på jeres svar:
Jeg er på ingen måde utilfreds med jeg betalte listepris for arbejdet - det er præcist som aftalt.
Jeg er aldeles utilfreds med, af det ikke er muligt at få fremsendt en faktura på det udførte arbejde - det virker mildest talt useriøst.
Ha selv en go aften.

Useriøst firma, havde bestilt tromling af min plæne, dette var hurtigt overstået - måske 15 minutter.
Jeg betalte listepris for arbejdet, og forespurgte efterfølgende på en faktura, da arbejdet kan fradrages via håndværker fradrag.
Det har vist sig ganske umuligt at få fremsendt en faktura - jeg har rykket gentagne gange gennem 14 dage, men uden held.
Måske skattevæsenet skulle grave lidt i virksomhedens regnskaber, det kunne da godt tyde på der kunne være nogle skatte @ momspenge at hente……

12 mars 2024

Hej Svend.
Havde vi aftalt andet end listepris, eftersom du lyder utilfreds herom ?
Når du betaler til mobilepay via erhvervs nr, så kan jeg ikke se hvordan der ikke skal svares moms, men det kan da være du kan komme med et fif til dette, da du tilsyneladende ved mere end os erhvervsdrivende ? :D
God aften.

Noté 1 sur 5 étoiles

Ja man bliver klogere på plæne tromling

Ja man bliver klogere. Har lige brændt 1350kr af på en tromling af plæne. Det udførte kunne jeg selv have gjort med naboens golfvogn. Firmaet var på adress i ca 22min.
Hermed mine koldeste anbefalinger!

11 mars 2024

Hej Jacob.
Så har du vel gjort dette i år, så er de penge jo sparet, god aften.

Noté 1 sur 5 étoiles

Respekter NEJ TAK skiltet for Jeres egen skyld.

Jeg har modtaget Jeres flyers og fra et andet firmer der også ligner Jeres, i min postkasse selvom jeg har et 2022 nejtak til reklamer på. Jeg synes at det er ekstrem dårlig stil ikke at respektere det, ud over det, så bor jeg i et sprit nyt hus fra 2020, og tænker ikke at jeg er den bedste kunde at satse på i forhold til isolering. Brug Jeres dyrt indkøbte reklamemateriale bedre en anden gang.

4 avril 2022

5000 stjerner herfra

Jeg får ikke penge for det her! De fortjener 5000 stjener. Kom til tiden, lavede et godt stykke arbejde og fakturerede rimeligt. Ingen overspringshandlinger eller skyndte sig ud af døren før de var færdige. Jeg har lige bestilt anden omgang med dem og glæder mig til at de kommer. De gør hvad de skal og det er perfekt.

5 octobre 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus