Actdesignshop Avis

TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

NIETS bij dit bedrijf bestellen, duidelijk sprake van oplichting! Een lamp besteld €369.95 betaald, lamp wordt niet geleverd contact onmogelijk Telefoon wordt niet opgenomen, je krijgt alleen de... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Wij hebben een douche ontvangen, die helaas binnen 4 maand ging splijten . Waardoor het water aan de bovenkant eruit komt. Na diverse mailtjes en app berichten waar geen reactie op gekomen is, zulle... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Shipping does take a LONG time, but the product did arrive. I did not expect to have to fill the beanbag myself, but I'm sure that's written somewhere in the website. The main thing is that now that I... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Dit "bedrijf", samen met een tiental andere handelsnamen (waaronder Michel Wagner, The Million Manager, Brand Label Watches, Wagner Solutions, Amsterdam Michel Wagner, Kozijnen Station, Barlèdome, Sof... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 44 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

137 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Order geannuleerd, geld snel netjes terug gehad

Had een tuinmeubelhoes besteld maar bij nader inzien had ik verkeerd gemeten.
Daarom per mail de order geannuleerd, dit werd binnen een dag verwerkt en twee dagen later stond mijn aankoopbedrag weer op mijn rekening. In die zin.. nette service!
Ik kan helaas geen ervaringen delen over de producten zelf.

15 mai 2026

Schandelijk gedrag.....

Heb vrij recent een afdekhoes voor tuinmeubelen ontvangen Kosten 60.00 euro....1.waterdoorlatend, 2. te dun materiaal, 3. veel en veel te duur, waait alle kanten op (ondanks vastmaak touw, 4. voel me gewoon bedrogen en gepakt. 5. heb ook nog dik 2 weken moeten wachten op levering...Dit is heel slecht zaken doen!! opzouten en heel gauw opdoeken die handel..Ba, ba

25 avril 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Jammer dat er niet 0 sterren gegeven…

Jammer dat er niet 0 sterren gegeven kunnen worden. Helemaal waardeloos bedrijf.

9 maart 2026 een zitzak besteld, de zitzak hoes werd binnen 4 dagen bezorgd, ruim voor de verjaardag van mijn dochter. De vulling werd apart bezorgd maar was beschadigd met verlies van vulling tot gevolg waardoor deze retour gestuurd is. Er was vervolgens totaal geen communicatie over levering / nalevering, geen beantwoording van mail of whatsapp berichten. Omdat mijn dochter enorm teleurgesteld was, en ik niet maanden wilde wachten, heb ik elders een vulling aangeschaft.

Na 2 maanden is de vulling eindelijk bezorgd, zonder enige vorm van tussentijdse communicatie. Nu mag de vulling wat mij betreft retour, dit kan echter niet, het retour proces is uitsluitend in het Engels en enkel de vulling retour sturen is niet mogelijk. Een vraag stellen probeer ik niet meer, er wordt toch niet geantwoord. In het algemeen: ACTdesign geeft enkele reactie, er wordt telefonisch NOOIT opgenomen, op whatsapp berichten wordt NIET gereageerd.

Nu mag ACTdesign op deze review reageren, dat veranderd deze mening niet.

9 mars 2026

KOOP HIER NIKS!!!!!!

KOOP HIER NIKS!!!!!!!
Zo'n winkel zou niet meer open mogen zijn en zou perfect tot zijn recht komen in het programma opgelicht.
Zitzak + bank en lamp besteld. Lamp en hoes binnen maar de inhoud kunnen we naar fluiten???
Geen contact te krijgen met dit 'bedrijf' zowel via WhatsApp, mail of telefonisch niet.
Zo slecht als wat hier gebeurd heb ik nog nooit meegemaakt.

13 mai 2026

Réponse de Actdesignshop

We hebben zojuist contact opgenomen via whatsapp. De staande lamp was goed bij u afgeleverd en de hoes ook zoals u had aangegeven. Ook binnen leveringstermijn van 4-12 werkdagen zoals aangegeven op de website. Echter bleek de vulling niet geleverd en hebben we deze opnieuw aangeboden bij de vervoerder voor een nieuwe levering die komt met 1-2 werkdagen bij u voor de deur.

