Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Gratis een artikel lezen, hahaha. Met account en dan MOET je inloggen om gratis te kunnen lezen en niets opent al maanden. Telkens dezelfde vragen en je komt niets verder. IRRITANT en ONBELEEFD.

Noté 1 sur 5 étoiles

Jammer dat geen 0 sterren kan geven. Wat een ongelooflijk triest links medium is dit. Als je de reacties leest onder berichten dan kan links georiënteerd nederland zijn gal spuwen en elke partij of re... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Lezerij activeren??? Vergeet het maar, herkent combinatie postcode en abonneenummer niet. Diverse malen geprobeerd. Email naar AD, geen reactie, chat begrijpt niet wat ik bedoel, telefoon niet opgenom... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Volgens mij waren er gisteren in Loosdrecht demonstraties tegen azc niks van te lezen in die krant van jullie lekker dat geselecteerde nieuws van ad

1,2

2 étoiles
1 étoile

Waardeloze bezorging.

Waardeloze bezorging.
Wordt meer niet dan wel bezorgd.
Voorheen werd de krant nog nabezorgd, maar nu wordt het bedrag er van af gehaald.
Maar ik zit zonder mijn zaterdagkrant en zonder de maandagkrant, ik wordt niks wijzer van crediteren.

18 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Vanaf dag 1 geen krant ontvangen!

Vanaf dag 1 geen krant ontvangen!. Gelukkig eerst een proefabonnement afgesloten. Klantenservice vriendelijk maar vaag over oorzaak en oplossing.
U krijgt iedere krant welke niet geleverd wist vergoed..... proefabonnement van €4. IK HEB LIEVER DE KRANT. Gelukkig geen regulier abonnement afgesloten. Sneu voor de uitgeverij en het fenomeen KRANT.....

14 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Blij dat ik alleen maar een proef…

Blij dat ik alleen maar een proef abonnement heb. De zaterdag krant waar wij ons altijd op verheugen, word gewoon niet bezorgd ondanks dat het bij het abonnement inzit. Waardeloos!!!

9 novembre 2024

Enge propaganda media

Lekker voor jullie AD. Trump toch de president. Jullie deden nog zo jullie best om alles en iedereen te overtuigen hoe slecht deze man is en lekker eenzijdig propaganda nieuws te posten. Nu ook weer lekker bangmakerij over Rusland en een eventuele oorlog. Wat een enge vieze nieuwsmedium is dit toch geworden. heb het opgezegd.

7 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Koop het linkse AD alleen nog op zaterdag.

Koop hem nog op zaterdag na vroeger abonnee geweest te zijn. Dat heb ik opgezegd omdat de krant steeds linkser werd. Best opvallend omdat het vroeger een rechts liberale krant was. Nu is er nauwelijks meer verschil met de linkse zuster-kranten als Volkskrant, Trouw en NRC. Het is druk in die linkse hoek! Vraag me af of ze nog 1 niet linkse journalist in dienst hebben?

2 novembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

AD zet verkopers op het winkelcentrum…

AD zet verkopers op het winkelcentrum om vervolgens jonge onwetende jongelui over te halen om zich te abonneren op de krant. Zogenaamd gratis voor 4 weken en dan kun je gelijk opzeggen is de leugen. Nu zitten we een jaar lang vast aan die onzin en da 18 euro per maand dokken omdat ze een opzegging per direct niet " kunnen " (lees: niet willen) doen. BS!

20 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik vond het AD meest slechte krant in…

Ik vind het AD meest slechte krant in Nederland. Een krant hoort onpartijdig tijdig te zijn en zich alleen te richtingen op nieuws. De krant roept op tot polarisatie in de samenleving door advertenties te plaatsen om deze regering en andersdenkenden weg te zetten als extreem rechts
Misschien is het goed om de bezem door het personeelsbestand te halen

13 octobre 2024

Lees al ruim 40 jaar het AD

Lees al ruim 40 jaar het AD. Daarnaast heb ik een abonnement op de Gelderlander. Gelet op de huidige bedrijfsvoering is dat laatste niet meer nodig, omdat je met het AD abonnement op meer DPG uitgaven mag inloggen. Verzoeken om het 2e abonnement te beeindigen worden geweigerd, omdat ik niet de termijn heb volgemaakt. Is dat niet droevig dat je zo wordt afgescheept.

12 octobre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Het is een schande dat DPG media zoveel…

Het is een schande dat DPG media zoveel nieuws kanalen heeft. AD, Volkskrant, Trouw, Het Parool en zo nog enkele. Van het AD lezen wordt je letterlijk ziek, alleen maar negatief nieuws, vaak over zelfdoding verheerlijking, altijd over klimaat crisis, verpreutsing, mensen tegen elkaar opzetten en eenzijdig nieuws. Er zou een onderzoek moeten komen naar de intenties achter de DPG groep. "Kranten" zouden onafhankelijk moeten zijn. Met echte journalisten, die hun taak uitvoeren! Onafhankelijke informatie geven door onderzoek. Iedere keer dat je het AD leest voel je je zeer ongemakkelijk en triest.

11 octobre 2024

Verschrikkelijke website

Zelfs wanneer je een abonnement neemt staat de website vol met vervelende advertenties. Hierdoor is het onmogelijk om op een prettige manier gebruik te maken van de site. Naast je geld harken ze dus ook je persoonlijke gegevens binnen om een profiel van je op te bouwen.

5 octobre 2024

Abonnement scam

In het voorjaar contact gehad met de klantenservice met de vraag of ze mijn abonnement willen beëindigen. Dit gelukt, nooit meer een krant ontvangen. Zie ik ineens weer afschrijvingen. Wat blijkt; ik ben tot 2026 verbonden aan het abonnement en hoewel ik geen kranten meer ontvang moet ik toch betalen tot 2026! Lees goed wat je tekent, oplichting!!!!

27 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Opzeggen na ongeveer 40 jaar ivm…

Opzeggen na ongeveer 40 jaar ivm plaatsing in verpleeghuis
Sturen gewoon een brief om s.v.p. toch abonnee te blijven😡
Daarnaast na verhuizing naar oude adres rest factuur sturen ( woont niemand meer) met dreiging incasso bureau, terwijl aangegeven waar het naartoe gestuurd moet worden
Nee als je niet meer geabonneerd wilt zijn weten ze ineens niet meer hoe ze moeten werken

23 septembre 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

6 augustus abonnement aangegaan en de…

6 augustus abonnement aangegaan en de eerste weken geen bezorging of verkeerde krant: 3 x gemeld en 1x niet als nieuwe abonnee en het wordt nog beroerder als sportliefhebber 16/9 geen krant ontvangen op 23/9 weer geen krant, ondanks uitgebreide info van nabezorging tot 15.00 uur, dus onbetrouwbaar met info.

23 septembre 2024

service en klantvriendelijkheid

Met een tussenpose van ongeveer twee jaren, ruim vijfenveertig jaar trouw een AD abonnement gehad.
Ik zie steeds aanbiedingen voorbij komen, wanneer je een abonnement op het AD neemt je voor 36 maanden €.310,00 per jaar betaald. Ik het AD gebeld om te vragen dat ik voor deze aanbieding een jaar de €.310,00 mag betalen, hoeft niet eens drie jaar, dit als trouw lid, ik kon praten als Brugman, dit lukte me niet. Ze hebben me wel een korting aangeboden maar die was niet relevant. Ik kon wel het abonnement opzeggen en na zes maanden weer abonnee worden voor de dan lopende aanbieding. Ik heb het abonnement maar opgezegd, maar opnieuw abonnee worden ho maar. Na het abonnement opgezegd te hebben word je ook nog een keer gebeld om toch nog abonnee te blijven. VERGEET het maar. Stank voor dank. Maar missen ga ik het wel.

20 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Trustworly newssite

Trustpilot is about whether a company or site can be trusted and whether you can share your experiences with their service or customer service. It is not about whether you agree with their prices or content. This news site adheres to the code of journalism and is therefore reliable.

11 septembre 2024

Slechte herkenning abonnees

Ik ben sinds 3 jaar geabonneerd op jullie digitale krant. De laatste 4 weken is het steeds moeilijk om een Premium artikel te openen, de app reageert niet. En als het al lukt om te lezen dan krijg ik na de eerst alinea het bericht dat het desbetreffende artikel alleen te lezen is voor abonnees. Of ik mijn emailadres wil invoeren, nadat ik dat gedaan heb, krijg ik het bericht dat dit adres bij jullie niet bekend is. Ik word het nu zat en denk erover na om mijn abonnement op te zeggen. Zeer teleurgesteld in jullie.

15 août 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus