Gratis een artikel lezen, hahaha. Met account en dan MOET je inloggen om gratis te kunnen lezen en niets opent al maanden. Telkens dezelfde vragen en je komt niets verder. IRRITANT en ONBELEEFD.
Lisez les avis des autres
Jammer dat geen 0 sterren kan geven. Wat een ongelooflijk triest links medium is dit. Als je de reacties leest onder berichten dan kan links georiënteerd nederland zijn gal spuwen en elke partij of re... Voir plus
Lezerij activeren??? Vergeet het maar, herkent combinatie postcode en abonneenummer niet. Diverse malen geprobeerd. Email naar AD, geen reactie, chat begrijpt niet wat ik bedoel, telefoon niet opgenom... Voir plus
Volgens mij waren er gisteren in Loosdrecht demonstraties tegen azc niks van te lezen in die krant van jullie lekker dat geselecteerde nieuws van ad
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
En weer geen AD op de mat voor de 4e…
En weer geen AD op de mat voor de 4e keer deze maand!
Ben benieuwd wat voor smoes ze deze keer weer hebben!
Ze compenseren het niet eens ja door de betaling uit te stellen maar daar heb je niets aan ! IK WIL MIJN KRANT!
Wordt tijd dat de krantenbezorger een schop onder z'n reet krijgt en dat voor elke krant die hij niet levert gekort moet worden op zijn salaris!
Zelfs die ene ster is nog te veel voor zo'n loserkrant die onbereikbaar is !
HEB zelfs zin om die gasten die met die loser krant staan een flinke uitbrander uit te delen!
Slechte ervaring
Slechte ervaring. Ik heb alleen de zaterdagkrant en waarschijnlijk zit dit niet in het systeem van de bezorger en regelmatig ontvang ik de krant niet. Melding en contact met klantenservice verloopt moeizaam. De vraag die je krijgt is of de klant niet later alsnog wordt bezorgd.
Dit was een mooie test om te kijken hoe de krant bevalt en ik hoef deze nooit meer. Ik begrijp dat het lastig is om een papierenkrant in leven te houden. Maar Potentiële nieuwe klanten worden helaas niet behouden waardoor het
Te late bezorging is geen reden om direct op te zeggen volgens AD regels.
November 2024, een zaterdag abonnement afgesloten, goede ervaring met een lekker vroege bezorging. Van af mei 2025, te late bezorging. Ruim na 09:00 uur of helemaal niet. Klacht ingediend, zonder verbetering. Vandaag weer een klacht ingediend en wilde opzeggen. Helaas, u blijft betalen tot november 2027. De klacht is pas serieus als dat 5 keer per maand is. Hoeveel zaterdagen in een maand? Juist, 4 of 5. Hier kom je niet uit.
H.J. van Zuthem.
Slechte krant geworden
Slechte krant geworden, wordt geschreven door 55+amateurs die een journalisten opleiding missen. Artikelen blijven soms meer dan 14 dagen in die krant staan. Inloggen en uitloggen is een waar drama, omdat de krant niet wil dat je uitlogt.
Erg vaak worden artikelen na publicatie weken later weer terug op die krant gezet, ze denken daar dat alle lezers seniel zijn of iets dergelijks.
Ze hebben een zwak voor de familie Hazes, waar jij serieus nieuws zoekt, krijg je pauper artikelen van gesjeesde artiesten voorgesteld.
Het zegt veel over de kwaliteit van deze waardeloze krant die geschreven wordt gehouden door niet gekwalificeerde mensen met een journalistiek opleiding.
We hadden een 4 weeks abonnement…
We hadden een 4 weeks abonnement genomen. Direct zagen we al dat het abonnement zou doorlopen na die 4 weken. Hierover gebeld. Zou aangepast worden. Na de 4 weken lag de krant nog steeds in de bus. Weer gebeld. Een en ander bleek helemaal niet aangepast. De medewerker zei dat ze er niks over mocht zeggen maar heeft het aangepast. Nu maar afwachten dan.
Heeele slechte zaak dit. Lijkt wel een oplichtersbende. Voor ons geen aanbiedingen meer!
zeer slecht,reactie werden niet…
zeer slecht,reactie werden niet publiziert, gewoon een andere menig. Account heb ik verwijderd.
Abbonement kosten zijn niet…
Abbonement kosten zijn niet afgeschreven 10 euro geen enkele mail gehad hier over hebben ze gelijk aan incasso bureau overhandigd nu 50 euro betaald ik wil opzeggen ze zeggen dat ik over 2 dagen moet terug bellen ze moeten eerst die 10’euro in handen hebben
Krijg je een kortingsperiode van een…
Krijg je een kortingsperiode van een jaar om keertje op zaterdag te hebben, prima leuk, maar vervolgens is het jaar voorbij en krijg je gewoon normaal abonnement voor meer dan het dubbele!!! van de kortingsperiode, maar ohja dat is niet gezegd en er je over informeren dat je kortingsperiode voorbij is is uiteraard te veel gevraagd!!!! Dat moet je zelf maar bijhouden. Vervolgens moet ik nu een maand 20 euro meer dokken vanwege dat ze het niet eerder kunnen opzeggen, zware geldklopperij voor een krant die ik maar 1 keer per week krijg!!
Klacht/tip indienen waar??
1. Er is op het AD amper een mogelijkheid om een klacht/commentaar in te dienen over een artikel of video. Het is niet duidelijk waar dat nu kan.
2. Bij deze video (--/productie/eendje-ligt-heerlijk-te-spetteren-in-een-plas-water-in-china-1603258) is geclaimd dat een dier het naar zijn zin heeft terwijl het bij nader inzien om dierenmishandeling gaat. Hier is onvoldoende onderzoek in gegaan en verspreid daarom schadelijke informatie.
Geen enkele hotelivernachting is voor…
Geen enkele hotelivernachting is voor de geadverteerde prijzen te boeken. Puur lezersbedrog dus.
Stilzwijgende contracte
Niet meer dan logisch dat de premium artikelen op het ad achter een betaalmuur staan. Voor een kleine bedrag niet erg om te kunnen lezen. Was mij onbekend dat bij het betalen voor het lezen van de premium artikelen je een jaarcontract afsloot. Stilzwijgend jarenlang ruim 40 procent meer betaald na aflopen van een jaar. Direct opgezegd, wanpraktijken
Wat een slechte krant
Wat een slechte krant. Meer niveau story, weekend of prive.
Je moet er nog voor betalen ook.
heb een proef abonnement vanaf 6 juni
heb een proef abonnement vanaf 6 juni .
6 en 7 juni heb ik geen krant ontvangen
Het AD lijkt wel een activistisch links krantje
Het Algemeen Dagblad presenteert zichzelf als een degelijke, neutrale krant voor het grote publiek. Maar wie met een kritische blik leest, ziet een ander beeld: een krant die zich met volle overtuiging achter progressief, links, activistisch, fascistisch gedachtegoed schaart en nauwelijks ruimte laat voor afwijkende meningen. Kritiek op overheidsbeleid? Dan ben je een wappie. Vragen over migratie, identiteit of klimaatbeleid? Je wordt weggezet als ‘gevaarlijk’ of ‘extreemrechts’.
Het AD en soortgelijke media spelen een sleutelrol in het vormen van publieke opinie, maar doen dat steeds meer als verlengstuk van één politiek kamp. Wie niet binnen de grenzen van hun ideologische wereldbeeld past, wordt verdacht gemaakt, genegeerd, apart gezet, of bespot. Het lijkt erop dat nuance, wederhoor en journalistieke integriteit zijn opgeofferd voor een activistische agenda.
De krant koketteert met diversiteit, maar sluit intellectueel pluralisme uit. Het is niet alleen bevooroordeeld, het is een vorm van moderne propaganda — verpakt in een strak opgemaakte website en een ochtendeditie die de lezer elke dag weer precies vertelt en laat wat hij moet vinden. (Zeker met oorlog!)
Ze zaaien continue angsten.
Dat is geen journalistiek. Dat is indoctrinatie.
Als men hier een correct antwoord op…
Als men hier een correct antwoord op geeft dat wat meer rechts is maar zonder beledigingen en dergelijk dan word het vaak niet geplaatst.
Waar blijft mijn krant?....31-5-2025...
Subjectieve linkse courant
Linkse propaganda krant. Zo nu en dan gevalideerd nepnieuws te lezen in het AD. Was een trouwe lezer, maar inmiddels is het zo overduidelijk subjectief nieuws geworden, dat vandaag de laatste keer was.
Hele onvriendelijke Suzanne
Hele onvriendelijke dame genaamd "Suzanne" gesproken bij de klantenservice. Zij toonde geen enkele vorm van sympathie of dacht met m'n moeder mee, dat terwijl mijn moeder dementerend is.
Medewerkster mag een cursus klantvriendelijkheid krijgen.
wazige tekest bij foto's
Best lekkere krant, wel jammer dat er steeds meer. " juice" verschijnt ook tussen gewone items. Maak eens per week iets dergelijks verder niet nodig je kunt ook roddelbladen kopen toch? Verder is bij de digitale krant de leesbaarheid rondom foto's en plaatjes ronduit slecht. De tekst is wazig en vaak verfrommeld, dat moet toch beter kunnen.
Nieuwsmedia bietet eine gute Auswahl an…
Nieuwsmedia bietet eine gute Auswahl an Nachrichten, aber die Website könnte benutzerfreundlicher sein.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.