Leider muss man einen Stern geben zum bewerten ansonsten -1

Absolut schlechte Erfahrung gemacht ,für mein empfinden sogar Anglistik getäuscht mit dem Produkt

Wagrex - Fauteuil Beanbag Rib Modern Retro-Leather - Grey / Beanbag / Maximum

Kann ich auf garkeinen Fall empfehlen !
Qualität zum Vergleich von Temu Produkten
Leider hab ich die Bewertungen erst nach der Bestellung gelesen ...

NIE WIEDER !!!!

5 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Klantcontact is echt heel heel heel slecht

Moet helaas 1 ster geven anders had ik 0 sterren gegeven, gaat niet om het product maar om de klantenservice.

Ik wilde 2 lampen bestellen maar voor het afrekenen ben ik nog wat anders gaan doen en een vraag op whatsup gedaan, let op wat ik nu zeg, wordt GELIJK opgebeld om mijn vraag te beantwoorden..

Lampen op
7 maart besteld bij mijn bestelling stond 3 tot 5 werkdagen voor bezorging.

13 maart status navraag

17 maart krijg ik antwoord met 1 woord "ordernummer ? "
Heb de hele bestellingsbon opgestuurd naam adres maar waarschijnlijk kunnen ze alleen iets met het ordernummer stuur via whatsup gelijk order nummer wat ze kunnen wel bellen maar bedrijf bellen is ONMOGELIJK GAAT GELIJK OVER OP VOICEMAIL.
Krijg geen antwoord terug niet op whatsup niet via de telefoon en niet via de chat.

Ik heb de lampen geleverd gekregen maar wilde de toch retour sturen

26 maart lampen retour gestuurd

3 april retour ontvangen door bedrijf kon ik zien op bewijs Post nl

Maar weer meerdere keren bellen / mailen / chat wanneer geld wordt teruggestuurd via chatbot kreeg ik de info dat dat 20 dagen kan duren !!!!!!!!!

29 april weer contact proberen te zoeken, kreeg zowaar antwoord en gelukkig geld is nu teruggestort..

Na het lezen van alle reactie vind ik de reactie van dit bedrijf wel bijzonder.
GEWOON EVEN CONTACT OPNEMEN MET HET BEDRIJF. 🤔
DAT ZIJN DE MEESTE KLACHTEN DIE HIER GEPLAATST WORDEN

3 avril 2026

Dank voor uw review.

Wij hebben via WhatsApp al contact gehad en daarin aangegeven dat de terugbetaling is ingevoerd en dat deze inmiddels ook is verwerkt. Daarnaast hebben wij u geïnformeerd over de bijbehorende termijnen.

Wij vinden het jammer dat deze review toch is geplaatst na dit laatste contactmoment, waarin de situatie al is toegelicht en afgerond.

Noté 5 sur 5 étoiles

Top klantenservice!

Ondanks het feit dat PostNL wederom een pakket heeft kwijtgemaakt heeft Actdesignshop op hun eigen kosten dit probleem opgelost en heeft een nieuwe hoes laten maken en deze alsnog doorgestuurd maar nu naar een pakketafhaalpunt. actdesignshop nogmaals dank dat jullie dit zo sportief oppakken. Dit is klantenservice 🙏🏻

2 mai 2026

Koop hier niet.

Hoewel we binnen een week of 3 de hoes en vulling van de zitzak binnen kregen, is het waardeloze kwaliteit. De grootte komt totaal niet overeen met de foto's en is absoluut geen €500+ waard. Eerder €50. Eenmaal gevuld is retourneren niet meer mogelijk.

1 mai 2026

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor je review. Jammer om te horen dat de zitzak niet aan je verwachtingen voldoet.

Ter verduidelijking: retourneren is wel mogelijk, ook wanneer de zitzak gevuld is geweest. De vulling kan weer terug in de zak(ken) waarin deze is geleverd, zodat het product in vergelijkbare staat kan worden geretourneerd.

Als je daarbij vragen hebt of ondersteuning nodig hebt, laat het ons gerust weten. We helpen je graag verder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Nu ben ik echte bang na het lezen van…

Nu ben ik echte bang na het lezen van alle deze reviews. Ik heb namelijk op 22 april een lamp van €200,00 gekocht en zou binnen 3 a 5 werkdagen binnen zijn. Maar ik heb tot op het heden helemaal geen bericht gehad. Nu ben ik bang dat ik helemaal niks krijg.
Wat moet ik doe?

22 avril 2026

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor je bericht. We begrijpen dat het spannend kan voelen als je negatieve reviews leest, maar maak je alsjeblieft geen zorgen — jouw bestelling is gewoon in behandeling.

Voor onze lampen geldt een verwerkingstijd van 3 tot 5 werkdagen, gevolgd door 1 tot 7 werkdagen levertijd. Je bestelling van 22 april valt dus nog binnen de normale levertijd. Zodra jouw pakket is verzonden, ontvang je automatisch een Track & Trace per e-mail.

Mocht je toch graag even met ons meekijken of zelf een update willen, stuur ons gerust een bericht met je ordernummer — we helpen je graag verder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Bots in plaats van mensen heeft dit bedrijf. Mijden!

De bestelling wordt veel later bezorgd… veel later bezorgd dan aangegeven.
Contact nemen met het bedrijf is haast onmogelijk.
Geen menselijke, persoonlijke contacten mogelijk.
Alles op automatische, digitale piloot.
Geen mensen maar bots zijn de medewerkers
Wanneer je zegt acties te ondernemen komt alles op gang.
Oncorrecte handelaar, onbetrouwbaar!!!
Niets bij bestellen!!!!
Ze laten weten: “U kunt ons rechtstreeks bereiken via WhatsApp of e-mail, waar ons team persoonlijk voor u klaarstaat. We kijken graag met u mee en helpen u verder met uw bestelling.“
Maar daar klopt helemaal niets van! Integendeel, men probeert je zoveel mogelijk hindernissen op te werpen zodat men niets hoeft te doen!!
Zeer mijden dit onbetrouwbare bedrijf!!!

18 avril 2026

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor uw review. We gebruiken inderdaad deels automatische systemen om sneller te kunnen reageren, maar we helpen klanten altijd persoonlijk wanneer dat nodig is.

Noté 1 sur 5 étoiles

De bestelling wordt veel later bezorgd…

De bestelling wordt veel later bezorgd dan aangegeven.
Contact nemen met het bedrijf is haast onmogelijk.
Enkel via whats app komt er reactie ‘we kijken het na’ maar daar komt geen gevolg aan.
Wanneer je zegt acties te ondernemen komt alles op gang.
De betaling gepauzeerd via klarna, daarna kwam alles ineens binnen.
Nu ze zelf geen reactie meer krijgen op whats app van mij beginnen ze me haast te stalken voor reactie.
Oncorrecte handelaar, onbetrouwbaar!!!
Een schadevergoeding voor ALLE gedupeerde lijkt me op zen plaats hier.

25 avril 2026

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend dat de levering later was dan verwacht en dat dit voor frustratie heeft gezorgd.

We willen graag toelichten dat uw bestelling — zowel de zitzakvulling als de hoes — inmiddels volledig is geleverd en door u is ondertekend bij ontvangst. Daarom hebben we via WhatsApp nog even contact opgenomen met het verzoek dit kort te bevestigen, zodat we zeker wisten dat alles correct is aangekomen.

Na deze vraag hebben we helaas geen reactie meer van u ontvangen. Uiteraard staat het u vrij om niet verder te reageren, maar onze berichten waren uitsluitend bedoeld om de levering netjes af te ronden.

Mocht er alsnog iets zijn dat we voor u kunnen oplossen, dan kunt u ons altijd bereiken via WhatsApp of e-mail. We helpen u graag persoonlijk verder.

