Gratis een artikel lezen, hahaha. Met account en dan MOET je inloggen om gratis te kunnen lezen en niets opent al maanden. Telkens dezelfde vragen en je komt niets verder. IRRITANT en ONBELEEFD.
Lisez les avis des autres
Jammer dat geen 0 sterren kan geven. Wat een ongelooflijk triest links medium is dit. Als je de reacties leest onder berichten dan kan links georiënteerd nederland zijn gal spuwen en elke partij of re... Voir plus
Lezerij activeren??? Vergeet het maar, herkent combinatie postcode en abonneenummer niet. Diverse malen geprobeerd. Email naar AD, geen reactie, chat begrijpt niet wat ik bedoel, telefoon niet opgenom... Voir plus
Volgens mij waren er gisteren in Loosdrecht demonstraties tegen azc niks van te lezen in die krant van jullie lekker dat geselecteerde nieuws van ad
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
Zeer slechte klantenservice en diensstverlening
Men maakt een administratieve fout waardoor we i.p.v. opzeggen ineens 450 euro voor het nieuwe jaar moeten betalen. Men erkent de fout maar kunnen dit alleen administratief (hun probleem) pas corrigeren als ik eerst betaal.
Voorlopig hebben ze wel incasso kosten gerekend en moeten wij er maar op vertrouwen dat ze alles dan terugstorten.
AD media kom je niet verder dan een dame die zegt niets te kunnen betekenen, je krijgt niemand anders te spreken er is geen algemeen mailadres. Je kunt alleen een contactformulier invullen en hopen dat er dan iets gebeurd.
AD Media dit kan echt niet, ik denk erover dit te melden aan Radar, dit is echt een zaak voor hun.
AD tech nieuws vaak niet onafhankelijk.
AD tech nieuws vaak niet onafhankelijk.
Het valt mij, en vrieden van mij, al een aantal jaren op dat bij auto nieuws en telefoon nieuws in het AD voor namelijk wordt geschreven over autos van het VW concern, en bij telefoon nieuws voornamelijk over het merk Apple. Is dit omdat de AD redactie mer Apple werkt en rijd in VW autos?
Ook bij voorbeeld het inloggen voor deze revieu kan alleen met een Apple accoud of met facebook accound.
Zeer klantonvriendelijk!!!
Zeer klantonvriendelijk!!!
Ze zijn hoe dan ook niet te bereiken.
Wij lezen ook al jaren de Telegraaf nooit problemen mee.
AD krant inmiddels op gezegd misschien een tip… ga in de leer bij de Telegraaf!
Slechte levering van het AD ivm sneeuw?
Wij hebben al drie dagen geen AD courant ontvangen, en als je wil bellen dan stellen ze vragen, en dan wordt te moeilijk voor ze en dan is de verbinding weg het is een schande wat een waardelozen organisatie is dat !!!! Trouwens bij de buren is de Telegraaf wel ontvangen die hebben geen last van de sneeuw !!! Wij willen ons geld terug maar dat is teveel gevraagd
Krant wordt al
Krant wordt al. v.a 6 januari niet bezorgd en geen enkele oplossing van het AD ,opzeggen kan niet wachten t je moet je aan het contract houden maar zelf falen ze in de bezorging of het oplossen hiervan ,en ja vorige week waren 2 dagen bezorging misschien lastig maar daarna was er geen probleem kortom een waardeloze krant met zeer slechte klantenservice
Er werd mij verzocht een review…
Er werd mij verzocht een review plaatsen in de Google play store over het AD.nl. Hetzelfde geldt voor NU.nl.
Beste Play-reviewer,
De volgende Play-review ff497001-f575-4807-a0a3-270bc3955be3 is verborgen van wereldwijde weergave omdat via geautomatiseerd intern -mechanismen is vastgesteld dat deze een schending van ons beleid voor het posten van Play-beoordelingen en -reviews bevat:
Als je een anti Feministe review plaatst bij de de collum van debbie Gerritsen word ik gecensureerd. Stuur je de klantenservice een email dan wordt je genegeerd. Debbie mag zeggen wat ze wilt en alle mannen over een kam scheren. Ze is een Misandrist. Maar men duldt geen tegenspraak.
Specifiek: Je review bevat informatie die niet relevant is voor de content, service of functionaliteit die je beoordeelt. Reviews mogen geen politiek of sociaal commentaar bevatten en mogen geen verzoeken bevatten. . Dit is een permanente actie die wereldwijd wordt uitgevoerd op alle Play-platforms. Je kunt je review misschien wel bewerken of een herstelverzoek indienen door de instructies hieronder te volgen.
Beoordelingen en reviews moeten nuttig en betrouwbaar zijn. Ons beleid is bedoeld om ervoor te zorgen dat alle Play-gebruikers een veilige gebruikerservaring hebben. Je kunt je review altijd aanpassen en opnieuw indienen in overeenstemming met ons beleid. Dit zijn enkele algemene richtlijnen voor het schrijven van een goede review:
Wat een riooljournalistiek
Wat een riooljournalistiek, staat ook vol spelfouten.
Verder zijn ze alleen maar bezig met het verspreiden van propaganda met opruiende koppen erboven, werkt alleen maar polarisatie in de hand.
Zou verboden moeten worden om dit journalistiek te noemen.
Ga geen 3 jarig abonnement aan
Ga geen 3 jarig abonnement aan! Je hebt geen vaste prijs voor die periode, ze verhogen het tarief elke december weer en je kunt er niet vanaf.
Druppel…
Ik stoor me al lange tijd aan de vele reclamepagina's voor eigen bedrijven en produkten (inclusief de verwevenheid in de redactionele kolommen), maar de manier waarop (de volledig vrijgesproken) Marco Borsato momenteel wordt afgemaakt was voor mij de druppel die de emmer liet overlopen. Dit heeft niets meer met onafhankelijke journalistiek te maken. Abonnement per direct opgezegd.
Zeer slechte krant vol reclame
Zeer slechte krant. Lijkt op een Engelse tabloid. Geen diepgang, geen hoor wederhoor. Lijkt een beetje op een combo van de Story, Privé en Panorama. Daarbij barst de betaalde versie nog van bergen reclame. Daar betaal je toch niet voor. Misschien is het handig om echte journalisten aan te trekken en niet van die sensatiezoekers zoals o.a. P.R. de Vrie en J. Heuvelmans.
Men kan onder artikelen je mening…
Men kan onder artikelen je mening geven, die van mij worden standaard geweigerd, wel steeds dezelfde personen die meerdere berichten bij een artikel kan plaatsen, die werken vast bij dit gemanipuleerde moderatie. Ik had een premium abbo en heb deze dus opgezegd, vreselijke radicale linkse propaganda krantje.
Gewoon een linkse kant
Jammer dat ze de bezorging niet…
Jammer dat ze de bezorging niet voorelkaar kunnen krijgen in Hoek van Holland.
Zit niks anders op dan abonnement op te zeggen
dagelijks TE LAAT!!!
De krant komt dagelijks TE LAAT!!!
Wij nemen normaal de krant mee naar het werk maar sinds een tijdje kan dit niet meer omdat hij steeds te laat komt.
Klacht indienen helpt niet
De bezorger aanspreken helpt niet
Ik wordt er moedeloos van…. Misschien moeten we de bezorger een flinke bedreiging geven, jammer dat ik daarzelf niet zo goed in ben.
@dpg media het is jullie taak om de mensen in dienst hierop een berisping te geven… of is dit aan het AD zelf?
In iedergeval denken we er wel aan om het heft in eigen handen te gaan nemen….
Jammer dit!!!
Only left wing vision
Only left wing vision, not advisable, I would recommend De Telegraaf
Matig tevreden
Redelijke krant, voor met name AD sportwereld. De artikelen over de postcodeloterij, de programma’s van RTL4 (sinds de overname van RTL verveelvoudigd) voegen niets toe en zorgen voor veel irritatie.
Ik heb de indruk dat AD verkapte reclame voert door artikelen van 2 (!) pagina’s te schrijven over bepaalde producten, zoals bijvoorbeeld WD40.
Klantenservice erg slecht bereikbaar.
Voordeel is dat je met je DPG abonnement ook andere kranten kan lezen online.
Vraag is of het goed is voor NL dat één (Belgisch nog wel) bedrijf zoveel verschillende media-merken heeft.
Nog steeds zijn het AD en de…
Nog steeds zijn het AD en de Gelderlander niet in staat een antwoord op mijn tientallen malen gestelde vraag te beantwoorden. WAAROM WORDEN MIJN REACTIES NIET GEPLAATST! Ik voldoe aan alle regels! Anybody home?
proefabonnement van 6 weken, heel slecht, al 2 keer geen papieren zaterdagkrant ontvangen
Ik heb een proefabonnement van 6 weken. Ten eerste loopt dit abonnement dus geen 6 weken maar 5 weken. Voorts kreeg ik de eerste week en de derde week geen zaterdagkrant in de bus. Ik heb vandaag wel een krant, het is nu de vierde week. Ik vind dit uitermate slecht voor een proefabonnement. Het motiveert mij iig niet om te verlengen. Ik heb tot 2 x toe een klacht ingediend omdat ik vind dat ik dan 2 andere zaterdagen de papieren krant nog moet krijgen. Echter telkens krijg ik een bericht dat ik geen reactie op mijn mail zal ontvangen.
Nooit meer het AD
Digitaal abonnement moest worden omgezet want mijn man kan wel lezen maar ik niet want dat wordt als delen gezien. Dus abonnement met zaterdagkrant. Nu vijf weken dit abonnement. Dan verwacht je de krant ook te ontvangen maar van die vijf keer is hij twee keer niet bezorgd, één keer veel te laat en twee keer op tijd. Opzeggen kan niet meer want de 14 dagen zijn voorbij. En op tijd bezorgen kan men ook niet garanderen, maar wel incasseren dat kan dan wel allemaal op tijd. En ondertussen maar klagen dat mensen geen abonnement meer willen nemen.
En savoir plus sur les différents types d'avis.