Noté 1 sur 5 étoiles

Misleidend, minder dan 1 ster.

Misleidend, mínder dan 1 ster.
Volgens mij is hier sprake van DropShipping.
Nérgens op de site van Act Design Shop kun je een verwijzing vinden of de producten elders vandaan komen. Vervolgens duurt het meer dan 14 dagen voordat je bericht ontvangt dat de order verzonden gáát worden. En die komt dan veel later wérkelijk aan, uit China!!!
De verpakking was helemaal gebutst, de onderdelen staken erdoorheen.
Ik had de Dandelion Crystal Chandler besteld.
De onderdelen (het zijn er nogal wat) zijn allemaal apart verpakt en nu nog steeds in de verpakking. Geen handleiding aanwezig, in welke taal dan ook.
Terugsturen heeft geen enkele zin. Daar vertrouw ik niet op en dat je je geld kunt terugkrijgen, vertrouw ik al helemaal niet meer.
Communicatie, op welke manier dan ook lukt niet: telefoon wordt niet opgenomen, mails worden niet beantwoord. Wel krijg je na afloop de vraag of je een review wilt schrijven!!! De brutaliteit!!!
Kortom: KOOP HIER NIETS, MAAR DAN OOK NIETS.

7 avril 2026

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons om te horen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen.

We willen graag enkele punten verduidelijken:

– Retourneren is altijd mogelijk. Als het product niet voldoet aan uw verwachtingen, kunt u dit gewoon binnen de retourtermijn terugsturen en ontvangt u uw aankoopbedrag terug volgens onze retourvoorwaarden.
– De verwerkingstijd en levertijd worden vooraf duidelijk vermeld bij de productinformatie. Sommige producten hebben een langere verwerkingstijd voordat ze verzonden worden.
– Dat de verpakking beschadigd was, vinden wij vervelend om te horen. Dit had niet mogen gebeuren — u mag hiervoor uiteraard contact met ons opnemen voor een passende oplossing.
– Wat betreft de handleiding: deze kunnen wij digitaal aanleveren als deze ontbreekt in de doos.
– U kunt ons altijd bereiken via WhatsApp of e-mail voor persoonlijke ondersteuning. We reageren daar doorgaans sneller dan via telefoon.

We helpen u graag verder, ook als u het product alsnog wilt retourneren.

Noté 3 sur 5 étoiles

Was bang dat bestelling na het lezen…

Was bang dat bestelling na het lezen van de reviews nooit zou komen maar na dag of 11 is het toch bezorgd
Niet zoals beloofd tussen 3 en 5 dagen maar.....het is er en het product is op zich prima
Onbeduidende bezorg dienst niet echt duidelijk wanneer het kwam maar allang blij dat het er is

21 avril 2026

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je uiteindelijk tevreden bent met het product.

Voor de volledigheid: onze aangegeven verwerkingstijd is 3–5 werkdagen en de leveringstijd 1–7 werkdagen. Samen komt dit neer op een maximale levertijd van 12 werkdagen.

De bestelling is op 9 april geplaatst en op 21 april geleverd, en valt daarmee binnen deze maximale termijn.

We begrijpen wel dat de verwachting soms anders kan zijn en werken eraan om dit vooraf zo duidelijk mogelijk te communiceren.

Nogmaals bedankt voor je feedback.

No delivery No updates

I placed my order on the 21st of March. Latest on tracking status states that it has been in the sorting station since the 2nd of April with no expected delivery date. I have tried to contact them and no response. The bot on website is of no help. Should have checked the reviews...

11 avril 2026

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor je bericht en het delen van je ervaring.

De bestelling is uiteindelijk op 14 april geleverd.

Dit betrof een maatwerkproduct met een levertijd van 14–28 dagen. Hierdoor wijkt de levering af van onze standaard voorraadartikelen, die sneller verwerkt worden.

We begrijpen dat de communicatie en tracking in deze periode als onduidelijk zijn ervaren en nemen dit mee om dit in de toekomst beter te informeren.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen via onze klantenservice.

Noté 1 sur 5 étoiles

Onbereikbaar bedrijf en geen reactie op annulering of retour

Ik heb twee zitzakken besteld en direct na het plaatsen van de bestelling geprobeerd deze te annuleren, binnen de wettelijke bedenktijd. Ondanks herhaalde pogingen is er geen enkele reactie gekomen op e-mails en WhatsApp-berichten.

Het bedrijf is structureel onbereikbaar: telefonisch alleen een voicemail zonder terugbelactie. Dit is niet acceptabel voor een webshop en geeft geen vertrouwen in de klantenservice.

De bestelling is inmiddels deels geleverd. Ik heb de producten retour gestuurd en maak gebruik van mijn herroepingsrecht conform de Europese consumentenwetgeving.

Ik verwacht dat het volledige aankoopbedrag tijdig wordt terugbetaald, zoals wettelijk verplicht. Indien dit niet correct en binnen de wettelijke termijn wordt afgehandeld, zal ik verdere stappen overwegen, waaronder een geschilprocedure of melding bij relevante instanties.

Het gebrek aan communicatie en opvolging is zeer teleurstellend en onprofessioneel.

Update: Inmiddels heb ik het volledige aankoopbedrag terug ontvangen, waarvoor dank. Uiteindelijk is het dus goed opgelost.

Wel wil ik erbij vermelden dat de communicatie gedurende het proces erg moeizaam verliep. Op e-mails, WhatsApp-berichten en telefoontjes kreeg ik lange tijd geen inhoudelijke reactie of bevestiging van ontvangst van de retourzending. Opvallend genoeg ontving ik pas via Trustpilot een duidelijke reactie en bevestiging dat de retour verwerkt werd.

Maar ik ben opgelucht dat ik het geld is teruggestort op mijn rekening.

14 mars 2026

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor uw bericht. Wij hebben uw retourzending goed ontvangen en verwerkt. Ook is het volledige aankoopbedrag aan u terugbetaald.

Het spijt ons dat de communicatie en afhandeling niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren.

Let op koop hier niks

Let op koop hier niks. Klopt helemaal niks van. In februari lampen besteld. Zouden op voorraad zijn. Na 4 weken een bericht uit China (heel bijzonder als je bij een Nederlands bedrijf koopt) dat mijn pakket bij de Douane vast stond en of ik hun even wilde bellen. Al met al weer twee weken later via DHL pakket ontvangen met een bijbetaling van € 137,- ivm invoer kosten. Kwaliteit van de lampen waardeloos. Geen enkele reactie van het bedrijf.
Heel jammer en nooit weer.

20 mars 2026

Réponse de Actdesignshop

Bedankt voor uw bericht. Jammer om te horen dat uw ervaring niet naar wens is verlopen.

We willen graag één punt verduidelijken: invoer- en douanekosten worden door ons als bedrijf gedragen en worden niet aan de klant doorbelast. In dit geval heeft de klant hier dus niet voor hoeven betalen.

Wat betreft de levering en communicatie: dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden. We nemen dit soort feedback serieus en blijven onze processen hierin verbeteren.

Mocht er nog iets openstaan rondom uw bestelling, dan helpen we u uiteraard graag verder via WhatsApp of e-mail.

Schaamteloze oplichting

1 ster is nog te veel voor deze frauduleuze webshop. Zitzak besteld en betaald, maar leveren doen ze niet. We wachten al meer dan een maand. Retour werkt niet, dus we kunnen ons geld niet terugvragen. Enige optie die er is, is het product opnieuw bestellen…
Al tientallen berichten gestuurd, maar buiten een AI gegenereerd bericht niks gehoord. Om moedeloos van te worden…

27 février 2026

Beste,

We vinden het vervelend dat je de levertijd zo hebt ervaren.

De bestelling is uiteindelijk geleverd 2 april, maar door interne verwerking heeft dit langer geduurd dan gebruikelijk. We begrijpen dat de communicatie in deze periode beter had gemoeten.

We nemen je feedback hierin serieus en gebruiken dit om onze service te verbeteren.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus